Звездни компромати - 313 част

• 111 459
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Кога излезе 50 нюанса...? Току що го изгледах и съм влюбена и в двамата. Дакота е толкова красива! А и Джейми също! Какво го плюха толкова тоя филм! Прекрасен е Heart Eyes Blush Twisted Evil

# 241
Бижу, марш да си премериш температурата  Mr. Green Hug

Това в доста стара снимка на Жонито. Защо си мисля, че в оригиналният й вариант е с бяла блузка? Thinking
За съжаление вече не изглежда по този начин.
Четох някъде, че щял да съди мениджърите си за финансовите си проблеми.
Да, наистина, ето я.
Намерих я публикувана 2006-та, може и по-стара да е.

# 242
  • София
Не знам откога е снимката на Джони. Може и да не е нова, щом казвате. Една мацка я беше шернала от страница на AC/DC във Фейсбук, които пък я бяха качили защото е с тяхна фланелка.

Ха, сега видях на Човечето снимката!  Laughing Значи монтаж за реклама на AC/DC, а пък те гордо я споделят!  Laughing

# 243
Бижу, марш да си премериш температурата  Mr. Green Hug
smile3534 newsm03 newsm47
Няма пък! Харесва ми Heart Eyes

# 244
И на Николета и Михайлов са стари снимки, от времето им заедно...

# 245
  • Rock & Roll feeling ...
Рециклиращата Кейти  Laughing
През 2011, през 2017 , този тоалет е използван и през 2014 г. при кралската обиколка в Нова Зеландия .
Милият Уил, как му личи,че е поостарял,понапълнял и поолесял.

Това твойто малко като един участник от ББ, който стана известен с лъжите си, че спал с не една и две елитни фолк фурии, пък тръгнал вчера да пише подигравателни постове относно кецовете на Ваня Джаферович, които пък вторият си позволил да употреби няколко пъти на няколко различни събития. Joy
Всъщност ти не критикуваш, нали?
Аз харесвам дукесата и с това тя само би ми станала по-симпатична.  Peace

Допада ми рециклирането,но при Кейт за мен е похват.  Wink

Още от Уили и Кейт :
Скрит текст:

# 246

Ако бяха стари щяха да изглеждат така на снимките: Laughing
Скрит текст:
А и съфорумка преди време сподели, че ги е видяла заедно в дискотека. Peace

# 247
  • Пловдив
Не са им стари снимките на Николета и Николай. От вечерта на Плеймейт са  Wink Peace

# 248
И Кейт има жилеста шия, както Иванка Тръмп. Аз имам теория, че такива "жили" на вратовете имат жени, които тренират много, а явно и една и съща група мускули, но не съм наясно коя ще да е, може би рамената и гърдите?  newsm78

# 249
Аз затова все отлагам сериозното захващане с тренировки!  Laughing Не е само шията - при много трениращи са и ръцете, на прима виста се сещам за Биляна Йотовска и Яна Маринова.
Уилям кой набор беше? Сред познатите ми мъже 30-35 няма толкова прогресивно оредяващи.

# 250
  • Rock & Roll feeling ...
И двамата с Кейт са 82,като тя му е кака с 5 месеца .

# 251
Божигол с нов клип, този път  за ПФК Левски  - https://www.facebook.com/fclevski/
Аз казах ли ви да очаквате?! Mr. Green Whistling

Песента на Миро е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Песента на Миро не ми харесва,сякаш вече съм слушала  тази песен,едни и същи са ми песните му

За  Божинката,да не отива в Левски,та толкова се подмазва.Стига сте го обиждали,момчето се забавлява,какви клипове очаквате да прави  да прави анализ на  класически литературни произведения ли?Млад и готин,просто се забавлява

# 252
И аз да се запиша в нехаресващите песента на Миро. А по принцип го харесвам много  Peace

# 253
Генерал Божигол пак изкара хит newsm68 Скоро очакваме албум от него Whistling

# 254
Божигол отначало ми беше смешен, но вече ми става противен и досаден. Егати простото същество със самочувствие, та даже и не разбира колко се излага. Мисли, че е готин Confused

Общи условия

Активация на акаунт