Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 342
  • 796
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За мен има разлика между ползването на нещата, докато работят и неразхищаването от една страна и 40 шолички за крем карамел, ако не правиш крем карамел и тавичката на баба от 1916 година - от друга Simple Smile

Искам да кажа, че кексът на Мър с виното е нещо невероятно Crazy Изключително изискан вкус, много, много одобрявам!

# 61
  • София
У нас е идвало едно кученце, на детето съученичка бяхме поканили и майката ми се изтресе с кученцето под мишница.
От тези малките лаещи пискливо,  не им знам породата, бе не ми беше много приятно,  но ги изтърпях, аз съм мила и вежлива, не издребнявам и не правя забележки,  ако е за кратко нахалството. Simple Smile
Шанти, не става изобщо въпрос за издребняване. Няма как по-деликатно да кажа, че мъжът ми не понася животни вкъщи и ще изрита въпросната госпожа барабар с пинчера й. Всъщност пинчерът ще е главният потърпевш. Аз и майка ми 20 години имахме кучета, но ето, че съм попаднала на мъж мразещ котки и кучета вкъщи и ми трябваше доста време да се примиря с мисълта, че няма да имаме читаво животинче (рибки например може, но не става ли за галене и мачкане не ми го хвали  Grinning).

# 62
Последната щуротия която си купих е силиконова форма за понички. ИЛи поне с такава идея я купих, но нищо не става в нея.

Чаршафи имам много, не мога да си представя да имам 2комплекта и да въртя само тях.

# 63
  • София
Относно броят на комплектите спално бельо и аз не мога да си представя да въртя 2 комплекта. Не че нямам любими такива, които ползвам по-често, но имам поне 5-6 комплекта плюс една камара едноцветни чаршафи, които си ги съчетавам с шарени завивки и възглавници.

# 64
Тонка, значи тъстът няма да го каня, само теб. У нас има всякакви животни, а ако ми ритне кучето рискува да го пратя за риба  Mr. Green.

# 65
  • дядовата ръкавичка
Не колекционирам и никога не съм колекционирала, ако не се брои, че като дете си записвах "мъдри мисли" в едно тефтерче. Ама аз съм хем соц, хем учителско дете, друга ми беше нагласата.
Вчера чух реплика в един филм, че колекционирането било за хора с ОКР /обсесивно-компулсивно разстройство/. Като прочетох какво представлява, май не познавам човек, който да не е с някаква степен ОКР.
Аз съм минималист, не обичам да трупам вещи, дрехи, обувки, каквото и да било.

Сутринта зпратих децата на ски в Сръбско за ваканцията. Взеха си и учебници в багажа  Rolling Eyes

# 66
Марипосче, свекървата има 40!!! шолички за крем карамел, алпакави Crazy
Боже, реших, че ще кажеш 40 спални комплекта и си рекох, че има и по-зле от мен.

Мен ме е страх от кучета. На няколко пъти се е случвало колеги в офиса да водят кучета, очаквайки, че всички ще се разтопят от кеф… Ми не мога, знам, че е ирационално, обаче нещо ме стяга от вътре, вдигам краката на стола, сърцето ми се разхлопва и не смея да мръдна.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 16:14 от Флорче

# 67
  • София
Тонка, значи тъстът няма да го каня, само теб. У нас има всякакви животни, а ако ми ритне кучето рискува да го пратя за риба  Mr. Green.
Сватя, той има претенции само към обитателите на собствения си дом.  Grinning Живял е няколко години с ротвайлера на сестра си по принуда, но там не е имало мегдан за фасони от негова страна.

# 68
Ми много хубава коса даже, и не само косата, май виждам Wink
И да кажа, че ми писна всички в Холивуд и не само, да го коментират така грубо Тръмп, дето казват и от хладилника ми излиза вече.
Аз пък го подкрепям, харесвам, обичам шантави мъже и жена му харесвам,  обичам красиви жени.  Simple Smile

# 69
Флорче, много ти е хубава косата Heart Eyes Нищо не колекционирам аз, но пък доста купувам, бързо ми омръзват нещата. Което видя, че не ползвам нещо го подарявам или изхвърлям, не ми е жал, ако ще и да е ново и скъпо. Не обичам да трупам. Като дете съм събирала салфетки, листчета, захарчета... каквото е било модерно в него момент Laughing Магнитчета имам десетина, но са ми все подаръци от близки приятели, мили са ми и съм си ги сложила на хладилника, макар сама да не бих си купила.

# 70
  • югозапад, под "Марков камък"
Флорче, хубава ти е косата !

Като дете колекционирах салфетки, опаковки от шоколад, картинки от дъвка "Турбо" , миришещи листчета и други дребни боклучета Simple SmileМъжа ми има голяма колекция от марки, но вече и той не се занимава.
В домакинството съм минималист, само два спални комплекта, посуда колкото ми е необходима за ежедневно ползване. Имам и няколко нови сервиза прибрани в килера, които си чакат времет.

Похвалих ли се, че съм цели три дни отпуск по случай междусрочната ваканция Simple Smile

# 71
Флорче, здрава, гъста хубава коса. И аз искам таква обикновена:)
Мари, питки и козунаци не ям и не мога да правя, да те пиша ли за Ел.тенджера без капак, когато дойде време за раздаване:)

В предишната къща имах по 4 комплекта за всяка спалня общо 12, оказа се че си ползвам по два вида, любими, затова прецених че не ми трябват повече.
При местенето свекървта ги прибра всичките, размерите не уйдисваха на сегашните легла. Тя със сигурност има 40 чаршафа, но не всички са комплекти

Тези по два, които ползвам сега са купувани според цвета на обзавеждането да си подхождат, тъй като не ползвам кувертюри, само изпъвам чаршафите. В спалните само се спи и не влиза друг освен нас.
Много читави комплекти излязоха на Тач, сатениран памук, нямат мърдане ни плат, ни цвят.

Някой тук ми препоръча "Калуня Каля" благодаря, харесва ми.

# 72
Кучката прави перфрктен педикюр Simple Smile. Ближе крака като невидяла Simple Smile.

# 73
Ох, и моята умира да ме ближе. А аз не обичам такива лигавения и се дърпам.

# 74
И моето куче много ме ближе, особено ако съм се намазала с нещо. Вчера вечерта беше голяма битка, едва не ме събори. Реших да си намажа краката след баня с кокосово масло, малкият уж спеше, но в момента в който отворих буркана долетя веднага и като почна едно подскачане от моя страна на един крак. Той скача да ми ближе крака, в същото време иска да ми открадне и събутия чехъл и се чудя кое по-напред да опазя. Joy Голямо диване е, само краде нещо и прави разни маймунджилъци, но е толкова сладък и смешен, че не мога даже да му се скарам. Laughing Сега съм си повече дни в нас, че съм болна и той  е залепен за мен по цял ден. Аз едва гледам, но той упорито ми мъкне кокали, топки, чорапи и иска да си играем. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт