Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 329
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
Свеки прави катмите на сач,само че на газов котлон поради липса на открит огън.И задължително с айрян,даже според ММ(който е голям спец на вкуса им  Mr. Green ),така били най-хубави.Не с прясно мляко,не вода,даже и айрян не е,ами като се "бие"  сметана за масло, течността която остава,суровата ли да беше  newsm78 .
А палачинки харесвам най-много с прясно мляко.Ако нямам в момента ги правя с кисело,но дори и детето не ги одобрява  Mr. Green .Ееех ако и ястията с месо ми се отдаваха толкова,колкото сладкарските,щяхте да ме гледате в някое кулинарно предаване  hahaha .

# 616
Изчетох ви.
Прибрах се от работа, вечерях, опаковах децата и ММ ги закара при баба им. Утре съм почивка.....
Пооправих тук- там, качих се и на кростренажора. Ама като седнах да ви чета и то не бяха торти, маскарпоне, халва, течен шоколад, Нутела(лоши сте), черен шоколад (ама много сте лоши)..... Та, сега набивам кокосови стърготини. Аз дъвча, а те не се преглъщат. Ама ще ми мине.
Благодаря за показаната кухня. Допада ми!
Светалчо, кръчми, не обичам, но с две ръце препоръчвам бараката под Байкушевата мура. От 15 години я знаем и всеки път я уважаваме.
Никоя от бабите ми (светла им памет) не ни е правила катми.

# 617
Рали, в интериорната тема те "насолих", всъщност си казах мнението за ъгловия шкаф. И то беше на базата на опит. И при мен в началото шкафът беше така ( и все още е де, ама мъжа ми каза да забравя за ремонт, добре си било), а сега сравбявайки го с др вариант виждам недостатъците му.

Палачинки ( мъжа ми е спец) ядем със сладко ( всяка година си носим по 2-3 бурканчета от БГ, купувани от баби из планините).

# 618
И на мен не ми хареса кухнята. На пръв поглед спретната, но нефункционална.

# 619
  • Euskal Herria
Момичета, благодаря за разясненията за поверките.

Мариат, мога да те почерпя кокосови стърготини... е, слепени с кондензирано мляко и захар, де  Mr. Green. У дома харесаха бонбоните, даже и кучето се нарежда и си иска от тях. И шоколадовите кошнички са идеални. Синът ни ми е приготвил списък с нещата, които очаква да му направя, когато се приберем за отпуска. Само на снимка - хич не било честно, трябвало да се опитат.

Сач имам, катми скоро не съм правила. Един приятел на мъжа ми също прави и веднъж решихме да обменяме опит. Според неговата рецепта отивало по литър уиски, че и нагоре. Ми така, де - забъркаш маята, пийваш малко, сядаш, почиваш. Добавяш брашно - пийваш, посядваш... И така, докато стане сместта за катмите  Joy.

Аз не бих взела отношение за нечие обзавеждане. Това, което за мен е супер, за друг може да е неудачно или нефункционално. Когато сме обсъждали с приятелки, това, което аз предпочитам като цветове, за тях е неприемливо, не им харесва. И обратното.

# 620
Аз пък искам да видя кухнята на Сано.
И пак си казвам, че мечтая за времето, когато ще имам кухня на терасата- остъклена, с мивка, котлони, фурна(ако набутам и хладилника ще съм супер щастлива). Не ме интересува колко ще е функционална, важното е да разкарам миризмите от холо- кухнята.

# 621
Не са спазени пропорциите, съжалявам. Като видя хладилник до котлони #Crazy

# 622
Рали,  Heart Eyes Ама ти си знаеш.
Гена, чакам и твоята с нетърпение.

Аз днес правих риба на фурна с картофени крокети и салата за обяд и за вечеря ще е голяма шопска салата, но с авокадо, маслини и много сирене. Това е.
Може и пица да поръчаме ако ни налегне глад  Laughing

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 18:00 от Анонимен

# 623
МММ, Маре, туй съм намислила аз с ремонта лятото, миризми на балкона.
Рали, виждала съм кухнята ти в темата и по кухнята сега те разпознах.Много е свежа, хареса ми.На мен тепърва ми предстои да мисля детска стая и всекидневна с кухня.Но сега имам друго на дневен ред.
В неделя ПАК ще съм на олимпиада, писна ми вече! Че и ще ходя да проверявам после в инспектората.Да се брои като оплакване Rolling Eyes

# 624
  • Пазете Гор
Ако покажа моята кухня, то на фона ѝ всяка друга ще изглежда свръхфункционална, дизайнерска, спретната и секси. Прилича на на гараж, в който са струпали оцелели след пожар мебели от някоя шкембеджийница. Ни стил има, ни плот като хората, ни уреди, ни шкафове, пък и мотаещият се в нея готвач и той е съвсем, между нас казано, ама съвсем пропаднала работа, мда. И килограмте му в повече, и манджите му като от столова, и в погледа никакъв блясък, нищо.

Но за сметка на това такива планове имам за нея, ох, какви планове! Някой светлобуков плот, гладкоопнат като нерв, уреди като в совалка, скрити лунички като в пиано бар, а като цяло светличка и чистичка като медицинска сестра. И няма да повярвате, че и за готвача също имам планове.

# 625
Пу, пу, кухнята на контесата е уникална. Следващата ми кухня ще е само с чекмеджета от долу. Горе така http://media.snimka.bg/s1/5773/037789408.jpg?r=0

# 626
Не съм очаквала точно на теб да ти хареса, Сандоканчев, но благодаря!
Дело е изцяло на мм.

Остават още някои дребни и не толкова дребни детайли, но почти е готово.
Аз обичам всичко да ми е прибрано и да нямам нищо по плотовете и все не ми стигат шкафовете, чекмеджетата и мястото за съхранение. И оттам тръгнахме с шкафовете.

Куркума, покажи и ни остави нас да преценим дали не си просто много критичен към себе си.

# 627
Що бе, аз съм реалист. На хубавото, как да кажеш, че не е. Само ми кажи, тва белото у лево, охладител за вино ли е newsm78 Съдомиялната къде е, при решетчиците от долу ли, че не ми се връзва.  newsm78

# 628
Разбрах.

Бялото е съдомияланата. Хладилникът е с вграден охладител за вина Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 18:01 от Анонимен

# 629
Не ти ли е далече от мивката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт