Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 7

• 67 951
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Viena
Аз даже и започнах да спортувам-от цигарката е. Simple Smile Grinning

# 661
От Стара Загора съм,освен утре да започвам магазините подред... Dizzy Face
В Стара Загора не познавам ползващи твоя тип ИУ, но... можем да те навием да минеш на мод с изпарител и собствено обслужване ако дойдеш на някоя импровизирана среща в Мираж Wink

# 662
  • Варна
 Не я навивайте ами бате ви Владо да се сезира и да види защо не работи тая гад  Laughing.  Покажете на девойката кое що,а тя сама ще си реши иска ли мод или не. Има някакъв проблем със самия изпарител....

# 663
  • Пловдив
Това са нашите придобивки- черното бижу е моето ...

На черното бижу онова красивото отгоре как  се казва и от къде го взе ако не е тайна? И дали ще стане на iStick Pico?
Между другото моето е Melo III Mini и му наливам 6мг течности, а отдолу цифрите са 0.52 ома, 3.61 волта и 25.0 вата. Нормално ли е да се дрогирам с такива ватове, защото тук там срещам коментари за по 12-13 вата? Иначе 10 милилитра ги карам една седмица и вече 7 месеца не съм пипнал истинска цигара. Гордея се със себе си. Тези неща си ги взех още от начало и с тях си карам досега. Между другото ме зариби личния ми лекар след 30г. пушачески стаж, а самия мод ми го препоръча едно готино момче от Пушкома срещу военна болница в Пловдив.
Някой ден ще се престраша да питам как да си бъркам течности, но засега това ме интересува. Поздрави за всички параджии! Simple Smile

# 664

На черното бижу онова красивото отгоре как  се казва и от къде го взе ако не е тайна? И дали ще стане на iStick Pico?

Казва се метална туба за Нутилиус мини Simple Smile
Ето това nautilus mini metal sleeve
Изпарителя става за Пико.

# 665
  • Варна
 Наутилуса е сложен точно на черно Пико  Laughing. Това с дупките е броня за блондинки  Joy

Споко не се дрогираш даже никак
 Мощността ти е даже ниска за инхалатор като Мело. Колегите го пърждат на 50-60 вата...заварчици кво да ги правиш  Joy. Щом не пушиш и ти е ОК останалото е фолклор. bouquet 10мл. за седмица,че ти избщо не пушиш  Laughing. Аз в нервен ден ги опатквам само на работа.

# 666
  • гр. София
Не се включвам вече, че не изпарявам в момента. 

Ватовете са ти ок. Изпарявай на толкова на колкото ти е комфортно. В началото изпарявах на много високи ватове ( 80- 120 ) с РТА, после преминах на около 30 -33 вата , 0,25 ома само , че на РДА.

# 667
  • Варна
 Шоколадче не казвай че си пропушила  Praynig  Cry

# 668
  • гр. София
Не, забременях.  Mr. Green 

# 669
  • Viena
От цигарката е,аз ви казвам. Peace

# 670
  • Варна
 bouquet bouquet bouquet Мила ,сладка браво на тееееб  Hug. Е това е хубава новина. Лека бременност ти пожелавам!

# 671
  • гр. София
Благодаряяяя.  Hug Hug Hug

# 672
Ааа, лека и безаварийна и после може и електричките да не подпукваш отново  Grinning

# 673
  • гр. София
Мерси.  bouquet  Съмнявам се, защото ми е кеф да си правя намотки, да си ги монтирам.  ooooh! Whistling Whistling Whistling  Брат ми скоро си беше дошъл и като му видях оклепния изпарител да видиш как му го почистих. Него го било мързяло.  hahaha hahaha hahaha

# 674
Шоколадче ,супер новина . Честито ,лека бременност и пухкаво бебче на финал!!! bouquet

Тази метална туба за Нутилиус ,скъпичка ми се вижда ....

Общи условия

Активация на акаунт