Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 651
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Разпиляна във въображението
Рекламата на Каменица с приятелите - музиката е като тази за лекарството и "Вие мъж нямате ли?"

# 346
на мен точно тези като на Делимано са ми много забавни. Като нескопосано изпълнение на инструкции от учебник са. Но именно заради това са много поучителни.
Аз винаги се смея на бабата от рекламата на бойлерчето Делимано. "Заведох мъжа ми в магазина и казах купуваме го! Той-не! Викам нЕма не" Stop Mr. Green

# 347
И ония пътуващия започна да рекламира матраци.

В рекламата си мисля, че работят само супер-хора, които се присмиват на останалите хора Laughing

# 348
Една от любимите ми реклами е на бисквитки Орео - тази с песничката. Преди, като имаше клипчета с вампир, трите прасенца и т.н. беше по-интересна, но и сега не е лоша.
https://www.youtube.com/watch?v=Mrcmm_diiU4
Рекламите на Ред Бул са готини Simple Smile
Реклама, която не ми харесва изобщо - мисля, че беше на вафли Хели - едно момченце и баща му рушат покъщина, защото им се яде вафла...

# 349
Кефи ме че LIDL са турбо нагли (като нарочно тъпа турбо чалга) и не се спират сезон след сезон. Рекламата е някакво дъно ама боли ги уя за чуждите мнения. Respect Laughing

на Omo е добре.
на Boss Full е добре (но не е БГ предполагам, даже си е сигурно).

# 350
Бомбаа, бомбаа, бомбичкааа  ooooh! Е, няма такава тъпня Rolling Eyes

# 351
Сетих се за любимата ми реклама от детството Simple Smile))

# 352
Петър Михалчев - Leki (май).
Нито от Токев, нито от Михалчев съм го очаквала! Реклами на кренвирши и лютеница... Какво ли не правят хората за пари!!! Иначе рекламата с Михалчев е забавна.
hahahaГурманите възхваляват кремвирши.
Дразни ме рекламата на младо пиво.Как така животинки ще врещят:бира,бира,бира?

# 353
  • София
Ооо, видях ги тези глупави реклами!

# 354
Токев беше лице и на храна в една верига бензиностанции, ама не мога да се сетя омв или шел беше. За пари правят всичко и на имиджа си на шефове плюят... то да рекламират качествени продукти - бива, ама те най-големите боклуци, кренвирши, лютеница, фаст фууд... Виктор рекламираше някакво измислено сирене фрезко.

Мен на младо пиво май ме кефи рекламата... идиотска е. Simple Smile

# 355
Мен на младо пиво май ме кефи рекламата... идиотска е. Simple Smile
Страшна е, да  Grinning особено с мечката накрая.
Новата на Jumbo е крайно олигофренска, както винаги...

# 356
  • Разпиляна във въображението
Токев беше лице и на храна в една верига бензиностанции, ама не мога да се сетя омв или шел беше.

ОМВ, а сандвичите си бяха скъпички

# 357
Сетих се за любимата ми реклама от детството Simple Smile))

И на мен ми беше любима. Една от малкото смислени реклами Yum

# 358
На Нестле сладоледите НЕ ми харесва никак. Тази за Мимето, дето разкатала фамилията..

Супер ми е тази с капитана. Капитан Дейв хахахах! И спихващата се чайкаааа Laughing

# 359
  • София
Направо ме вбесява рекламата на Олд Спайс. Всъщност това е поредната им реклама, която ме вади от кожата ми Close

Общи условия

Активация на акаунт