София, жк Младост - тема 28

• 80 060
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Ланкър, планините Овнерог
халите се намират срещу входа на окръжна болница - на последната спирка на тролей 8. преди години беше  китайски ресторант.
Аз лично не съм впечатлена от месото, особено след като веднъж цялата къща се вмириса на мърша. Поради липса на друго място, купувам от тях с особено мнение. Преди взимах от Финес срещу Окръжна, но заради хигиената на персонала, тотално се отказах от тях.

# 661
  • София
Месо пазарувах основно от "Партньори", но при последното пазаруване през зимата пържолите се вмирисаха за 1 нощ в хладилника. На другата сутрин просто ги изхвърлих. Преди това съм нямала проблем. Оттогава не съм пазарувала от тях.

# 662
Здравейте! От коя месарница си купувате прясно месо?

От Свинекомплекс Голямо Враново имат магазин в Младост 2 в трафопост между 213 и 214 блок.

# 663
В парка на Младост 2 има ли заграждение за кучета?

# 664
В парка на Младост 2 има ли заграждение за кучета?

Да, в близост до ул. Св.Киприян.

# 665
  • София
На Киприян има магазин за месо "Добрият свинар".Хубави са им мръвките.
Намира се след Макдоналдс посока Рума.

# 666
  • София
Обръщам се с молба - търсим да закупим по-голям апартамент в квартала - държим на "Младост 1" /евентуално "Мусагеница"/. Търсим 3-стаен или 4-стаен апартамент.
Благодарна ще съм ако знаете, че се продава такъв апартамент и ми пишете. Предпочитаме от собственик - без агенции.
Залепих няколко обяви по съседните блокове, но без резултат.
Благодаря отново!

В 27-ми блок се продава тристаен апартамен на 11 етаж (краен). През агенция е 92 000 евро. Но мога да питам собственика дали е готов да преговаря за лична продажба. Доколкота разбрах го дава обзаведен и след ремонт

# 667
  • София

Напоследък пазарувам от магазина за месо до Окръжна, по -точно срещу Окръжна. малко забутано се пада в дъното на улицата към единия вход на болницата. Ама хич не съм обърнала внимание коя е фирмата. Иначе в Халите откакто смениха месаря Григор много падна нивото и месото вече не върви така силно, застоява се. А и рибата изглежда доста зле, въпреки че от глад съм си взимала  Sad

# 668
  • sofia
Месо пазарувам от Бозмов срещу 131- во. До сега  не съм имала оплаквания и забележки, винаги прясно месо.

# 669
  • нейде там, където ....
Месо пазарувам от Бозмов срещу 131- во. До сега  не съм имала оплаквания и забележки, винаги прясно месо.

Техен магазин има и в Младост 1А, хубави са им нещата. Много ми харесва пражката шунка там.

# 670

Напоследък пазарувам от магазина за месо до Окръжна, по -точно срещу Окръжна. малко забутано се пада в дъното на улицата към единия вход на болницата.
Ама хич не съм обърнала внимание коя е фирмата. Иначе в Халите откакто смениха месаря Григор много падна нивото и месото вече не върви така силно, застоява се. А и рибата изглежда доста зле, въпреки че от глад съм си взимала  Sad

Финес се казват. И аз купувах от там, докато не ми се случи тази случка
Язък, че го похвалих този месарски магазин, много се разочаровах. Не от продуктите, а от отношение и хигиена на персонала. Влезнахме с мъжа ми, младежът ни пита (риторично) дали бързаме, само 3-4мин да изчакаме и излезе... да си допуши. Влезнаха после с колегата му, не се измиха, наплюнчи пръсти да отвори пликчето и с ръце взе от кърначетата. Гнус. Отказахме да купуваме и си тръгнахме.

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 13:07 от Гита Ог

# 671
  • софия
и аз пазарувам от халите на окръжна  по принуда/макар че не съм патила конкретно/. пикадили имаше хубав щанд за прясно месо. отдавна не съм ходила в голям фантастико - има ли такъв щанд, та да го очакваме с по-голямо нетърпение?

# 672
  • София
Там съм имала гаф с мариновано пилешно (готово за ядене), но иначе суровото месо е ок.

# 673
  • София
...

Финес се казват. И аз купувах от там, докато не ми се случи тази случка
Язък, че го похвалих този месарски магазин, много се разочаровах. Не от продуктите, а от отношение и хигиена на персонала. Влезнахме с мъжа ми, младежът ни пита (риторично) дали бързаме, само 3-4мин да изчакаме и излезе... да си допуши. Влезнаха после с колегата му, не се измиха, наплюнчи пръсти да отвори пликчето и с ръце взе от кърначетата. Гнус. Отказахме да купуваме и си тръгнахме.

Ахааа, ами засега съм с положително впечатление и даже май слагат ръкавици или хващат с друг плик месото. Може пък и някой да е реагирал, ако предишното поведение е било регулярно. Аз от скоро пазарувам по-често. Сега ще си отварям очите повече и ще напиша какви са пресните впечатления

# 674
Зависи кой от персонала е на смяна. В началото всички бяха много читави и услужливи, че и разбираха от продутите, които предлагат. Но тези двамата.... След случката им написах мейл с оплакване, отговор нямам, но току виж са ме отразили. Не знам, от тогава не съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт