София, жк Младост - тема 28

• 79 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ами нищо не е разкрито с това съобщение. Защо не обявят, кои са засегнатите?

Скрит текст:
Попитах ги във фейса и ето отговора им:
"Привет! Информацията, с която разполагаме към момента е ж.к „Младост” 3, блокове № 324, 324А и 325А вх.1, 2, 3 и 4. Веднага щом разполагаме с друга информация ще Ви уведомим. Поздрави и хубав ден!"

За да може да тръпнем всеки ден в очакване, дали няма да намерим съобщение в нашия вход. Mr. Green

Скрит текст:
Майтапя се! Толкова ми е писнало вече с тези ремонти, аварии и профилактики, че няма накъде.

п.с. Мерси за инфото. Peace

# 481
  • София
Здравейте! Дали някой частен УНГ кабинет не работи и през уикенда?

# 482
Много съм доволна от д-р Денева.Може да се обадиш да попиташ дали работи събота и неделя.
http://zdravenportal.com/%D0%B4-%D1%80-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BA% … 1%84%D0%B8%D1%8F/

# 483
  • София-Младост
Здравейте! Дали някой частен УНГ кабинет не работи и през уикенда?
В ИСУЛ има спешен кабинет УНГ.

# 484
Е пак ли ние у Младост изтеглихме късата клечка и ще имаме по-дълъг период без топла вода от останалите? Егати и луксозния комплекс, всичко ни е 6+ #Cussing out

Момичета, моля за актуална информация за курсове по рисуване в Младост. Или някакви школи...

# 485
  • Ланкър, планините Овнерог
Е пак ли ние у Младост изтеглихме късата клечка и ще имаме по-дълъг период без топла вода от останалите? Егати и луксозния комплекс, всичко ни е 6+ #Cussing out

Момичета, моля за актуална информация за курсове по рисуване в Младост. Или някакви школи...
За периода без топла вода - имам колежка Люлин и нямали да имат 2 месеца топла вода.

За рисуването - за разнообразие ли търсиш или с цел кандидатстване? За запълване на времето провери в Малък Зограф как стоят нещата (в ТЦ Чергата, в Мл1 са). Ако целта е кандидатстване, дъщеря ми ходеше при преподаватели от Приложното. Курсовете се провеждат в 119 СУ, но започват към октомври.

# 486
Щерката учи в паралелка с рисуване, но обмисляме да я местим. И тъй като тя си обича рисуването, а и рисува хубаво, ми се иска да не си прекъсва заничанията. Така че търся уроци, в които хем да научава нещо ново, хем да й е приятно.

# 487
  • Ланкър, планините Овнерог
Виж все пак Малък Зограф в такъв случай http://www.malykzograf.com/bg Знам, че ходят по пленери, конкурси... Нямам личен опит с тях, на приятелка детето ходеше при тях. На моята дъщеря курсовете си бяха определено насочени към кандидатстването - само графика на обемни тела рисуваха.

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 17:13 от Гита Ог

# 488
  • София
Благодаря, момичета!  bouquet

# 489
  • София

За периода без топла вода - имам колежка Люлин и нямали да имат 2 месеца топла вода.

Скрит текст:
За рисуването - за разнообразие ли търсиш или с цел кандидатстване? За запълване на времето провери в Малък Зограф как стоят нещата (в ТЦ Чергата, в Мл1 са). Ако целта е кандидатстване, дъщеря ми ходеше при преподаватели от Приложното. Курсовете се провеждат в 119 СУ, но започват към октомври.
Което изобщо не е успокояващо.
Вече няма да се каним на гости, а на баня. Laughing

# 490
  • София
Като сме на тема топла вода да питам. Харесах си един проточен бойлер за душ на елдом. Обаче ми обръщат внимание, че.трябва инсталацията да може да издържа 6 квадрата. Аз нямам идея каква е инсталацията, в епк блок съм. Ще съм благодарна  някой ако ползва такова бойлерче да драсне едно инфо стават ли Simple Smile

# 491
  • София-Младост
Като сме на тема топла вода да питам. Харесах си един проточен бойлер за душ на елдом. Обаче ми обръщат внимание, че.трябва инсталацията да може да издържа 6 квадрата. Аз нямам идея каква е инсталацията, в епк блок съм. Ще съм благодарна  някой ако ползва такова бойлерче да драсне едно инфо стават ли Simple Smile
Мисля, че става въпрос за 6 киловата, а не квадрата...трябва да се прекара силов кабел, за да издържи на мощността. Тези обикновените няма да могат. Иначе стават, колега от квартала каза , че е монтирал такъв от 7kw и тече идеално гореща вода.

ПП Сега прочето, че имало такъв кабел 6 квадрата... Crazy

# 492
  • София
Като сме на тема топла вода да питам. Харесах си един проточен бойлер за душ на елдом. Обаче ми обръщат внимание, че.трябва инсталацията да може да издържа 6 квадрата. Аз нямам идея каква е инсталацията, в епк блок съм. Ще съм благодарна  някой ако ползва такова бойлерче да драсне едно инфо стават ли Simple Smile
Мисля, че става въпрос за 6 киловата, а не квадрата...трябва да се прекара силов кабел, за да издържи на мощността. Тези обикновените няма да могат. Иначе стават, колега от квартала каза , че е монтирал такъв от 7kw и тече идеално гореща вода.

ПП Сега прочето, че имало такъв кабел 6 квадрата... Crazy
Погледни си какви са ти бушоните. За 6 кW бойлерче ти трябва бушон минимум 27 ампера. Ако са по-малки, значи нямаш достатъчно усилени контакти. Принципно контактите до банята и за готварската печка са силовите, но пак може да са на бушон 25 А, т.е. няма да ти свършат работа, ако пускаш бойлерчето на максимална мощност.

# 493
Днес потече кафява, а в Дружба имало хладка и топла за малко. Дано я пуснат предсрочно!

# 494
  • София
Днес потече кафява, а в Дружба имало хладка и топла за малко. Дано я пуснат предсрочно!
Сериозно? А, дано! Peace

Общи условия

Активация на акаунт