Кралски работи и клюки - 10

• 128 850
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Стоя, гледам Меган и не мога да разбера защо ми е леко неприятна. Красива е, лъчезарна, усмихната. Чудя се дали не е, защото рязко измести фокуса от Кейт върху себе си, защото сериозно контрастира спрямо Хари, Уилиям и Кейт или е нещо друго

# 286
  • София
Цитирам от bbc:
“In the unlikely event the Queen does not give the prince a dukedom on the morning of his marriage, Ms Markle would become Princess Henry of Wales after saying her vows.”

Но май пак всичко е в сферата на предположенията.
Всъщност нищо не твърдят...казват че в малко вероятния случай, ако кралицата не направи Хари херцог в деня на сватбата...и т.н. Това си е ясно от край време Simple Smile

# 287
Стоя, гледам Меган и не мога да разбера защо ми е леко неприятна. Красива е, лъчезарна, усмихната. Чудя се дали не е, защото рязко измести фокуса от Кейт върху себе си, защото сериозно контрастира спрямо Хари, Уилиям и Кейт или е нещо друго

И аз главоблъскам над същото известно време насам, но така и мога да разбера какво не ми харесва в нея. Красива и симпатична е, както казваш, но май нещо не ги виждам като двойка с Хари.

# 288
  • София
Ами Кейт сега е бременна и е ограничила обществените си прояви и трябва някой да запълни пространството. Вероятно ще е така до сватбата им, щото след това Кейт вече ще е родила и отново ще се върне с пълен блясък.

# 289
  • София
Ами Кейт сега е бременна и е ограничила обществените си прояви и трябва някой да запълни пространството. Вероятно ще е така до сватбата им, щото след това Кейт вече ще е родила и отново ще се върне с пълен блясък.

Ами, хич не ги е ограничила, тези дни имаше няколко, в края на месеца ще ходи на посещение при скандинавците - Норвегия и Швеция. Според мен след като роди е по-вероятно да липсва известно време, освен сватбата на Хари и Мегън.

# 290

Ами, хич не ги е ограничила, тези дни имаше няколко, в края на месеца ще ходи на посещение при скандинавците - Норвегия и Швеция. Според мен след като роди е по-вероятно да липсва известно време, освен сватбата на Хари и Мегън.

Да, чакаме Кейт и Уйлям с нетърпение в Норвегия. Вече се правят приготовления в Осло. Оповестена е и част от публичната им програма.

# 291
Стоя, гледам Меган и не мога да разбера защо ми е леко неприятна.
И за мен е така. Вероятно, заради нейни клипчета, които съм гледала, не мога да я приема сериозно, простее ми някак. И вечно е увита и увиснала около Хари, а по протокол трябва да спазват аристократично приличие.

# 292
  • София
Стоя, гледам Меган и не мога да разбера защо ми е леко неприятна.
И за мен е така. Вероятно, заради нейни клипчета, които съм гледала, не мога да я приема сериозно, простее ми някак. И вечно е увита и увиснала около Хари, а по протокол трябва да спазват аристократично приличие.

Аз никъде не съм я виждала преди годежа й с Хари. Нито бях чувала за нея, нито съм й гледала филми или клипчета. Но това с увисването около Хари и на мен ми прави грозно впечатление. Може би, защото с Уилиам и Кейт не съм свикнала да гледам такова интимничене на обществени места. А не, като да не са били влюбени

# 293
Право в десятката е това "увита и увиснала около Хари". Малко като Радева с Радев... Grin

# 294
  • София
Eeee, те са прясно влюбени все пак...Кейт и Уили колко години са били гаджета преди годежа? Те британската преса са не са от ласкавите, но Waity Katey си е доста гадно...но да си кажа харесвам Кейт Simple Smile
Но и Мегън ми е много симпатична и естествена, изглеждат влюбени с Хари.
Sem22, ще чакаме пряко включване Wink

# 295
  • София
изглеждат влюбени с Хари.

С това съм на 100 % съгласна. И не само влюбени - изглеждат и безкрайно щастливи Simple Smile

# 296
Какъв смисъл се влага в това "Waity Katey"?

# 297
Търпеливо го изчака повече от 10 години Wink

За мен е нормално, но повечето хора бързат да се женят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 298
  • Бургас
От 22.00 по National Geografic ще дават филм за Даяна . "Даяна : нейната история, с нейните думи"

# 299
Търпеливо го изчака повече от 10 години Wink

За мен е нормално, но повечето хора бързат да се женят Stuck Out Tongue Winking Eye

Жената знае какво иска, няма лошо Grin

Общи условия

Активация на акаунт