Кралски работи и клюки - 10

• 128 863
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Харесвам Мегън, но и има нещо, което у нея ме дразни.
Постоянното потупване и окуражаване на Хари прави впечатление, сякаш той е несигурен хлапак и има нужда от подкрепа.

# 241
  • Майничка
Нали му е кака. Laughing
И на мен ми прави впечатление това. Вярно, тя е актрисата, но пък той играе на социалната и политическа сцена от пеленаче. Дано съм лош пророк, но твърде ненапаснати изглеждат.

# 242
Нали му е кака. Laughing
И на мен ми прави впечатление това. Вярно, тя е актрисата, но пък той играе на социалната и политическа сцена от пеленаче. Дано съм лош пророк, но твърде ненапаснати изглеждат.
Може би му харесва Мегън да е нещо като съпруга и като майка! Той остана от малък без майчина подкрепа! Харесвам ги, тя изглежда уверена и на място!

# 243
Симпатично цигане с хитри очи е Меган. Малко цвят сред конското обкръжение.

# 244
  • София
Сега ще започне голямата конкуренция между Меган и Кейт за приза "Модна икона" Simple Smile

# 245
  • София
Момичета, в момента гледам втория филм за Даяна - 7 дни, които разтърсват света. Там казват, че на погребението отиват Кралицата и Кралицата-майка - какво ще рече това? Нали Кралица Елизабет е официалната кралица. В такъв случай коя е кралицата - майка? И защо тя не е официалната кралица? Жива ли е все още?

# 246
  • Варна
Кралица-майка, защото е майка на Елизабет Втора, съпруга на крал Джордж Шести. Не може да не сте я виждали по снимки- едно вечно усмихнато бабе.
Тя е имала обтегнати отношения с Даяна, особено след излизането на биографията на Андрю Мортън.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D … D0%B9%D1%8A%D0%BD

# 247
Кралицата -майка е майката на Елизабет Втора.Носи същото първо име-Елизабет и е вдовица на баща и-крал Джордж 6.

# 248
  • На топло
Не е вече между живите, майката на баба Бети. Иначе трябва да е на 115 години 😁

# 249
  • София
Не е вече между живите, майката на баба Бети. Иначе трябва да е на 115 години 😁
За малко се размина жената, поне "удари" 100+.

# 250
  • София
А защо тя не е била кралица, докато е била жива? До колкото знам Кралица Елизабет ІІ е на трона от много години, затова и се учудих, че майка й е била жива до скоро. Мислех, че е наследила трона след смъртта на родителите си.
Ако ви се занимава ще се радвам да разкажете малко. Утре и аз ще потърся информация из нета де

п.п. Има ли и други филми за Даяна, освен тези двата? Ще се радвам да изгледам още неща за нея - направо ми спря дъха от тези два филма. Тази жена наистина е била обожавана от хората

# 251
  • На топло
Гледай този филм http://m.imdb.com/title/tt4786824/mediaviewer/rm1817466880
Ще научиш някои подробности за цялата фамилия. Не знам обаче дали всичко е 100 % достоверно.
Елизабет наследява трона след смъртта на баща си, който умира млад от рак. Майка и няма право да управлява. Всичко това го има във филма, сега започна 2ри сезон.

# 252
  • София
А защо тя не е била кралица, докато е била жива? До колкото знам Кралица Елизабет ІІ е на трона от много години, затова и се учудих, че майка й е била жива до скоро. Мислех, че е наследила трона след смъртта на родителите си.
Ако ви се занимава ще се радвам да разкажете малко. Утре и аз ще потърся информация из нета де

.....
Елизабет Втора наследява трона от баща си, който е бил крал. Майка ѝ е просто жена на краля и е била с титлата кралица. Сега наред са Чарлз, Уилям, Джордж и т.н. При смърт на краля/ кралицата на престола застава престолонаследник, а не половинката на краля/ кралицата. Филип, Даяна, Камила, Кейт, жената на Джордж след години нямат право да наследяват трона, те са само половинки на престолонаследници.

# 253
  • Някъде там
   Kensington Palace (@KensingtonRoyal) туитна: The Du … 922325622784?s=17 Шарлот тръгва на детска градина. Много бързо пораснаха и двамата,добре че ще има трето бебе 😄.Страхотно момиченце е.Много я харесвам.Този цвят много и отива.

# 254
  • Русе/София
Наистина е прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт