Снегът топи се, слънце пече, априлското бебче подритва с краче - Тема 12

• 46 576
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Абе к'во ме взехте за мезе с тоя ФБ Mr. Green

И аз нападнах една кутия от тия, дето не трябва да ги доближавам. Сутринта се мерих и установих, че за двайсетина дни съм качила само половин кило, та сега се награждавам hahaha

# 421
Еее, тъкмо и мъжът ми ме подкокороса да пийна една Корона с лимонче, леле супер свежо, ама му казах, че ми е много студена. Той вика, че то това и е готиното, да е студена биричката. Е, тя беше ледена направо, утре и аз щях да съм с червени гърло, каквато съм кекава.
Аз тъкмо страдах, че няма с какво да прегреша, шкафовете плачат за шопинг, но намерих някакви
Скрит текст:
вафли Хели
, които щях да хвърлям и си ги ометох. Грух.

# 422
Аз пък реших да вечерям здравословно - салата с моцарелка  Mr. Green
Всичко добре, но после погълнах не помня колко бисквити орео и тия целувки от Лидъл. Сега ме боли корем Confused

# 423
На мен пък нищо не  ми се яде.. мога цял ден на едно кафе да изкарам,глад не усещам... а се чувствам тежка като слон, вечер едвам се обръщам и като полу седна полу полегна на диванва няма ставане ейй .... корвмните мускули не мога да стегна, много ми е тегаво ... не знам как ще изкарам до края ... 🙄

# 424
  • Бургас
Аз пък реших да вечерям здравословно - салата с моцарелка  Mr. Green
Всичко добре, но после погълнах не помня колко бисквити орео и тия целувки от Лидъл. Сега ме боли корем Confused
О, то и аз правих супер полезна салата със спанак, рукола, авокадо, краставици и домати и накрая омухах една кутия от лидълските шоколадови пурички на Testino /задължително ги пробвайте/.
А днес сутринта си приготвям закуска от препечени филийки и чета за магнезия, че не трябва да се приема с млечни продукти. Поглеждам към масата, а там до хляба наредени масло, сирене и кафе с прясно мляко  Laughing. Поне кафето го изпих по-късно.

# 425
Хора, в шок съм! Изведнъж корема ми стана толкова голям, че епилирането на малката Нина ми е на примависта Cry

# 426
Не остана, момичета, мале-мале. В шеги и закачки на финалната права сме. Айде аз пак съм по към края, ама мамите с термин в първите дни на април, които като са секцио ще влязат в март.
За име още нямам прозрение. ММ и той горкия ми разправя само слушам хората как се казват и мисля става ли името или не.

# 427
Здравейте  Simple Smile
 Моето бебе напоследък е много подвижно и на всичкото отгоре имам чувството че се е обърнало напречно ooooh!  Много странни шутове отнасям.
 По отношение на магнезия,пия по един Диаспорал вечер,док иска и него да ми спре.
Добавки:
Fresh catch fish oil на Barleans
Витамин Б12 на таблетки
Витамин Д по две капки

Исках да ви питам вие потите ли се нощем?От около седмица се потя много обилно нощем,мисля че е нещо на хормонална основа,ама досега не съм чула друг така да се оплаква.

При мен нощното изпотяване беше предизвикано от недостиг на хормон на щитовидната жлеза,след започване на лечение изпотяването спря.

# 428
Мис, сега четох листовката на магнерота, там за млечни не се споменава, само за приема с желязо. Ти къде го гледа, че не трябва с млечни?
Нана, аз не знам от кога не мога да се видя, карам го по спомени Simple Smile
Аз днес също си се натъпках едно хубаво, но до следобяда, после само малко плодове.

# 429
  • варна
Хора, в шок съм! Изведнъж корема ми стана толкова голям, че епилирането на малката Нина ми е на примависта Cry
  Laughing това с епилирането го правя на опипване, спомени и огледало от няколко месеца поне, не се шокирай до края ще става все по-трудно.
Бях измислила Мартин, но мъжа ми каза, че не му харесва. Сега съм го оставила да мисли той да видим. Важно ми е името да е наше, но и да е разпознаваемо по света. Освен Мартин, Александър е такова име, но при нас е заето. Пълна мъгла.

# 430
  • Пловдив
Аз по-рано обявих, че не съм гладна и няма да вечерям днес. Съжалих за това смело решение и сега натискам остатъците от един кекс + остатъците от кутия с шоколадови бисквити (за всеки случай, че кексът може да не ми е достатъчен).
Юле, още като беше писала във ФБ за пурите, от които се става много дебел, се канех да ги пробвам, но още не съм стигнала до Лидл. Обещавам да си взема  Grinning
Нана, чак сега ли загуби малката Нина от поглед? Аз отдавна не мога да метна око до там. Разкрасяването се случва по спомени и опипване. 
Примера, разпознаваемо по света е и Теодор, Даниел, Кристиян. Е, в различните държави малко се изменя звученето на името, но и Александър в България се произнася по един начин, а другаде - различно.
Белинда, липсваш ни във ФБ, затова е голямото натискане.  Hug

# 431
  • Бургас
Мис, сега четох листовката на магнерота, там за млечни не се споменава, само за приема с желязо. Ти къде го гледа, че не трябва с млечни?
Може и да не съм разбрала.
Нана, какъв е този врат, че чак сега изгуби от поглед най-милото си  Mr. Green

Ако имаше награда за "Свиня на годината" щях да я взема безапелационно. За 3 часа изядох една чиния салата, един печен суджук, изядох 2/3 опаковка шоколадови пурички и преди малко си намазах две филии с масло, сладко и сирене. На всичкото отгоре съм супер жадна, а трябва да чакам водата, която преварявах в ел.кана, да се изстуди, за да я изпия /имахме авария вчера и днес не е препоръчително да се пие водата без да се превари/

# 432
Добро утро! Ние отиваме днес да си взема желаната количка, много съм щастлива, дано наистина отговаря на очакванията ми. Освен това ще се поразходим малко, дано ми се отрази добре пътуването, че не са малко 300 км.
Аз пък вчера каква смотла се оказах - минах през една кал и така се изплющях, паднах по крак и дупе,ама добре се разтресох. Сякаш от тогава бебка не е толкова активна, или си въобразявам както винаги... newsm78 .
Димитрина, аз също бях харесала Hauck Malibu, цената е супер освен това. Имала съм 2 приятелки с такива и никога не са им се сгъвали бебетата, особено в зимния кош няма как да стане това. Скоро я бутах в хиполенд и пак ми се видя ок, но ми е мн нисичка, не че аз съм 2 метра, ама не знам защо така я почувствах. Там бутах и прословутото Mutsy, е имах чувство, че краката ми ще влязат в коша всеки момент, що така са го направили не знам. Та набързо си се върнах към любимата ми Jane. Харесвам и още една Kiddo Jazz, но се отказах бързо от нея защото няма къде да я видя във Варна. Иначе ето какво предлагат http://www.e-kiddo.bg/bebeshki-kolichki/detski-kolichki-el , много са симпатични и иновативни всички модели. Дано са и качествени.
А тези пурички някой ги беше постнал във фб онзи ден и като ми се заточиха едни лиги..... взех си, а уж не трябва да ям сладко. Спрях се на половината кутийка обаче, че ме досрамя от себе си.

# 433
Може и да не съм разбрала.
Може и от мен да идва объркването, писах че една аптекарка така ми каза. Наистина на опаковката нищо не пише и на магнерота и на диаспорала.

# 434
  • Пловдив
Моя глад някъде се изпари.Тази седмица ям само за да не ми падне кръвното,а до преди това бях като ламя.Най-после Simple Smile И без това моята аг вчера ми заяви,че ако кача още ще спре да ми води жк,че я е страх как ще излиза това огромно бебе.И сега трябвало да карам на пържоли и зеленчуци и да не се спирам та бебо да тръгне по-рано.Тези дни ми е много весело,а вчера като разбрах,че в групата на малкия има скарлатина и се притесних.Тя не е опасна за бебето,но все пак ми стана притеснено,че и моя момент наближава.

Общи условия

Активация на акаунт