Снегът топи се, слънце пече, априлското бебче подритва с краче - Тема 12

• 46 561
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Ей с това описание да видя и на мен ММ ми какви пури ще ми донесе  Joy
Че то с такова описание чак и на мен ми се преяде  Blush
Белинда и аз щях да ти кажа Селена но за близо не ти много за спешни случи да знаеш, Смолян е по близо.
Нана и аз бях на преглед днес преди обед, ние да не сме се засекли?? Че имаше там и други мами с кореми.
Аз да се отчета с моя преглед, вече е ясно секцио съм, (основно заради диоптъра и налягането) и май май с термин 8.04 доктора каза, че ще се следим, но може и края на март да го правим, че около десетина дни преди термин се планирало. Все пак ми каза че ако се заинатя да е нормално, ще се съгласи и на нормално но не ми препоръчва риска  newsm78
Сега уж мисля  Thinking, но май ме е страх да рискувам, според вас не си струва нали?

Ей, Лили може и да сме се засекли. Аз бях от 9ч. с ММ бях с бяла риза и голям тумбак и два пъти по-голям задник Grinning , а ти от колко беше?
Аз си изядох вече едната кутия Grinning
Лили, аз лично много му имам доверие на Велевски, някакси така ми говори и ме омайва, че каквото и да ми каже му вярвам.

# 451
  • Бургас
Голяма съм подстрекателка  Mr. Green Ама са много вкусни, нали?

# 452
  • София
 Честно казано, и по-вкусни съм яла, ама стават Laughing Обаче е супер смешно как, без да е ставало дума, по едно и също време сме набивали едно и също в двата края на страната hahaha Промоциите в Лидл са виновни!!! Купи ли си пудинг, а, а, А?

# 453
  • Пловдив
Белинда, още един глас за Селената и от мен. Но ти е рано още, да не ти се налага ей Simple Smile
И аз бях рано-рано в болницата днес. От 8:30 ми беше прегледът, но не се огледах за априлски тумбаци, защото закъснявах с минута-две. Беб вече е над 2100 грама, позиционирала се е идеално и дори си е махнала огърлицата (миналия път се беше увила с пъпната връв). Док каза, че има косичка и ММ щеше да падне от кеф като видя хаха
А сега релаксираме по хисарски, ама за това ще ви пиша утре, за да обърна внимание на половинЪТ  Heart Eyes

# 454
Ох Белинда, на мен това ми е, че ми е за първи път и не знам какво е нормално раждане. Иначе си ходя от 6 години при лекаря и нямам причина да не му вярвам. Аз и първия път като забременях и той ми каза няма да стане бебе ревах не му вярвах, но и трима да бях питала пак се наложи аборт, така че не ме лъгал и не е било некомпетентно мнението му. Така че за преувеличаване от мисля че не става дума, а просто си ме пита, но то от много избор става едно чудене ooooh! Та ще помисля още малко.
Нанна аз бях от 10.30 но той закъсня с часовете много хора днес, че и една друга бременна много претенции имаше, та я пуснах преди мен да не мрънка, и аз седях там до 12.30 май пак сме се разминали.... ейй значи нищо Simple Smile

# 455
  • Бургас
Честно казано, и по-вкусни съм яла, ама стават Laughing Обаче е супер смешно как, без да е ставало дума, по едно и също време сме набивали едно и също в двата края на страната hahaha Промоциите в Лидл са виновни!!! Купи ли си пудинг, а, а, А?
Не, ама помня, че поръчах на мъжа ми да ми купи. Ей сега пак ще му напомня  Laughing
Тия деца само с боклуци ги храним  Tired

# 456
Да, Мис всички ни зариби неволно или волно  hahaha
Лили, разминали сме се, аз в 10 ч. си бях тръгнала.
Кристална, весело на Хисария, може тен да събереш дават го 13 градуса утре.
Аз вчера какъв готин клин  отнесох от лидл за 10 лв Grinning Grinning Grinning

# 457
# 458
Лили, подкрепям Белинда в мнението и по отношение на раждането. Мога само да добавя, че ако имаш добра акушерка, която да води раждането, няма да имаш абсолютно никакъв проблем. Едно нормално раждане има два основни момента - напъвай и дишай. Ако напъваш правилно, изобщо няма да усетиш повишено налягане в главата или очите. А ключът на напъването е да го правиш по същия начин както
Скрит текст:
когато ти се ходи до тоалетна по голяма нужда

