Кралски работи и клюки - 10

• 128 855
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Това е най-спряганата титла за тях.

# 271
Малък сладък полиглот- принцеса Шарлот може и да е на 2, но вече знае 2 езика!
Тя имала дарба да учи лесно езици и освен английския език, на който говорят нейните родители е усвоила испански език, благодарение на една от нейните детегледачки.

# 272
  • София
Малък сладък полиглот- принцеса Шарлот може и да е на 2, но вече знае 2 езика!
Тя имала дарба да учи лесно езици и освен английския език, на който говорят нейните родители е усвоила испански език, благодарение на една от нейните детегледачки.

Можеше да е филипински: ))

# 273
  • Майничка
Колко пък да го е "усвоило" едно двегодишно...

# 274
Колко пък да го е "усвоило" едно двегодишно...
Толкова, колкото е говорния запас на едно две-годишно дете, когато се занимаваш с него. Разбираемо е, че няма да пише и да знае испанската литература.

# 275
  • София
Понякога искренно им завиждам, че като част от кралското сем-во са освободени от т.нар. битовизми. Грижат се за тях, за храната им, за здравето им, за стайлинга им, за децата им. Е, вярно, че са социално ангажирани, но това донякъде е добре и един вид разнообразние, освен голяма отговорност.

# 276
Понякога искренно им завиждам, че като част от кралското сем-во са освободени от т.нар. битовизми. Грижат се за тях, за храната им, за здравето им, за стайлинга им, за децата им. Е, вярно, че са социално ангажирани, но това донякъде е добре и един вид разнообразние, освен голяма отговорност.
Все едно съм го писала аз!  Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 10:47 от koki1

# 277
  • София
Понякога искрено им завиждам, че като част от кралското сем-во са освободени от т.нар. битовизми. Грижат се за тях, за храната им, за здравето им, за стайлинга им, за децата им. Е, вярно, че са социално ангажирани, но това донякъде е добре и един вид разнообразние, освен голяма отговорност.

Скрит текст:
Извинявам се за неволната правописна грешка, чак сега я видях и не мога да редактирам поста. Blush

# 278
  • Варна
Според днешните твърдения от английската преса, след брака, Кралицата няма да даде титла херцог на Хари, а Мегън ще бъде Princess Henry of Wales.

# 279
  • София
Според днешните твърдения от английската преса, след брака, Кралицата няма да даде титла херцог на Хари, а Мегън ще бъде Princess Henry of Wales.

А казва ли се защо?

# 280
  • Варна
Цитирам от bbc:
“In the unlikely event the Queen does not give the prince a dukedom on the morning of his marriage, Ms Markle would become Princess Henry of Wales after saying her vows.”

Но май пак всичко е в сферата на предположенията.

# 281
Според мен весникарски спекулации,но ще видим кое как чак след сватбата.

# 282
Само ми се иска, двете снахи да не скарат братята Уилям и Хари!
Дано поддържат добри, неконкурентни взаимоотношения, както е било до сега!

# 283
  • София
Само ми се иска, двете снахи да не скарат братята Уилям и Хари!
Дано поддържат добри, неконкурентни взаимоотношения, както е било до сега!

Не мисля, че ще се скарат. Реално няма за какво. На принцовете още от малки им е ясно кой е престолонаследника и това трудно би се променило. Освен това Катрин и Хари ми изглеждаха доста близки последните години и не мисля, че биха разрушили това. То реално няма и за какво Simple Smile

# 284
  • Пловдив
Няма да живеят  в обща панелка и да се редуват да си мият чиниите в кухнята я  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт