София, жк Младост - тема 28

• 79 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
В коя част сте? Да не я спират поетапно? На едни да пуснат на 19-ти, а на други да я спрат?

В Младост 3 съм при Лидл.
Утре вечер ще кажеш, дали имате топла вода. Ако имате, значи наистина ще я спрат чак на 19-ти.

# 451
Днес има, може би нощес ще я спрат Simple Smile

# 452
Благодаря за отзивите за картините. Намерих много хубава.  bouquet

По темата за водата ние на входа имаме съобщение, че няма да имаме вода от 19.05 до 03.06? Някой друг да има такова съобщение? Аз съм леко объркана нашия блок е специален и няма да има топла вода един месец?  newsm78
Да не се бъркаш със съобщението за датите на отчета newsm78 ? Обикновено не лепят съобщения, когато спират водата.

# 453
Офф, ние пък взехме смесител с нагревател, че няма как.

# 454
  • София
Мен ми е интересно защо като е забранено в заведенията да се пуши в целия бар и грил чадат като не видели.За тях не важи ли тази забрана или сме много важни  newsm78

# 455
защото с тия плъзгащи врати е със статут на градина.... А и е по-евтино да се плати глобата, отколкото да се губят клиенти... И в двата бар и грила се пуши на макс. Аз преди като пушех само там се виждахме с колеги, приятели, именно заради това -да си пушим на воля, а не да излизаме за всяка цигара. Оня ден ходих сутринта и беше празничко.... но като излезнах навън всичкоо - коса, дрехи ми миришеше на цигари, като някой манго.

# 456
Благодаря за отзивите за картините. Намерих много хубава.  bouquet

По темата за водата ние на входа имаме съобщение, че няма да имаме вода от 19.05 до 03.06? Някой друг да има такова съобщение? Аз съм леко объркана нашия блок е специален и няма да има топла вода един месец?  newsm78
Да не се бъркаш със съобщението за датите на отчета newsm78 ? Обикновено не лепят съобщения, когато спират водата.

Имам същото съобщение малко по-навътре в Младост - 3(срещу училищата), а миналата седмица получихме уведомление по пощата от Топлофикация, адресирано до нас лично, че периодът си е както е обявен на страницата на Топлофикация - 8-19.05. newsm78 Надявам се да е грешка  ooooh!

# 457
Някой знае ли в колко часа ще я спрат?
Дали да включвам бойлера от сега за утре към 6-6.30 ч?

# 458
  • София
Офф, ние пък взехме смесител с нагревател, че няма как.
Подскажи какъв, че ние мислим за бойлер вече, а не ни се кърти нова баня.

# 459
  • Ланкър, планините Овнерог
И мен ме вълнува нагревателя, че тия две девойки с големи коси.... Какъв взехте, може ли да се монтира и махне после лесно ( от човек, който нищо не разбира)?
До сега разглеждах, но само Делимано (изчерпан е този за хоризонтален монтаж) и Сапир (нямам кой знае какво мнение за марката, но по-скоро не добро) ми излизат.
Всъщност този тип уред с ток ли действа (ама че въпрос зададох)? С кабел? Че в банята не си го представям, освен да опъна кабел през цялата баня до отвън, където има контакт. Ама за 2 седмици би се изтърпяло.

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 19:08 от Гита Ог

# 460
Според мен тези с включване в контакт /тип Делимано/ са за кухня, където не се пръска много по крана. Но в банята, освен ако не пълните вана, кранът се залива с вода и не знам дали с този ток няма да е опасно.  newsm78

# 461
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз имам предвид не на душа, а на чешмата - поне косите да мият лесно.

На нас май вече ни резнаха кранчето (Мл1). Мислех да се изкъпя като бял човек за последно - само топлата вода пуснах и пак беше просто топла, но не и гореща.

# 462
За чешмата ще е ОК според мен. В Младост 2 все още има топла вода, надява се и утре сутринта поне да има. Praynig

# 463
  • София
За чешмата ще е ОК според мен. В Младост 2 все още има топла вода, надява се и утре сутринта поне да има. Praynig
Аз се надявам на вода поне дополунощ, но няма да се разсърдя и ако утре сутрин се насладя на топъл душ. bath1

# 464
За смесителя с нагревател, утре ще го монтираме в банята/мивката и ще кажа.
Разклонител ще се мандахерца, но няма как, абе временно закрепване на положението.

Дигитален нагревател за вода SAPIR SP 7100 JE, 3000 W,
Индикатор за температурата,
До 55° топла вода,
Хоризонтален монтаж

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 21:03 от помбер

Общи условия

Активация на акаунт