# 459
  • София
Belinda, хихихи и аз вчера се върнах от Пампорово (33 седмица, че съм по напред), та планът беше Пловдив 😜 Не бих се прежалила да раждам в Смолян в 8-ми месец. Пърят с малко по-бързо каране се мнава за час и половина. Ако тръгнеш да раждаш според мен не е много Simple Smile)))
Bee моят син се роди с два пъти омотана пъпна връв. Освен, че малко по-трудно излезна нищо му нямаше. Имам епизиотомия, разкъсвания нямам. Не, че нямах дата за секцио и пет лекаря не ми казваха, че трябва да раждам секцио, но рогатото си е рогато и тръгна по-рано да си се роди теле 😉
И друго казва се Мартин, не че нещо, ама всички Мартин-овци са супер диви (моят не прави изключение), ако знаех навремето щях да си го кръстя Никола😄
Номер 2 ще е Ясен. Изобщо не бях подготвена с мъжко име и бях в голяма паника как ще се казва, но изведнъж ми хрумна и термина е около Цветница.
От 2 дни съм супер зле с киселините ... Вчера от лакомия изядох един Смилянски боб и 5 часа ми беше зле

# 460
Мис, за магнезия ви питах не за друго, а защото съм много изкукала с тая бременност и като нищо да е трябвало да не се пие с млечни, а аз да ми е било казано и да съм забравила и да не съм разбрала.
Заинтригувахте ме с тия пурички, ще ги пробвам и аз Simple Smile
Белинда, ти правилно си имай план за действие, и аз така се чувствам по-спокойна, някъде през март ще трябва да пътувам до морето, та те разбирам напълно и аз си мислех да питам тук същото момичетата Simple Smile Да си изкарате много хубаво!
Дими, пази се, освен всичко си знаеш, лимончета, чайчета и на топло!

# 461
  • София
Веси, знам ли, трето ми е, за час и половина може да са приключили нещата Blush Я кажи ти в Пловдив коя болница беше избрала? А за имената, ако знаеш как сме се увъртели с тебе, ама хайде да не казвам Joy

Мис, не си права, да знаеш Crossing Arms Аз дятиту си го храня като по учебник - супичка, протеини, зеленчуци, пълнозърнест хляб bowuu Ама после нали трябва и за мене си да хапна нещо, за душата Mr. Green

Аз, да ви се оплача, май съм на изходно положение с количката Confused Ходих, видях тази на приятелката ми, много е хубава и би ми свършила чудесна работа, обаче не става за новородено. Няма легнало положение, няма високи бордове, абе - не става. Трябва си кош. Гледам кошовете - ми те 400 лева всичките модели за тази количка Confused Кошница за кола като сложиш - то ще ми излезе минимум толкова, колкото Джането втора ръка, дето е с всичко в комплекта. Ще го помисля още малко, ще позяпам за кошове, но трябва скоро да реша, че мъжа ми дава зор да избера, че му трябват пък размерите на количката, щото ще купува допълнителен багажник за колата ooooh! То не е едно Laughing

# 462
  • София
Belinda нямах фаворит, но със сигурност за час и половина щях да имам😬
Ето тук има информация за неонатологиите http://www.premature-bg.com/polezna-informacia/neonatologichni-o … a-v-bulgaria.html
Да не би някой от синовете ти да е Ясен Simple Smile
Ще има ли йога и торти тази неделя? Трябва ли предварително да се запишем за йогата?

# 463
  • София
Не, но големият е Никола, а за Козуначко някои от предложенията са Явор/Ясен и Мартин Laughing Майка ми го сънувала Мартин.

Ние този уикенд ще пътуваме, както и следващия, така че ще изпусна йогата. Да не изядете всички торти, ей!

# 464
Момичета днес бях на ФМ.Бебчо заради прееклампсия изостава с 2 седмици,тежи 1550 и дължина 39см.Заради контракциите е много надолу в таза и има риск от преждевременно раждане.Каза ми да се пазя и никакав секс.Иначе има подобрение в маточните артерии.

Общи условия

Активация на акаунт