Звездни компромати - 313 част

• 111 267
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък не съм сигурна, че Слабакови са по- долюбвани от фолк певица.
Ама беше голямо догаждане кое е това разкрепостено екстравагантно "дете".

# 691
Аз пък не съм сигурна, че Слабакови са по- долюбвани от фолк певица.

Така е, същото си мисля и аз. Сравнението беше извън конкретните примери.

# 692
  • София
Леле, Бритни, се нуждае от смяна на русото, добър гримьор и повече сън. Тази рокля, въобще не е нейната. Ужасно й се отразява времето.
Не, че аз съм първа красавица,  но тя поне има пари да се пооправи Embarassed

Търсих Йоанна Слабакова във фейсбук, но не я намирам.

# 693
  • Rock & Roll feeling ...
Кое е точното ? В каква връзка въобще се прави паралел между отношението ми към едната и другата,че се намесва и възрастта ?!  Crazy

Виж, не знам защо и по какъв повод си се разпенила, но постът ми не е личен и към теб, дори не съм се задълбочила чий е, все тая е. Нито пък правя паралел. Разбрах, че ти е неприятна.

Само потвърждавам досегашни наблюдения - ако дъщерята на някоя фолк певица се държи скандално в очите на някого, то тя ще бъде оплюта гарантирано, а ако е някое девойче на известни и долюбвани родители, то ще се окаже че тя е всъщност фешън. Иначе въпросното семейство не е от най-консервативните, мен определено не ме изненадаха кой знае колко снимките.
Не съм се разпенила,просто недоумявам,защо се намесва възрастта,като тя въобще не ми е фактор.  Wink (тъй като ти изрази съгласие с цитата )
Точно за това не казах направо на кого е дете.   Wink Peace

Wind . , ето фейсубка й ,но снимките са от инстаграма й . Йоанна много ми напомня на Галя Литова ( нещо във физиономията,не в излъчването и " стилът" ) ...

# 694
Червеният килим на Грами

Леа Мишел
Скрит текст:

Крис Дженър
Скрит текст:

Адел
Скрит текст:

# 695
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега ще изхейтя, но и от трите по-горе ми става зле, как успя да ги подбереш, Емели Laughing hahaha?

# 696
Ха-ха, Джо, ами само на тази им знаех имената.  Mr. Green  Хайде да ти се реванширам с един замислен Джейк.
Скрит текст:

# 697
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ооо, това се казва подарък за лека нощ Heart Eyes мерсиииии Hug

# 698
  • София
Добре, официално харесвам Йоанна  Joy Peace
Има хубави устни, дали са истински ?

На мен ми напомни на Диляна Попова.

# 699
# 700
# 701
  • in Wonderland

е, това вече е прекалено!!!

# 702
То беше като холограма, свалили са клипа ѝ от Грами, аз такова нещо не бях виждала досега. Иначе изпълняваше в посочения по горе вид. И все пак не мога да си обясня как на Коледа е с плосък корем и за няма 2 месеца с този.

# 703
# 704
Ох, тъкмо преглътнахме на Ким Кардашиян голият бременнен стомах, сега ще гледаме Бийонсито..

Общи условия

Активация на акаунт