Звездни компромати - 313 част

• 111 427
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Излагат се с тази корица  Stop
Сякаш не знаем на какво всъщност прилича Донатела

Скрит текст:

Скрит текст:

# 166
Тука съм направо безмълвна. Аз като не мога да ползвам фотошоп не ползвам и не се правя на анимационен герой.  Joy

# 167
Скрит текст:

да бееее , без грим кой го каза?
Откога ФДТ,спирала и червило се води без грим?
Аз си мислех че, без грим е това примерно
Скрит текст:

# 168
Къде видя фдт, червило и спирала?  Rolling Eyes

# 169
Тука съм направо безмълвна. Аз като не мога да ползвам фотошоп не ползвам и не се правя на анимационен герой.  Joy

Я, кукер  Crazy

# 170
Разкриха скандални имейли на Дейвид Бекъм:
http://life.dir.bg/news.php?id=25198103&nt=5

# 171
# 172
А какво ми изскочи от фейса.... Внимание, отваряйте на ваша отговорност! Има опасност от експлозия!  Mr. Green

# 173
https://www.instagram.com/p/BQJUBV8gKlR/?taken-by=gymmemesofficial

Взеха Бионсе за мезе с тези снимки  hahaha

# 174
в Банско Simple Smile

# 175
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Мария Игнатова е на 37 и също така и излизат жилите на врата. Даже тя има и една челото, която страшно изпъква, докато говори

Скрит текст:

Скрит текст:

Не знам за жилите на врата,но
Скрит текст:
това нещо,което е като неравност,малко под гълтача ... Всеки път като видя Игнатова да говори и не мога да спра да го гледам и чак скомина ме хваща /като говори прилича на изкокнала вена и се мърда / , а толкова я харесвам в лице.
Мисля,че някъде беше споделяла,че се е получило при тежкото раждане на сина й,но не си спомням подробности.  Rolling Eyes
След като изгледах интервюто на Петко и Яна, ми направи впечатление Галя Щърбева. Тоооолкова плоско,че чак некадърно ( за мен ) си води интервютата,че ед-вам я издържам.
Не може ли да се погледне отстрани, да коригира малко тая посредственост, тъпите си реакции и коментари ?!  

Но все пак пускам Цеца, на която така и не можах да стана фенка през годините. Направи ми впечатление,че е различна от нашите фолк фурии и кралици. По-стабилна, по-наясно със себе си, по-дълбока,като човек. Хареса ми.
Във визията,само устата и по-точно горната устна,която наподобява големи малки срамни устни не ми хареса. Фасетите й не стоят неестествено в стил " Иван на Ирина " и корекцията на носа не е съвсем зле.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 18:04 от Чолито

# 176
# 177
Направи ми впечатление,че е различна от нашите фолк фурии и кралици. По-стабилна, по-наясно със себе си...
Е, как няма да е наясно...
Светлана е една от най-големите мафиотки на балканите. Измами за милиони, подозрения за поръчкови политически убийства, арести, затвор, след това и домашен арест за година, преди това къща пълна с оръжие...
Това Галена, Преслава и Мими Гущерова не го могат.  Laughing Максимума им е 3 хил евро на участие...  Laughing

# 178
# 179
  • София
Аз помислих, че Валериева и отворих със страх, а то била Белучи Sunglasses Която пък напоследък сякаш все една и съща дреха носи

Общи условия

Активация на акаунт