Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 348
  • 796
  •   1
Отговори
# 75
Флорче, чудесна коса и много хубава прическа.

Трябва да си запиша час за фризьор, моята отново порасна. Наканила съм се сега да купувам някакви ампули за косопад (то вече опада каквото имаше) но искам и нещо през устата да взимам. Само се чудя какво.

Животни харесвам всякакви, имали сме котки в къщи.
Много искам и куче, но не мога да си представя да го гледам в апартамент.
Ако родителите ми решат след някоя година да се установят на село, със сигурност ще си вземат и тогава ще се нарадвам на куче и аз. Simple Smile Всички харесваме големи породи, тези малките не са ни много на сърце.

# 76
Изпий едно кафенце с щипка нишадър и ще живнеш, Мър-мяу. Серизно говоря - най-добрата рецепта срещу махмурлук, която съществува.
Аз слава Богу, махмурлук нямам тази сутрин (аз не знам дали съм ви споделяла, ама бая нося на пиене), обаче си я запомням тази рецепта, защото няма-няма пък ме тръшне Laughing А нишадър откъде да намеря (за запас)?

Ех, Белинда, все повече му ставаме фенове на този кекс Hug. Аз като го срещнах за първи път, намерих рецептата за малко странна, но тъй като много обичам експерименти и да мешам на пръв поглед несъвместими работи и реших да го опитам, та ми стана фаворит.

# 77
Жако, записвам се за шолите, ако са като едновремешните. Моите все не стигат, а правя тройна доза кк.

# 78
Записах Тото на ясла. Криво ми е. Мрън...  Sad

# 79
Бела  Hug. Налага ли ти се? ако не, погледай го още малко, да почне да те ядосва поне.

# 80
Бела  Hug. Налага ли ти се? ако не, погледай го още малко, да почне да те ядосва поне.

Трябва да тръгна на работа. Другия месец става на две...

# 81
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ако е здрав и му харесва ще видиш как ще ти мине кривото  Hug

# 82
Белла, къде ще почваш работа?
Флорче, любима прическа ми е тази. Много си хубава. Искам и аз пак така да се клъцна, но не ми се оформя всеки ден. И моята е от права- по- права.  Sad

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 22:56 от mariat

# 83
  • София
Белла, гуш от мен Hug Това е голяма стъпка! И аз тежко ги изживявам тези моменти, но няма как, растат хайванчетата Sad Например, в последния ден, в който водих малкия на детска градина, ревах като вървях от портата до вратата. Това се две деца, общо осем години ли излизат, от живота ми, всеки ден, всяка сутрин, по тая пътечка и изведнъж - край! Хващаш пътя за училището. Ревах като магарица! А първата раздяла с дечко си е...Абе, разбирам те!

Аууу, Мария, аз за първи път те виждам, одрала си кожата на една моя стажантка ooooh! Ако не знаех с какво се занимаваш от тук, щях да се закълна, че пишем с колежката в една тема Laughing Егати приликата...

# 84
Ееее, верно ли Белинда?  #Crazy
Дай, да видя стажантката!

# 85
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
А,по права от моята няма  Naughty Къдренето дори изкара само час  Laughing

# 86
  • София
Ееее, верно ли Белинда?  #Crazy
Дай, да видя стажантката!
Ти пък, отде снимка Laughing

# 87
Завиждам ви за правите коси Heart Eyes
Много сте хубави, момичетаа Hug

# 88
Завиждам ви за правите коси Heart Eyes
Много сте хубави, момичетаа Hug