Ще го наблюдавам и днес и ако продължава отиваме на друг лекар. Тя го преслуша гледа го, всичко е наред, така ми каза. То и миналия път гърдите и гърлото му бяха чисти ама
Ще го наблюдавам и днес и ако продължава отиваме на друг лекар. Тя го преслуша гледа го, всичко е наред, така ми каза. То и миналия път гърдите и гърлото му бяха чисти ама 

Свещения вечерен сън се разруши. Само че, за разлика от вчера,не иска да си играе, реве като я нося, реве като я люлея, на тъмно, на светнато... Нищо не мога да направя. Оставих я в кошарата и ще чакам. Може да са зъбите и да премине. Дано не е от това, че вчера спа на чуждо място и се е травмирала или не знам какво. Съвпадението голямо, че точно от вчера започна и пак беше в същия час.
така съм се притеснила, не ми се обикаля пак по лекари..
И много се страхувам да не заразя бебето. Че и баткото, и мъжът ми започнаха да кашлят.Препоръчани теми