София, жк Младост - тема 28

• 79 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Anna02 (др.Елисавета Петрова) просто е джаста праста, груба даже на моменти, сутрин редовно закъснява, но ако я смъмриш слиза на земята. Но пък плюсовете са и че е доста напред с информацията, чете и знае много, точна в диагнозите си. Работи с предварително запазен час което до някъде спазва. Аз съм човек който няма време нито търпение да виси пред кабинети, свикнала съм само на частно да ходя и за това избрах другата клиника, иначе директно ходех с допълнителното здравно някъде. Мъжа ми е при Др. Костадинов, срещу нейния кабинет, отдавна не записва, ама  уникален лекар.

# 556
  • гр. София
Аз съм при д-р Арнаудова от 25 ДКЦ, първата врата вдясно на първия етаж, срещу стоматологичните кабинети. Доволна съм. Давала ми е направления при нужда.

# 557
  • София
Привет отново,

Аз записах малката в 14 ДГ "Карлсон", благодаря за препоръката. Първото ми впечатление е добро, дано така да бъде и занапред.

Сега бих искала да Ви помоля за препоръка за добър детски логопед в района. Става въпрос за голямата ни девойка на 4.5г.

Относно препоръка за педиатър- ММ е педиатър в 1 ДКК, но не е към груповата им практика. В Младост са доста доволни от д-р Милчо Галев.

Подкрепям мнението за ЛЛ за възрастни на 1ДКК ("Моят лекар" в Студ.град). Познавам докторките лично и са много обстойни в прегледите. Освен това са интернистки- гастроентеролог, нефролог и вътрешни болести.  Peace

# 558
Anna02 (др.Елисавета Петрова) просто е джаста праста, груба даже на моменти, сутрин редовно закъснява, но ако я смъмриш слиза на земята. Но пък плюсовете са и че е доста напред с информацията, чете и знае много, точна в диагнозите си. Работи с предварително запазен час което до някъде спазва. Аз съм човек който няма време нито търпение да виси пред кабинети, свикнала съм само на частно да ходя и за това избрах другата клиника, иначе директно ходех с допълнителното здравно някъде. Мъжа ми е при Др. Костадинов, срещу нейния кабинет, отдавна не записва, ама  уникален лекар.

Благодаря ти, точно нея имах предвид. Може и да поема риска. Вече година сме при нейна колега....чака се по 4 часа пред кабинета, няма предимство за бременни и деца, няма часове, чакат по 20 човека и повече, нещо изтощаващо е всеки път. Като ходя с децата, което най-често се случва, те огладняват, побесняват, обменят си вируси с останалите деца или просто спят върху мен по час-два....

# 559
Аз съм при д-р Арнаудова от 25 ДКЦ, първата врата вдясно на първия етаж, срещу стоматологичните кабинети. Доволна съм. Давала ми е направления при нужда.
По колко време чакаш?

# 560
Мога да препоръчам Яна Георгиева за логопед, кабинетът се намира в бл. 222, точно срещу спирката

# 561
  • София

Благодаря ти, точно нея имах предвид. Може и да поема риска. Вече година сме при нейна колега....чака се по 4 часа пред кабинета, няма предимство за бременни и деца, няма часове, чакат по 20 човека и повече, нещо изтощаващо е всеки път. Като ходя с децата, което най-често се случва, те огладняват, побесняват, обменят си вируси с останалите деца или просто спят върху мен по час-два....

Малкия е при др.Неделчева, по същата причина не съм стъпвала при нея от месеци, само на частно го водя в 1дкк

# 562

Малкия е при др.Неделчева, по същата причина не съм стъпвала при нея от месеци, само на частно го водя в 1дкк

Точно за нея говорех. Ясна е работата!... 😡

# 563
  • София
Здравейте, казаха ми  за лятна занималня в Българско школо. На сайта им не виждам нищо, попаднах само на Българско школо камп, но то е по-скоро като спортни занимания. Едно и също нещо ли са? Ако има друг вид занимания, моля за някакви координати за да се свържа с тях.

# 564
Привет, моля препоръчайте ми детска кухня (може и частна) в Младост 1 или Младост 2. От септември месец ще сме в ж.к. Дървеница, близо до Лидъл.

# 565
Здравейте, къде мога да си пусна кръв за изследване на хормон TSH чрез направление от джипито, спомена ми не навсякъде приемат, но пропуснах да питам къде приемат?

# 566
Здравейте, къде мога да си пусна кръв за изследване на хормон TSH чрез направление от джипито, спомена ми не навсякъде приемат, но пропуснах да питам къде приемат?
[/quote

Мисля, че в Рамус, разгледай диагностичните пакети.

# 567
  • София

Бодимед, имат 3 лаборатории в Младост, едната е в Младост-3, бл.387.

Имам и аз нужда от помощ. Някой може ли да ми препоръча стъклар, който ходи по домовете?

# 568
Аз съм си пускала в Кандиларов и съм доволна.

# 569
  • гр. София
По колко време чакаш?
Не много. Но аз обикновено ходя като е втора смяна след 18:30. Обикновено като е натоварено има макс 3-4 човека преди мен.

Общи условия

Активация на акаунт