София, жк Младост - тема 28

• 80 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
"По думите на Манолова пред Нова телевизия няма как да подадеш жалба по електронен път, защото виртуалното деловодство на дружеството не работело – затова трябвало да се прави в хартиен вариант, до централата на "Топлофикация София".

Отделно как аз мога да докажа, че вече трети ден, пардон, четвърти, нямам парно #2gunfire
 #Crazy

По ТВ казаха, че трябвало да си намериш свидетели, те да кажат колко ти е било студено.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Без коментар!!!

Децата стоят на студено в училищата и детските градини!!!!

# 91
  • София
А някой знае ли дали ще удължат (за пореден път) ваканцията на учениците? Дали има парно в училищата?

# 92
Аз лично ще пиша на КЗК и КЗП. Когато завалят много оплаквания, няма да искат да се доказва каквото и да е. По-скоро мошенниците ще доказват, че това което твърдят е вярно.

Дразнят ме с безочието, с което ни лъжат. Другото можеше и да разбера, ако казваха истината.

# 93
  • София-Младост
Привет,
къде в Младост 3 има народни танци за начинаещи? Става дума за дъщеря ми, на почти 12 години е, не зная дали да търся детска група или пък да ходя с нея в група за възрастни, въпреки че аз не съм начинаеща.
Препоръчвам и Сборенка, но залата им е в Мл-2

# 94
  • София
Глеадах сега по БНТ в новините, показаха карта къде все още няма вода. Ами тотално им е грешна инфото. Според тях само Младост 4 до Камбаните и Младост 1 (+ Слатина, част от Дружба и др.) нямат топла вода все още.

Тази вечер Топлофикация копаят при Кауфланд.  ooooh!

Аз съм в 3, още няма топло, от вчера - цял ден...

# 95
  • София
http://www.mediapool.bg/problemi-s-parnoto-v-sofiya-shte-ima-i-s … i-news259813.html
от написаното излиза, че парно има, но от утре поетапно ще го спират

Излиза, че без да са оправили проблемът са почнали да го пускат тук-там на части, за да не станат 48 часа някъде, при което са предизвикали още пробиви с това си действие.

# 96
  • София
Така като гледам май до края на седмицата ще сме така-без топла вода и парно Sad
Айде с топлото се справям,но без вода ми е направо ужас.

# 97
  • София
Скрит текст:
http://www.mediapool.bg/problemi-s-parnoto-v-sofiya-shte-ima-i-s … i-news259813.html
от написаното излиза, че парно има, но от утре поетапно ще го спират

Излиза, че без да са оправили проблемът са почнали да го пускат тук-там на части, за да не станат 48 часа някъде, при което са предизвикали още пробиви с това си действие.
[/color]
Именно. Много хитро са го измислили т.е. не са го измислили те.

Скрит текст:
Преди време имах проблем с ТВ към моб. оператор. В договора пише същото нещо за 48 часа. Идва екип, гледа, чуди се и си заминава. Идва друг екип и така. На вторият ден се появява техник на врата и иска да погледне грешката, която изписва ТВ. Пускам ТВ и му казвам, че втори ден не ми предоставят услуга. Той звъни някъде, съобщава грешката, ходи долу при кутията, пипа нещо, ръчка и екрана присветна (буквално). Появи се за секунди картина на city tv и отново показа грешка. Качва се господинът и пита: "Появи ли се картина?", аз отговарям: "Да, за стотни от секундата", а той казва "добре, сега продължаваме с диагностицирането на проблема, ако не успея аз, ще изпратим утре други колеги". Не издържах и казах, че ще подам оплакване, а той казва: "четете си договора, в него имате право да подавате оплакване, ако нямате услуга повече от 48ч." Аз съвсем спокойно го информирах, че вечерта ще станат вече  48ч., а той се усмихна и каза: "Не, нови 48ч. започнаха да текат от момента, в който Ви възстановихме картината преди малко". Shocked Онемях!

# 98
Скрит текст:
Преди време имах проблем с ТВ към моб. оператор. В договора пише същото нещо за 48 часа. Идва екип, гледа, чуди се и си заминава. Идва друг екип и така. На вторият ден се появява техник на врата и иска да погледне грешката, която изписва ТВ. Пускам ТВ и му казвам, че втори ден не ми предоставят услуга. Той звъни някъде, съобщава грешката, ходи долу при кутията, пипа нещо, ръчка и екрана присветна (буквално). Появи се за секунди картина на city tv и отново показа грешка. Качва се господинът и пита: "Появи ли се картина?", аз отговарям: "Да, за стотни от секундата", а той казва "добре, сега продължаваме с диагностицирането на проблема, ако не успея аз, ще изпратим утре други колеги". Не издържах и казах, че ще подам оплакване, а той казва: "четете си договора, в него имате право да подавате оплакване, ако нямате услуга повече от 48ч." Аз съвсем спокойно го информирах, че вечерта ще станат вече  48ч., а той се усмихна и каза: "Не, нови 48ч. започнаха да текат от момента, в който Ви възстановихме картината преди малко". Shocked Онемях!

E, много нагло!
Въпросът е, че той не може да докаже, че е възстановил картината за тези секунди, а ти си подала сигнал преди 48 ч., което е доказуемо. На твое място пускам жалба и се махам от този оператор при първа възможност. Не заради повредата, а заради отношението!  Crossing Arms

# 99
  • София
Скрит текст:
Преди време имах проблем с ТВ към моб. оператор. В договора пише същото нещо за 48 часа. Идва екип, гледа, чуди се и си заминава. Идва друг екип и така. На вторият ден се появява техник на врата и иска да погледне грешката, която изписва ТВ. Пускам ТВ и му казвам, че втори ден не ми предоставят услуга. Той звъни някъде, съобщава грешката, ходи долу при кутията, пипа нещо, ръчка и екрана присветна (буквално). Появи се за секунди картина на city tv и отново показа грешка. Качва се господинът и пита: "Появи ли се картина?", аз отговарям: "Да, за стотни от секундата", а той казва "добре, сега продължаваме с диагностицирането на проблема, ако не успея аз, ще изпратим утре други колеги". Не издържах и казах, че ще подам оплакване, а той казва: "четете си договора, в него имате право да подавате оплакване, ако нямате услуга повече от 48ч." Аз съвсем спокойно го информирах, че вечерта ще станат вече  48ч., а той се усмихна и каза: "Не, нови 48ч. започнаха да текат от момента, в който Ви възстановихме картината преди малко". Shocked Онемях!

E, много нагло!
Въпросът е, че той не може да докаже, че е възстановил картината за тези секунди, а ти си подала сигнал преди 48 ч., което е доказуемо. На твое място пускам жалба и се махам от този оператор при първа възможност. Не заради повредата, а заради отношението!  Crossing Arms
Подадох жалба още преди той да дойде. Възстановиха ми някаква сума, но това не ми въстанови нервите. Договорът ми изтича скоро и ги махам. Въпросът е, че "Комисията по съобщения" ми отговориха, че съм компенсирана със сума и според устройствата им (на моб. оператор) услугата е била въстановена преди 48ч. т.е. зачитат това "присветване". Опекли са си работата, знаят те.
И с "Топлофикация" е така. Peace

# 100
  • София
Аз съм в Младост 3, до Малинов. Вчера следобед и вечерта имаше топла вода и хладко парно. Днес сутринта имаше хладка вода, вече и това няма. Парно няма.
Добре че децата не са на училище. Ако утре няма парно в училището, не знам какво ще направя. Класната стая е с прозорци на 2 стени и включват печка, даже и да има парно.

# 101
Цитат
СО Район Младост - официална страница
1 час ·
На вниманието на родителите на учащите в район „Младост”
Във връзка със съобщение от „Топлофикация“ – София, че топлоподаването е преустановено за 48 часа в квартал „Младост“ 1А, 2, 3 и 4 се очаква заповед от Инспектората по образованието за обявяване на два НЕУЧБНИ ДНИ в училищата в района.
Заповедта ще бъде обявена на интернет сайтовете на Министерство на образованието и науката и на Регионално управление на образованието – София-град, както и в медиите.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 17:56 от bubanka

# 102
  • sofia
Вече е обявена заповедта.

# 103
За парното - работата е ясна - до края на седмицата (поне) ще сме на студено... училищата са във ваканция, а градините да се оправят... И така и не се разбра къде и какъв е проблемът?!

Имам и един въпрос в страни от болната тема - може би вече е коментирано, но нямам време да търся назад по темите - може ли да ми препоръчате добър козметик в Младостите (за почистване на лице)? Simple Smile

# 104
В градината казаха, който има възможност да не си води детето. Другите ще мразуват. Печките се пускали рядко, че горели бушоните.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт