Втори език в езикова гимназия

• 2 690
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Явно всяко училище решава самостоятелно и всяко училище трябва да се проучва подробно предварително,  тъй като начинът, по който се процедира с втория език е от голямо значение за избора на училище след 7-ми клас. Някой има ли информация как е в езиковите в Пловдив?

Учих в езикова - Английски 1ви, Немски 2ри.
Не сме почвали от азбуката (все пак е латинска) .. започнахме с елементарни фрази.. думи.. Граматика..
Общо-взето се започва от начало, но предвид това, че до момента все пак децата са учили език (на латинска база най-вероятно) - а и все пак нивото не е за детска градина, че да учат азбуката 2 седмици  Wink
Спокойно, справят се няма драма Simple Smile

Така - преди 17-22 години  Laughing

Сега предполагам децата са още по-адаптивни и летвата започва от по-високо за 2рия език  Peace
Все пак в езиковите е селекция... не е просто ей така пат 2ри език.
Оцелява се  Mr. Green

# 16
Еми, какво да се прави, обезмисля се, аз 4 години си четях книги в часовете по английски  тихо на задния чин, защото вече имах сертификат.  Rolling Eyes Не са ми давали отделни упражнения или нещо подобно, не ме закачаше учителката просто. Контролни си минавах с другите.
Майка ми не ме остави да ги проспя тия години де, записа ме на руски след училище  Joy
Shosh, и моето мнение е за Пловдив, 99-2003, не особено скорошно, сигурно са се променили нещата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт