Юлски бебета 2016 - тема 5

• 32 481
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Нещата днес са по-добре. И аз не мога да го накарам един шкаф да вземе да си слагам гримове и т. н. Нали като се роди бебчо бяхме след основен ремонт и шкафове все още нямаме, ама нали той не му трябва да си слага джунджурии все тая. Малчо много мрънка и тази нощ може би е от зъбите не знам. А след като бяхме при педиатърката, която каза, че нищо му няма и, че е от зъбите сухата кашлица и хриповете, след температурата вече кашля с храчки и носа му тече, но повече не е вдигал температура. Според вас дали е от зъбите? Миналия път по същия начин се оказа с инфекция. Давам витамин ц и пръскам морска вода. От вчера давам каша, оризова, на Хип. Това означава, че въвеждам ориза нали така? А не може ли просто да свариш ориз и да го пасираш? Това за подкопаването на доверието не го бях чувала. Много ми е жален като плаче, но напоследък повече плаче, отколкото като беше новороден. Това е май от нас. Хубав ден целувки
Нашия беше с температура два дни и две нощи, храчки, кашлица, хрема. Направихме два курса с антибиотици сега вече е добре. И аз мислех, че може да е от зъбите, но добре, че го заведох на преглед защото се оказа бронхит и ако бях изчакала още малко щеше да се наложи да влезнем в болница..   Confused

# 661
Добро утро! Нещата днес са по-добре. И аз не мога да го накарам един шкаф да вземе да си слагам гримове и т. н. Нали като се роди бебчо бяхме след основен ремонт и шкафове все още нямаме, ама нали той не му трябва да си слага джунджурии все тая. Малчо много мрънка и тази нощ може би е от зъбите не знам. А след като бяхме при педиатърката, която каза, че нищо му няма и, че е от зъбите сухата кашлица и хриповете, след температурата вече кашля с храчки и носа му тече, но повече не е вдигал температура. Според вас дали е от зъбите? Миналия път по същия начин се оказа с инфекция. Давам витамин ц и пръскам морска вода. От вчера давам каша, оризова, на Хип. Това означава, че въвеждам ориза нали така? А не може ли просто да свариш ориз и да го пасираш? Това за подкопаването на доверието не го бях чувала. Много ми е жален като плаче, но напоследък повече плаче, отколкото като беше новороден. Това е май от нас. Хубав ден целувки
Нашия беше с температура два дни и две нощи, храчки, кашлица, хрема. Направихме два курса с антибиотици сега вече е добре. И аз мислех, че може да е от зъбите, но добре, че го заведох на преглед защото се оказа бронхит и ако бях изчакала още малко щеше да се наложи да влезнем в болница..   Confused

Добре, че сте се оправили  Hug Ще го наблюдавам и днес и ако продължава отиваме на друг лекар. Тя го преслуша гледа го, всичко е наред, така ми каза. То и миналия път гърдите и гърлото му бяха чисти ама Sad

# 662

Добре, че сте се оправили  Hug Ще го наблюдавам и днес и ако продължава отиваме на друг лекар. Тя го преслуша гледа го, всичко е наред, така ми каза. То и миналия път гърдите и гърлото му бяха чисти ама Sad
да, и на нас лекарката ни каза, че нищо му няма и изписа някакви витамини само и се наложи в спешното да го водим...  Praynig

# 663

да, и на нас лекарката ни каза, че нищо му няма и изписа някакви витамини само и се наложи в спешното да го водим...  Praynig

Ужас. И всеки месец взимат пари за дечицата ни, тцтцтцтцт. Не им пука хич, абсолютни администратори.

# 664
Направо съм бясна! Отидахме да видим паяците, но от къде му е дошло на ум на ММ, че трябвало не само предните, ами и задните колелца да се въртят в кръг, той такъв искал. А то няма такъв на всички задните вървят само напред и назад. Прави ме на луда тоя човек чесно ви казвам! #2gunfire

# 665
Направо съм бясна! Отидахме да видим паяците, но от къде му е дошло на ум на ММ, че трябвало не само предните, ами и задните колелца да се въртят в кръг, той такъв искал. А то няма такъв на всички задните вървят само напред и назад. Прави ме на луда тоя човек чесно ви казвам! #2gunfire

Не се ядосвай. Всички са еднакви.  Hug

# 666
И аз не го вярвах, ама се случи. В къщи сме вече и се събуди в 8 и нещо с рев и сега задрямва и през минута се събужда и реве.  Sad Свещения вечерен сън се разруши. Само че, за разлика от вчера,не иска да си играе, реве като я нося, реве като я люлея, на тъмно, на светнато... Нищо не мога да направя. Оставих я в кошарата и ще чакам. Може да са зъбите и да премине. Дано не е от това, че вчера спа на чуждо място и се е травмирала или не знам какво. Съвпадението голямо, че точно от вчера започна и пак беше в същия час.

