Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 319
  • 796
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро.
Sunny29, маскарпонето в Лидъл е хубаво. 250 грама- 3.50 лв.

# 541
Благодаря, но ми е далеч Лидл.

# 542
  • ГО
Добро утро!

Честит имен ден на всички празнуващи!
Бъдете живи и здрави!

# 543
  • sofia
Добро утро!
Яна, доколкото разбрах проверката е за наличие на катализатори.
Яна по-информирана от софиянци  Simple Smile
Как точно проверяват? Залягат под колата и гледат Laughing

# 544
Сутринта го казаха в сутрешния блок. Как точно го правят, не знам. Но казваха, че се продават много имитации на катализатори, също така казаха, че карали деца да крадат катализатори.
Днес да не е св. Харалампий? Ако е така, честито на пчеларите, в това число мъжът ми и Куркума Simple Smile

# 545
  • Sofia
Днес да не е св. Харалампий? Ако е така, честито на пчеларите, в това число мъжът ми и Куркума Simple Smile
Да  Peace! Честити Валентин/а,Ламбо...
Честито възстановено топлоподаване,Младост и други Peace!
Катализатор не знам кое е,ако ме проверяват,ще искам и да ми го покажат  hahaha

# 546
  • sofia
Как тия деца крадат катализатори? Баси тъпите журналисти. Катализатора е част от системата за изгорелите газове на колите. Трябва да се разглобят гърнетата отдолу, за да се свали. Хич не е толкова лесно. В сервиза да ти сменят нещо и да го откраднат - да, ама иначе не виждам как ще ми свалят гърнето  Crazy
Отделно, че на негово място трябва да се завари друга тръба, иначе ще бучи все едно нямам гърне.

Та, не им завиждам на полицаите, които ще проверяват наличието на катализатор  hahaha
Е, те тук, отдолу трябва да се заврат и какво ще видят....основно кал
Скрит текст:

# 547
Добро утро!

Не знам какъв празник е днес, явно поредният имен ден, които се нароиха от няколко години насам.

# 548
  • Бургас
Днес не празнуват ли Валентините?
Имам подарък за свети Валентин...Метла,за да  се предвижване до новата работа  Mr. Green

# 549
  • някъде ... тук ...
Честит празник на имениците!

Относно катализаторите четох това:
Скрит текст:
При проверката, на автомобилите ще се поставя специален уред за измерване на вредните емисии и дали отговарят на нормите.
„За всеки един автомобил са в табличен вид, като зависят от марката, модела и годината на производство”, обясни Николай Крушарски от Отдел „Пътна полиция” в СДВР.
от тук
Нямам идея дали моята има. Би трябвало, но кой знае...

# 550
Лина, какво ще работиш? Така и не сподели, a тук в купом ти стискахме палци!
Честито на празнуващите!
Разготвих се- свинска супа, ребра с кисело зеле, мариновах месо за пържоли.
Разчистих се- чаршафи сменям, прахосмукачка, прах, баня, тоалетна.... А имам да уча и стихотворение на изуст. Mr. Green

# 551
  • sofia
Ели, има, освен ако не сте го махали.
Ясно, както на прегледа измерват изгорелите газове.

# 552
  • някъде ... тук ...
Веси, ние не сме го махали. Обаче миналата година сменях изцяло всичко - първо задното гърне, а след няколко месеца - и предното. Надявам се, че не са ме лишили от катализатора Rolling Eyes

# 553
Аз пък имам проблем с парното, никакво го няма вече.
И преди бавно загряваше, но сега пък съвсем. Ще трябва да я карам в сервиз да го погледнат.

При нас отново вали. За пореден път. Чувствам се като мечка в Сибир вече.

# 554
  • Пловдив
А аз се опитвам да подавам рекламация. За спалнята. Ай смешници, поръчки по телефона може, онлайн може, рекламации само мейл. Гррррррррр, пуснах мейл, ще стане джангър ако не ми отговорят скоро.

Общи условия

Активация на акаунт