София, жк Младост - тема 28

• 79 621
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Natali_ много е грозна постъпката, ама хора всякакви...
Поискай му документ от общината за платено място  Mr. Green
Скрит текст:
Преди време паркирахме на между блоков паркинг- кой където свари.
Комшия си беше избрал място и със зъби и нокти се бореше за него.
Наши познати си оставиха колата за 2 седмици там/влязоха в болница/, обясних на всички,
че колата е наша, а ние паркирахме през 2 улици за да не ги "натоварваме".
Точно в деня/почивен/, когато трябваше да им я предадем- спукани 2 гуми
и изпуснати другите 2...
Не знам, нямам спомен какво съм говорила, но всички около мен бяха втрещени.
2 седмици никой не паркираше на това място- при претъпкан паркинг.
На третата седмица там паркира комшията/който подозирахме/
задуха силен вятър и му падна топола на колата  smile3555

# 601
  • софия
пикадили вече няма табели, а паркингът отпред се трансформира в платен паркинг. може би скоро ще се разбере и със самия магазин какво ще се случи.

# 602
  • София
Цитат
Точно в деня/почивен/, когато трябваше да им я предадем- спукани 2 гуми
и изпуснати другите 2...
Случай в Младост с моя близка. Купили жилище (панелка) и го ремонтират доста време, знаят ги съседите. Накрая се нанасят - с дете на 5 години, след около месец се ражда второто. Тръгва таткото с голямото дете да изписват бебето - по пътя  установява, че са му спукали задните гуми, има предположения и кой го е направил, пак заради място за паркиране. Ами ако беше катастрофирал с двете деца? Откъде се взимат такива хора, просто не знам.

# 603
  • София-Младост
Няма как да тръгне с две спукани гуми...най-много до края на паркинга вече трябва да е разбрал, че кара на джанти;)
За тъпотията, селянията и чувството за безнаказаност съм съгласна.  Confused

# 604
  • София
Няма как да тръгне с две спукани гуми...най-много до края на паркинга вече трябва да е разбрал, че кара на джанти;)
Нямам интерес да преувеличавам, достатъчно близки сме с хората, бяхме 2 коли. Има или няма как да тръгне - да не ви се случва.

# 605
  • София
.....
Така се стресирах, че днес съм без колата.... Sad Confused
Напълно те разбирам. Мен са ме заплашвали заради куче, бойна порода, което беше без намордник и каишка. Бягаше сред децата, а те пищяха. Бях бременна в последните месеци с малкия син, а големият играеше до мен. Направих забележка за кучето, че нямат право да го пускат така и господинът хубаво ме напсува, тръгна към мен и открито ме заплаши. Никой не обели дума да ме защити, никой. Обадих се на мъжа ми и той ми каза да го снимам и тръгна към нас. Въпросният смелчага видя, че се обаждам на някой и докато се обърна, беше офейкал. Цялата треперих и се каказа, че не съм фокусирала снимките.
Разпитах къде мога да се оплача, но всички вдигат рамене и казват, че няма смисъл. doh

Скрит текст:
Все още отказвам да повярвам, че живея в такава държава.

# 606
  • София
И ние скоро се оказахме с две спукани гуми, на паркинга срещу Патиланци. Мъжът ми беше спрял за 10 минути, да отиде до поликниниката и изненада Simple Smile

# 607
Отвратителна работа! Пълна безнаказаност!
Миналата година ни разбиха колата за касетофона и багажника преровили - на детето колелото, каската и някакви дрехи бяха взели.... Tired Crossing Arms Полицията първо се опитали да накарат мъжа ми да не пуска жалба /или там както се казва/, после - нищо. След месец писмо получихме, че нямало развитие и приключват случая! Туй то!

# 608
.. Един мъж ми беше запушил колата и като дойде каза да не спирам, защото били на живущите и можело да стане лошо.  newsm78

Можеш да извикаш "Градска мобилност" да я вдигнат с паяк, но ще е за твоя сметка.
Виждала съм пред съседния блок как вдигаха една и съща кола два пъти от едно и също място.

# 609
Забелязахте ли до кметицата, дето я даваха 100 пъти днес, стоеше някаква баба Яга и ѝ суфлираше. Коя е тази?

# 610
Момичета, някакви мнения за зъболекар Иванов в блока срещу Кауфланд? Бях чела позитивни мнения за него в темата, но доколкото разбрах, се чака ужасни много и влизаш час-два след записания час. Добър, добър, но предпочитам да си намеря друг добър, при когото не се чака толкова много. За д-р Андрей Сотиров от поликлиниката мнения? Препоръчан ми е от случайна жена, затова събирам мнения

# 611
Здравейте, дали можетет да ми рпепоръчате педиатър за бебече в района на 25 поликлиника (Младост 3), който да записва нови пациенти. В други теми намерих няколко но не мога да намеря телефони. Ако някой има ще съм много благодарна:
Катя Иванова
Aзади(Маргарита)
д-р Пеева (Стефка)
д-р Петрова (Елисавета)
д-р Ранева (Валентина)

# 612
Ние сме при доктор Ранева и на вратата й има голяма бележка, че не приема нови пациенти. Същото важи за доктор Пеева. Катя Иванова на мен ми отказа преди две години, а като ходих да я питам видях че има бая хора, които чакаха.
За доктор Азади съм чувала супер противоречиви неща - едни много я хвалят, че не давала антибиотици, други я упрекват, че не дава нищо на децата, дори да са наистина болни. /все казвала, че са зъби, дори детето да е на 4!/. За доктор Петрова не знам нищо, но така или иначе е най-добре не да звъниш по телефона, а да отидеш на място.

# 613
  • София
Момичета, някакви мнения за зъболекар Иванов в блока срещу Кауфланд? Бях чела позитивни мнения за него в темата, но доколкото разбрах, се чака ужасни много и влизаш час-два след записания час. Добър, добър, но предпочитам да си намеря друг добър, при когото не се чака толкова много. За д-р Андрей Сотиров от поликлиниката мнения? Препоръчан ми е от случайна жена, затова събирам мнения
Аз съм много доволна от моята зъболекарка, но е до метростанция Опълченска. При зор те взима и веднага като отидеш, а часове дава за след ден два най-много. Работи с касата. Ако искаш, ще ти дам телефон. Кабинетът й е на ул. Паисий - между Симеон и Пиротска.

# 614
  • София
Кметицата ще отнесе плувката, май...http://sofia.dir.bg/news.php?id=25907387
Честно казано и на мен ми прави впечатление, че нищо не направи за тези месеци. Нито една площадка или поне проект, нито един паркинг...А това от статията пък е черешката на тортата.
Жалко, как пък не можем да си намерим един свестен кмет да ни оправи квартала?! Не искам много - примерно като кмета на Бургас... Blush

Момичета, моля ако на някой от засегнатите блокове са му пуснали топлата вода, да сподели. Моят мъж е врътнал кранчето у нас и няма как да разбера. То уж до 17,06  трябва да я пуснат, ама аз все се надявам да е по-рано. 

В нашата градина (75то Сърчице) имаше подписка срещу онова същество ( много ми е противна...не мога да я наричам кметица). Пари за ремонт на детските сьоражения има отпусниати от Столична община и за търбите до колко разбрах. Детската площадка е соц и съоответно не извеждат най-малките там от яслата и си стоят на терасата ( добре че я има). Парите от 6 месеца са в община Младост и са замразени и не се отпускат по незнайни причини. Директорката от отчаяние се беше обърнала към родителите. Да се маха спешно това женче че ... #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт