Дано намериш добър невролог и да се успокоиш вече
поддържаме добрия тон, подкрепяме се, помагаме си...НО нищо ама нищо общо както преди ...да се чувствам секси?! Абсурд! Да ме целува и да ме гледа с един такъв закачлив поглед..вече не! ,... А секс - вече не помня какво е това - май нещо от което стават бебетата... и май не искаме да го практикуваме повече в тази къща...поне това разбирам от поведението му...

/. Всичко ще отмине рано или късно. Аз също плача. Чета ви и се замислям как все някой ще е недоволен от нещо. Не искам да обидя никого. Просто се замислям, че примерно ММ ще изчисти, ще измие, ако не съм сготвила ще сготви, а аз пак ще намеря за какво да се заям или да недоволствам, например, че все още нямаме шкафове или поне един. Ми като седне на кампютъра може да поразгледа нещо, не е ли така? Но като цяло мъжете са такива - дразнители
Сравнявам клипчета на Катето и ми се струва, че става по-зле. А има и такива бебета, които са станали по-зле, и са имали проблеми, заболявания, само че те и изостават в различни направления (примерно обръщат се на 9+ месеца и подобни).
храня я по 5 пъти на ден. Близо в края на 7 месец тежи 9400; помогнете със съвети за това неспане. Какво да дам друго и къде греша?