Звездни компромати - 313 част

• 111 565
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Що пък Издислава?! Simple Smile  Да не съм изпуснала някоя клюка?
Десислава вечно е +- относно килата, но пее, не може да ѝ се отрече.
Не си, не си  Laughing За мен вече всички Десислави и Десиславчовци са Издислав/а.
Джино май още се възстановява от катастрофата сега видях, че се виждат патерици на снимката  newsm78

# 301
15 години?! О не, моля ви, не ми казвайте, че е минало толкова време! Аз за "Казваш, че ме обичаш" се сещам, но май не е чак толкова древна.
Edden  Peace Simple Smile

# 302
Уф, не, нещо друго беше. Не знам коя е "Казваш, че ме обичаш" де, ама не беше това Rolling Eyes

# 303
  • София
15 години?! О не, моля ви, не ми казвайте, че е минало толкова време! Аз за "Казваш, че ме обичаш" се сещам, но май не е чак толкова древна.
Edden  Peace Simple Smile

Гуги казва: година на издаване 2005

# 304
"Жадувам" е песента. Представа нямам коя година е всъщност, ама помня, че беше отдавна Mr. Green Имаше добър балет и различна концепция в клипа (като за чалга), затова го помня.

Edit: намерих - 2004та е.

# 305
Ееее, да, вярно...  Grinning По това време Василка се гордееше с "крака като на Бионсе"... То пък голЕм келепир...  Laughing

# 306
  • Gotham City
Ееее, да, вярно...  Grinning По това време Василка се гордееше с "крака като на Бионсе"... То пък голЕм келепир...  Laughing

Как тактично си се записала "малко коте"  hahaha ще ти каже жена му, само да се яви в темата  hahaha

# 307
Грешка! Naughty Казвал е, че има много по-красиви крака от на Бионсето, осебено колената му са били хем по-малки от нейните, хем в пъти по-красиви. hahaha Леле, какви неща помня..  ooooh!

# 308
Грешка! Naughty Казвал е, че има много по-красиви крака от на Бионсето, осебено колената му са били хем по-малки от нейните, хем в пъти по-красиви. hahaha Леле, какви неща помня..  ooooh!
Защото е истина:
Василка:
Скрит текст:
И Бионсе:
Скрит текст:

# 309
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ооо, тази песен и аз я помня, и клипа помня. Висяха им едни вериги от устата на единия към другия. Като лиги бяха Mr. Green

# 310
Не съм фенка на Азис, ама наистина има по-хубави крака от нейните  Laughing

# 311
  • София
Защото е истина:
Василка:
Скрит текст:
И Бионсе:
Скрит текст:
Еее, той Василка тук е баран с фотошоп, пък Бионсето е по натурална снимка от концерт

# 312
  • Пловдив
На Десислава Майки беше в нашето училище и идваше на училищните тържества. Шефът ни я беше прегърнал веднъж през кръста и после се оплака, че била много кльощава, доколкото си спомням думите му бяха "Ама то много дръгливо това, няма къде да се захванеш, само кокали, вие, момичета сте много по-хубави от нея.  Laughing
Става въпрос за преди около 6-7 години.

# 313
И аз така!  Laughing
Това за на Би краката си го спомням, точно защото сравни свойте кълки с нейните, а по това време тя беше в пика на популярността си. Иначе винаги съм се чудила кое им е хубавото на нейните и на Риана краката.  Rolling Eyes
Harleen Quinze
, никак не е тактично, съвсем директно се заявявам като кандидат първа селянка (демек първа дама на селянин №1)

# 314
Василка съм го виждала и не "баран", а тук само са му издължени краката. И пак има много по- тънък глезен и коляно от Бионсето.

Общи условия

Активация на акаунт