Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 668
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
А, то е ясно, че не рекламата е виновна за жалкия вид на сока. Имах предвид, че сокът им е една карикатура, та само се хабят (и то с глупави реклами) да ни го пробутат. Да му оправят първо външния вид, пък после нека ни обясняват, че няма консерванти. То и плодов сок няма, ама не наблягат на тази информация. Mr. Green

# 286
Харесва ми тази на Загорка (май е Ретро, щото на Специално криейтивът им е само за такива като Шелдън) със сватбата, може би заради мястото, на което е снимана, любимо ми е - един параклис над село Плана, но и самата реклама има приятно излъчване, признавам, изобщо не съм се заслушала в текста, гледам само кадрите.

# 287
  • Варна
Харесва ми тази на Загорка (май е Ретро, щото на Специално криейтивът им е само за такива като Шелдън) със сватбата, може би заради мястото, на което е снимана, любимо ми е - един параклис над село Плана, но и самата реклама има приятно излъчване, признавам, изобщо не съм се заслушала в текста, гледам само кадрите.
+1 подкрепям абсолютно всичко ✌️

# 288
Аз харесвам тази на Рексона с спортистите и хората в реалния живот,много яко са го измислили

# 289
А ето това ми допадна много Simple Smile
Скрит текст:

АА да тази е много приятна и добре замислена!

# 290
Аз харесвам тази на Рексона с спортистите и хората в реалния живот,много яко са го измислили

+ 1  Peace

# 291
Това българинът тегли, свикнал е тегли, някой по- горе беше писал, че му допада. Ми не и не! Все едно "гответе се докато сте живи да теглите, един вид вие сте свикнали" няма такава гнусотия, с посланието, което отправя нЕ'ква си банка.  Sick

# 292
Тъкмо влизах да се възмутя. Страаашна наглост ooooh!

# 293
  • Разпиляна във въображението
Аз писах нагоре за нея. За съжаление българинът наистина е свикнал да "тегли"

# 294

Абсолютно съм съгласна.

# 295
Аз писах нагоре за нея. За съжаление българинът наистина е свикнал да "тегли"
Не го оспорвам!  Ние си го знаем. Звучи ми като все по- голямо, и по- голямо тегло. ( да теглим)

# 296
  • Разпиляна във въображението
Аз я приемам от смешната й страна.

# 297
И аз гледам от смешната страна. Добър каламбур се получава.

# 298
Много е яка за мастурбиращия майстор грил на Lidl.

# 299
  • Варна
Много е яка за мастурбиращия майстор грил на Lidl.
😯
5 пъти прочетох какво си написал и още съм в шах...
Не съм я гледала тази..

Общи условия

Активация на акаунт