Кралски работи и клюки - 10

• 128 825
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • Bristol
Дали Кейт и Меган предварително са се уговорили да се облекат с дрехи на един дизайнер в един и същи ден 🤔
www.telegraph.co.uk/fashion/people/meghan-markle-duchess-cambrid … cqueen-night/amp/

# 301
  • София
Тези снимки и аз ги гледах днес. И забелязах силния контраст между двете. От Кейт, въпреки, че е бременна лъха някаква аристократичност, елегантност, ефирност. Меган също много ми хареса на снимките, но това излъчвани при нея липсва.
А тоалетите и на двете са страхотни

# 302
  • Някъде там
Тези снимки и аз ги гледах днес. И забелязах силния контраст между двете. От Кейт, въпреки, че е бременна лъха някаква аристократичност, елегантност, ефирност. Меган също много ми хареса на снимките, но това излъчвани при нея липсва.
Кейт я шлифована.Когато беше в положението на Мегън изглеждаше далеч по зле.Ще шлифоват и Меган.
Макар че, за нея не е нужно толкова старание,тя няма да става кралица.
Вчера гледах и други снимки.Показваха Кейт с една жълта рокля, която изглеждаше ужасно, а я обявиха за Уау.

# 303
  • София
Скрит текст:
Кейт я шлифована.Когато беше в положението на Мегън изглеждаше далеч по зле.Ще шлифоват и Меган.
Вчера гледах и други снимки.Показваха Кейт с една жълта рокля, която изглеждаше ужасно, а я обявиха за Уау.

И синята рокля (на Ердем), с която се появи преди това, не беше много добро решение.

https://us.hellomagazine.com/fashion/12017071823294/duchess-kate … -looks-gallery/1/

# 304
  • София
Скрит текст:

И синята рокля (на Ердем), с която се появи преди това, не беше много добро решение.

https://us.hellomagazine.com/fashion/12017071823294/duchess-kate … -looks-gallery/1/

И на мен не ми харесва. На манекенката й стои по-добре, като цветове, но предполагам, че е от осветлението. На нормална светлина изглежда, като избеляла от много пране Simple Smile

# 305
Аз, пък съм фен на Мегън!
Много ми харесва, лице, тяло, усмивката, дрехите, всичко!
С Хари са много хубава двойка, дано Бог ги закриля!

# 306
Абсолютно! И аз така!

# 307
  • Bristol
И на мен Мегън ми харесва повече като тип жена, еманципирана и ориентирана Simple Smile

# 308
  • Sofia
Меган ми харесва. Не отричам обаче, че забелязвам харектерни африкански черти в поведението. Ще я промени кралското семейство и в това няма нищо необичайно. Това, че няма да е кралица не е много сигурно - има интересни теории как Хари ще стане принц/крал и как няма да е очаквал и подготвен за това.

# 309
  • София
... Това, че няма да е кралица не е много сигурно - има интересни теории как Хари ще стане принц/крал и как няма да е очаквал и подготвен за това.

А брат му къде ще бъде през това време?

# 310
... Това, че няма да е кралица не е много сигурно - има интересни теории как Хари ще стане принц/крал и как няма да е очаквал и подготвен за това.

И синът на брат му, и щерката и бъдещото трето къде ще са? Wink

# 311
И синът на брат му, и щерката и бъдещото трето къде ще са? Wink
А първо татьо им на всички.

# 312
  • Sofia
Явно става въпрос за събитие, което ще се случи в близко бъдеще т.е явно децата ще са малки още , за бащата не знам - Нострадамус е предсказал това - загива в игра на поло - всъщност не е ясно Чарлз или големия брат, но е вероятно да е брата тъй като той е подготвян за крал, а Хари не.

# 313
Децата винаги са наследници без значение на колко са.
Мегън няма да бъде кралица никога, нито Хари крал. Нямат никакъв шанс за трон.

# 314
  • Пловдив
Може да стане нещо от рода на токовия удар в "Крал Ралф"  Laughing

http://www.imdb.com/title/tt0102216/?ref_=fn_al_tt_1

Общи условия

Активация на акаунт