Кралски работи и клюки - 10

• 127 639
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Bristol
Аз ни Луи, ни Луис съм срещала в Англия, нито децата ми са имали такива съученици 🤔 Луи ми звучи френско кралско име 😂
И аз Меркел/Маркел все я бъркам 🤣 нейното А не се ли произнася като звук комбинираш а/е и затова така да се получава? Иначе ако фонетично се чете името й, си е А.

# 661
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мери различно им се пишат фамилиите на двете. Едната е Merkel  а другата е Markle.

А пък току срещам някой Луис покрай детето Simple Smile

# 662
Не очаквах толкова френско име.
Май масово не сме познали. Stuck Out Tongue Winking Eye Интересно при букмейкърите дали е имало залагания за "Луи"?

Иначе честито име на мъничкото човече!

# 663
Люис Хамилтън от Ф1 и Люи де Берние писателя знам аз.
При толкова мислене,  леко съм разочарована от избора, не че е от значение моето мнение.

# 664
Има залагания и за Луи като име Simple Smile Ето https://www.express.co.uk/news/royal/951108/Royal-baby-name-LIVE … ton-name-revealed

# 665
Бях копнала и преди тая карикатура с Меркел и Маркъл

# 666
Сигме много точно  Laughing

# 667
  • София

И аз Меркел/Маркел все я бъркам 🤣 нейното А не се ли произнася като звук комбинираш а/е и затова така да се получава? Иначе ако фонетично се чете името й, си е А.

Не, в този случай не се произнася между "а" и "е".

# 668
  • На село (близо до Лондон)
Луи е хубаво име, кралско. Около моите деца има с такова име. Срещано е тук..

# 669
  • София
Луи определено е име като за френския двор! Не ми харесва особено, но какво да се прави,никой не ни пита. От трите деца Джордж ми харесва най-много,и като име, и външно е по-красива от сестра си.

# 670
Луи определено е име като за френския двор! Не ми харесва особено, но какво да се прави,никой не ни пита. От трите деца Джордж ми харесва най-много,и като име, и външно е по-красива от сестра си.

Сестра му си е цяла баба Бети Mr. Green

# 671
  • София
Освен това съдбата на френския кралски двор не е за пример Simple Smile На Хари официалното първо име е Хенри, но още при обявяването са казали, че ще бъде познат като Хари. Езикът все пак не е наш за да може да оценим дали е хубаво, силно Simple Smile
Някой беше писал нагоре колко се грижат за Кейт-за добрата и визия, тяло, кг. Преди сватбата беше съвсем леко пълна. Според брата на майката, и майката и двете дъщери се хранят много здравословно, спортуват, Пипа била фитнес маниак. Т.е. не е само външна мотивацията. Най-много от дрехи и коса са и подобренията, иначе не е драстична разликата.

# 672
  • Някъде там
Освен това съдбата на френския кралски двор не е за пример Simple Smile На Хари официалното първо име е Хенри, но още при обявяването са казали, че ще бъде познат като Хари. Езикът все пак не е наш за да може да оценим дали е хубаво, силно Simple Smile
Някой беше писал нагоре колко се грижат за Кейт-за добрата и визия, тяло, кг. Преди сватбата беше съвсем леко пълна. Според брата на майката, и майката и двете дъщери се хранят много здравословно, спортуват, Пипа била фитнес маниак. Т.е. не е само външна мотивацията. Най-много от дрехи и коса са и подобренията, иначе не е драстична разликата.
   В лицето и виждам голяма промяна.
Преди сватбата Кейт беше бузанка с кръгло лице.

Сега е различна.

# 673
Е лепнала е и някоя годинка отгоре Wink
И аз като се гледам по младежки снимки съм по-бузеста например, сега откривам други черти (наближавам 35).

# 674
Браво на нея. Или на екипа й. Добре се получава и сега много ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт