Снегът топи се, слънце пече, априлското бебче подритва с краче - Тема 12

• 46 596
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Bee не се тревожи излишно. Моето бебе беше с увита пъпна връв още на 1ва ФМ. Докторката даже каза "О, я вижте кой се е накиприл с огърлица" Simple Smile До момента всичко е наред - рита, скача, върти се. Когато споделих това с мойто АГ та ми каза - Спокойно.....много бебета се раждат нормално с увита пъпна връв. Акушерката я маха от вратлето за секунди и всичко е наред.  Peace

Даже наскоро гледах разни клипчета в нета за нормално раждане (не бяха български) и там на някои от тях се вижда как бебето се ражда а акушерката маха омотаната пъпна връв......така че явно наистина по света и у нас това не е нещо страшно ( изключение май прави седалищно предлежание с омотана пъпна връв)

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 12:04 от Викси

# 406
Ох, и на мен сега това ми е текущото притеснение. Понеже на предишния преглед д-рката каза "Ооо, бебче как си се омотало". Не изтраях и и казах, че много ме е притеснила, тя каза, че те постоянно се заплитат и отплитат и че всяко пето бебе се раждала с омотана връв. Ще ходя на още един ехограф при същата д-рка 36 г.с. и също така ще гледам да ме види и тази, която ще ме изражда. Иначе бебето май е в оптималната поза, тогава беше с гръбче отляво, сега също ме рита отдясно.
Най-вече трябва да сме позитивни, аз имам няколко варианта да си работя със страховете и трябва да започвам вече Simple Smile.

# 407
Здравейте, момичета   Heart Eyes много ми е добро настроението тези дни откакто слънцето се показа. Едно ми е спокойно, ама нищо не може да ме мръдне ...  newsm53, от хормони ли е идея нямам, но нито план за дейтсвие имам както сте обсъждали, нито чанта съм стегнала ...  Joy
За витамините аз май пия най-много магнезий 2х1 диаспорал 300, отделно желязо, един сироп имам с Б12, и витамини с цалции, д и малко магнезий в тях. Пия всичко вечер, само желязото оставям преди лягане за да има два часа и повече разлика със магнезия. Вече ми се иска да ги спирам но не смея.
За имената и на мен ми е болна тема, мисля мисля и не мога да измисля име....  newsm78
Имахме готово име за момче, ама от раз двамата с ММ ми знаехме че ще е това, но се оказа момиче и сега мъка мъка  Thinking
Горе долу измътихме 3 имена, но нещо не се спираме на никое... дано да ми дойде нещо скоро на акъла, че накрая и аз ще кажа не знам в болницата  hahaha

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 16:22 от LilyRose

# 408
  • Варна
Ами да,спирам да го мисля.Каквото дойде..Ей сега се разходих едно хубаво слънце пече тук във Варна  Hug

# 409
Dimitrina и ние сме с малко ограничен бюджет и след голямо оглеждане сме се спрели на количка Gusio Carrera. Стори ни се маневрена и като килограми идва максимум 12 кг., малко по-компактна е в сравнение с другите от този клас. Единственият проблем е, че няма наличност и чакат доставка до края на месеца. Надявам се да пристигне цвета, на който сме се спрели.
Относно имената, щеше да е Никол, но нещо размислих и решихме да е Нора.

# 410
Племеникът ми ме убеждава бебето да се казва ВензиВенс на изпълнителя  Laughing Laughing Laughing Аз винаги съм твърдяла, че ако имам син ще е Александър, но ми го откраднаха близки до нас хора и не искам да се дублират. Като разбрах, че ще е момче чух Теодор и ми допадна, а и на ММ му хареса ама не сме се спрели на 100% още. Йоан също ми звучи добре и Мартин е хубаво име.

# 411
Аз днес бях на отворените врати в Майчин дом. Понеже в моята глава болниците са съвсем други, останах приятно изненадана. Родилните зали са индивидуални. И беше тихо, спокойно, имаше една мама която раждаше, за щастие се чуваше само да й казват да напъва, но не и някакви писъци като от ужасите. Акушерката беше мила, обясняваше внимателно кое как минава. Въобще моят съвет, момичета, особено на нераждалите, която и болница да изберете, отидете на отворени врати ако има. На мен ми беше полезно. Отделно съм решила и да им посетя някои от лекциите, чух добри отзиви.

# 412
bee, аз родих първото дете с омотана пъпна връв около вратлето. Нямаше никакви проблеми за него, аз имах повечко разкъсвания, но всичко отминава.

# 413
  • София
И моят малкият беше с омотана пъпна връв, но освен, че напъвах повече, за да излезе, друг ефект нямаше нито за него, нито за мен Simple Smile

Днес ще пукна от киселини Tired Ходих на работа и за обяд си взех купешки сандвич с риба тон. Казвам ви, все едно една кофа лава изядох! 5 часа минаха, откак го изядох, още ми е зле Cry Сега поне съм си вкъщи и ще се почерпя една напитка със сода за хляб Confused

П.П. Не ми мина от содата, обаче дали не си сипах една бира, а? Вече съм човек!

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 20:11 от belinda

# 414
Някой беше питал дали се потим.  ooooh! Ужас... #Crazy вечер между гърдите съм адски потна... #Crazy капки ама капки..до сега никога не съм се потяла видно,но от няколко месеца е нещо ужасно.
Belinda и аз вече 2 - 3пъти получавам крампи,но в краката,пия 2х1 Магнерот ,гадно е,че ме схваща вечер докато спя.  ooooh!

# 415
  • варна
Belinda, айде направи си фейсбук вече, честно -  не боли  Grinning

# 416
Belinda, айде направи си фейсбук вече, честно -  не боли  Grinning
Ние се канехме с Манха да ти направим и да ти изпратим данните за профила Simple Smile

# 417
  • София
Що бе, к'во му е на форомО  Mr. Green

Мисля, че трябва да раждам вече. Нещо много често взех да си позволявам бирюга, пък и ми се услажда, м..а му стара Whistling

# 418
  • варна
То едното не изключва другото.
И да родиш ще кърмиш после, все тая.  И аз искам с мъжа да седнем и да се омотаме двамата на сладки приказки, ама...няма,това е положението.

# 419
  • Бургас
Що бе, к'во му е на форомО  Mr. Green

Мисля, че трябва да раждам вече. Нещо много често взех да си позволявам бирюга, пък и ми се услажда, м..а му стара Whistling
И на мен ми се пие бира, но зимата ме заболява гърлото от нея.
Аз в момента съм подхванала една кутия с едни висококалорични вкусотии и не мога да се спра, ама както ме бъзика мъжа ми "То не ти,бебчо си ги иска"  Grinning

Белинда, хайде направи си фейсбук ма, сестро.

Общи условия

Активация на акаунт