Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват електронните цигари и какви са намотките за електронни цигари?
Кои са някои от най-известните производители на течности за електронни цигари?
Какви са базите и ароматите, използвани за овкусяване на течности за електронни цигари?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват електронните цигари и какви са намотките за електронни цигари?
Електронните цигари са алтернатива за пушачите, предлагащи по-малко вредно „пушенe“. Те включват батерия, атомайзер, пълнител и катромайзер, като използват течности с никотиново съдържание. Батериите могат да бъдат различни по размер и мощност, а атомайзерът превръща течността в пара, която се вдиша. Намотките за електронни цигари са съставени от метални жици, като кантал или стомана, които се навиват върху изолаторна основа. Те се използват за създаване на нагревателни елементи в устройството и различните им дебелини и материали влияят на съпротивлението и температурата на нагряване.
-
Кои са някои от най-известните производители на течности за електронни цигари?
Сред най-известните производители на течности за електронни цигари са FlavorArt (италиански), Inawera (полски), DeKang (китайски) и Hangsen (китайски). Тези течности се предлагат в различни никотинови концентрации и се препоръчва да изберете тези с доказан произход, тъй като парите от тях влизат в белите дробове.
-
Какви са базите и ароматите, използвани за овкусяване на течности за електронни цигари?
-
Какво представлява скуонк модът за електронни цигари?
-
Каква е разликата между различните жици като 0,4 mm Kanthal, неръждаема стомана 316L и неръждаема стомана 317L?
. Отличен избор на хардуер макар,че аз ще продължа да ти мрънкам за кайфун,а ти не спирай да пишеш тук. Колко омови са главите на Инокините? При топла пара сваляш една идея мощността. Това са съвсем ново поколение изпарители нямат нищо общо с вивитата,които познаваш.
. 

. Аз лично бих ти препоръчала да зарежеш тия глави и да си вземеш обслужваем. Някак си не ми е комфортно да завися от ръчичките на китайците