# 667
Зомби не се ядосвай, ще премине.
А за това да се правим, че боли за да не пипат тук и там, аз като се направя, че плача и, че ме боли и ми се смее  hahaha
Слагате ли ги още на активна гимнастика? В смисъл тя до кога се ползва?

# 668
Добро утро!
Уважение, слагам я, нашата е големичка, а вкъщи сме без килими, та за това най-вече я слагам, да не е директно на пода. Махнала съм тези меките пръчки отгоре, за да не я стимулирам да е по гръб, а за да се върти, пълзи, въобще да се движи.
Зомби, дано да е период и да отшуми скоро, много тъпо така Sad

# 669
Момичетаа, горещите вълни държат ли ви още? Аз се побърквам вече. Нощно време се будя ту от студ, ту от горещина, потя се събуждам се вир вода. Взех да се притеснявам вече дали е нормално това. Ходих да ми видят щитовидната жлеза, но нищо притеснително не видяха. След раждането имах един такъв период в който се потях много нощем, сега отново се започна... Дали е възможно да е от хормоните? Все пак ми изписаха и противозачатъчни, пия ги един месец вече заради болезнен и обилен цикъл. Надявам се да не е нещо сериозно  Praynig така съм се притеснила, не ми се обикаля пак по лекари..

# 670
Здравейте! Аз нямам такива вълни май  newsm78 Сигурно е временно и ще отмине.
Заведохме го на лекар и почваме антибиотик. Хубавото е, че отидохме на време. А за нашата педиатърка нямам думи - от зъбите било ... Направо съм бясна. Некадърни ли са, безхаберни ли са ?

# 671
Добре, че взехте мерки. Нямам думи вече за тия наще "лекари"  #Cussing out #2gunfire

# 672
И аз имам от време на време вълни, при които много се потя. Хормоните виня и аз, а проблеми с щитовидната имам.
Хайде и на нас ни проби най-после 3то зъбче, без особенни мъки. Вечер си спи нормално, но то днес проби така че ще видим как ще е тази нощ.

# 673
Честито зъбче, Мерилинн  Heart Eyes

# 674
Привет!
Аз се потих много в началото след раждането. По спомен беше свързано нещо с кърменето. Сега пак се потя, но от завивката. Че си и докарах голяма беля - като стана да кърмя нощем съм потна, в стаята е хладно и сега съм настинала:  Суха, упорита, дразнеща кашлица. Няма оправяне  Sad И много се страхувам да не заразя бебето. Че и баткото, и мъжът ми започнаха да кашлят.

И нас ни мъчат зъби. При вас кои трети зъбчета избиват? Отгоре ли? Аз имам съмнение, че освен отгоре, ще излизат и долу двете странични.

Afrikancho,прочетох за премеждията ви. Как сте сега? При вас едно след друго, няма край. Дано всичко да е добре.
Uvajenie,
Защо сте на АБ? Какво ви изписаха? Пропуснала съм в темата, какво ви е?

А в четвъртък "една от лекарките" ме стресна здраво по повод двигателно моторното развитие. Моят юнак обича на ръце, да е гушнат и хич не си дава зор за нищо, освен да се кърмим. И пробва го тя, лекарката, дали ще стъпи на крачета, а той направо гума. И тя като опули едни очи, че нямал никаква опора и тн и да съм се консултирала с детски невролог. Защото вече е на 9месеца (8м и 1 седм кориг.) и изостава с между 2 и 3 мес. Във вторник сме на консултация и ще го обсъдя с личната.

Тази седмица го дават доста топло. Приятни разходки и се пазете, че сега най-много се настива.

Общи условия

Активация на акаунт