София, жк Младост - тема 28

• 80 062
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Mladost
Здравейте, бихте ли ми препоръчали обущар в Младост , но за поправка на чанта. Не търся най-евтиното, а да е качествено. Благодаря  bouquet
Здравейте, за чанти  съм доволна от един шивач на Пътеките - мъж, в едно от първите магазинчета в посока Младост 1А.

# 646
Обикалях да търся обущар наскоро и няколкото, които намерих не работят.... Накрая попаднах на една дама до Била, в ляво от Happy.
Мерси shrekie
а доволна ли си от работата?
Днес ги взех. Доволна съм.

# 647
  • София
Благодаря на всички за помощта.  bouquet bouquet bouquet

# 648
  • София
Нещо нямаме топла вода в Младост 2  newsm78

# 649
  • Ланкър, планините Овнерог
Пикадили на Йерусалим явно ще е Фантастико в крайна сметка. Има билборд пред него, на който пише " Фантастико, очаквайте скоро" или нещо от сорта.

# 650
  • София
Има нужда от един такъв магазин в квартала, въпреки че откакто пазарувам в ебаг е почти без значение Simple Smile Но ако има хубава топла витрина ще е супер  Praynig и малка детска площадка както пред малкото Фантастико на локалното

# 651
Пикадили на Йерусалим явно ще е Фантастико в крайна сметка. Има билборд пред него, на който пише " Фантастико, очаквайте скоро" или нещо от сорта.

еее, супер, дано има и Obento Sushi Peace

# 652
Обръщам се с молба - търсим да закупим по-голям апартамент в квартала - държим на "Младост 1" /евентуално "Мусагеница"/. Търсим 3-стаен или 4-стаен апартамент.
Благодарна ще съм ако знаете, че се продава такъв апартамент и ми пишете. Предпочитаме от собственик - без агенции.
Залепих няколко обяви по съседните блокове, но без резултат.
Благодаря отново!

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 15:53 от lada_sch

# 653
  • Хасково
Здравейте! От коя месарница си купувате прясно месо?

# 654
срещу 131 у-ще, забравих името, но се намира на лесно място

# 655
  • софия
прясно месо-разнообразно и добре заредено е в халите на окръжна болница. има и щанд за прясна риба

# 656
От Бозмов в Младост 4. Срещу него е едно училище, мисля 131 се води. Имат и топла витрина, която също е вкусна.

# 657
  • София
прясно месо-разнообразно и добре заредено е в халите на окръжна болница. има и щанд за прясна риба
Какви са тези хали на Окръжна?

# 658
  • софия
халите се намират срещу входа на окръжна болница - на последната спирка на тролей 8. преди години беше  китайски ресторант.

# 659
Здравейте! От коя месарница си купувате прясно месо?
От месарниците на фирма Партньори - има до пазара на Мл.1 и на пътеките също.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт