Звездни компромати - 313 част

• 111 457
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Е, аз пък първоначално го мислех за тъп и ограничен и че не разбира колко се излага, но сега си мисля, че той си е съвсем наясно какво прави. Просто се забавлява. Защо когато един италиански богаташ танцува на яхтата си да е забавно, а когато един български футболист пее в колата си да не е?

# 256
  • Пловдив
И аз да се запиша в нехаресващите песента на Миро. А по принцип го харесвам много  Peace

И аз съм така. Отделно скоро не бях слушала песните му и повече ми хареса една, която е излязла лятото на 2016 г. - Дочупи сърцето ми. "Гълъбо" е красива песен, но нещо й липсва. Поне според мен.

# 257
Е, аз пък първоначално го мислех за тъп и ограничен и че не разбира колко се излага, но сега си мисля, че той си е съвсем наясно какво прави. Просто се забавлява. Защо когато един италиански богаташ танцува на яхтата си да е забавно, а когато един български футболист пее в колата си да не е?
И аз така. Поне е вечно усмихнат и позитивен.

# 258
  • Варна
Явно само на мен не ми хареса новата песен на Миро...
На мен също. Прекалено кахърна ми идва.

# 259
# 260
Много грозна корица.

# 261
 Tired горката, няма капацитета да изпъкне с нищо различно освен измислените си връзки, за които уж "всички говорят". Много и се ще ама.. става все по-вдлъбната!

# 262
А кой е младежът от корицата?  Simple Smile

# 263
Моделче някакво - Благомир Мастагарков. Тагнат е на снимката Peace

# 264
Да си призная, нямам ФБ и съм много боса там Embarassed Благодаря bouquet

# 265
  • Оптимист по принуда
Ей този Джони харесвах аз. Heart Eyes

Браво на Миро, браво!

# 266
  • Gotham City
Николета си я знаем колко е модел, но да попитам фотографа, а и редактора, относно снимката - оставена без врат, някаква сянка пада върху очите и и изглеждат странно, изглежда поне с 10 години по-възрастна...фотографа некадърен, а редактора що за избор е направил?

# 267
Айде стига сега, ц*ците нали се виждат! То при нея това е най-важното, пластмасата и отворената уста.

# 268
  • Варна
Напълно споделям мнението ти.

# 269
Скрит текст:
А какво ми изскочи от фейса.... Внимание, отваряйте на ваша отговорност! Има опасност от експлозия!  Mr. Green

Тази Джулиана Гани ли е,каква е,явно е осъществила мечтата си за трета операция за уголемяване на бюста..не мога да се сетя дори и една причина защо на такива хора им е писано да съществуват  Rolling Eyes

Явно всички "звезди" ходят при този фризьор.Ето една жабка:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт