Интимни гъбички ...

• 2 782
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,на 16г.съм и от няколко дена забелязах странни неща по ......
Не приличат на пъпки,на ранички също не...Леко белеят но не и точно бяло няколко са около 4-5 и всякаш всяко едно е съставено от ти по-малко.За първи път ми се случва,не съм водила полов контакт.
Гъбички ли са това ? И възможно ли е от бръсненето да са се появили,понякога се случва да се порежа....
Не знам какво да правя,срам ме е да кажа на майка ми,както и да ида на гинеколог...
Случвало ли ви се е,моля някой да даде съвет.

# 1
Гъбичките не се виждат.
Описанието навежда мисълта за кондиломи.
Но във форуми така не се търси и поставя диагноза.
Задължително е да споделите с майка си и съответно да посетите гинеколог. Няма нищо срамно в посещението на лекар. Всеки друг съвет би бил погрешен и излишен.

# 2
  • Варна

Alexx688, наистина сподели с майка си и ходенето на лекар е задължително! Може да са кондиломи, може да е някакъв вид херпес или друг кожен проблем. Не си пренебрегвай здравето. Това, че не водиш полов живот, не означава, че не можеш да имаш гинекологичен/кожен проблем.

И мен ме беше срам да отида на гинеколог за първи път, но здравето е по-важно. Те са се нагледали Grinning Избери си жена, за да не ти е чак толкова некомфортно.

Не отлагай, защото няма да се оправиш от само себе си.
Успех!

# 3
   Гъбичките наистина не се виждат. Симптомите при гъбички са: бяло като пресечено мляко течение, постоянен сърбеж, често уриниране и парене при уриниране. Това са основните симптоми при гъбички.

Добре е да споделите с майка си и да отидете при гинеколог. Не трябва да се отлага. Това, че не водите полов живот, не означава, че не можете да се разболеете. Все пак ние, жените си развиваме някакви инфекции и затова всяка година трябва да посещаваме гинеколог. Спомням си, когато отидох за първи път на гинеколог колко се срамувах. Идваше ми да избягам от кабинета. За първи път изберете жена като гинеколог. После по-нататък, ако не сте доволна от гинеколожката, можете да изберете мъж. По мое наблюдение мъжете са доста по-добри гинеколози от жените!

# 4
Не са гъбички, вероятно кожата се е раздразнила от бръсненето, но ако има инфекция може да се пренесе и на вътре. Дерматолог и гинеколог, тъй като тя е непълнолетна , трябва да отиде с родител при специалист.

# 5
   Какви симптоми имате - сърбеж има ли? Бръсненето не е добър вариант за обезкосмяване там. Знам от личен опит колко раздразнена става кожата и също така се възпалява.

# 6
jennifer_w
Няма никакви симптоми...Нито сърбеж,нито болка,нито течение...
Абсолютно нищо освен,че в момента съм неразположена...Точно затова ми е супер странно и не мога да си обесня как са се получили.

# 7
jennifer_w
Няма никакви симптоми...Нито сърбеж,нито болка,нито течение...
Абсолютно нищо освен,че в момента съм неразположена...Точно затова ми е супер странно и не мога да си обесня как са се получили.

Да не би да е от марката превръзки, които използвате и да проявявате алергия към тях?

# 8
  • Варна
Все пак е хубаво да се отиде поне на дерматолог или при личния и от там той ще насочи...

# 9
Здравейте,на 16г.съм и от няколко дена забелязах странни неща по ......
Не приличат на пъпки,на ранички също не...Леко белеят но не и точно бяло няколко са около 4-5 и всякаш всяко едно е съставено от ти по-малко.За първи път ми се случва,не съм водила полов контакт.
Гъбички ли са това ? И възможно ли е от бръсненето да са се появили,понякога се случва да се порежа....
Не знам какво да правя,срам ме е да кажа на майка ми,както и да ида на гинеколог...
Случвало ли ви се е,моля някой да даде съвет.
Здрасти, Алекс, и моят съвет, както и на останалите е да посетиш гинеколог или дерматолог в зависимост от симптомите ти. На първо място сподели с майка ти, защото ще те разбере и ще ти помогне. Бих ти препоръчала лекарка, която е специалист и в двете области – дерматология и венерология. На място се правят изследвания и тестове. Интимните проблеми могат да бъдат много сериозни и ако не се лекуват навреме довеждат до усложения. Това бих те посъветвала като човек, който вече е имал подобни проблеми.

# 10
При мъжете гъбичките в пениса  също ли са невидими?
И могат ли да причиняват дискомфорт в продължение на години?
Бях чел че в един момент ако не се лекуват стават хронични, съответно се лекува по бавно и по продължително .

# 11
При мъжете гъбичките в пениса  също ли са невидими?
И могат ли да причиняват дискомфорт в продължение на години?
Бях чел че в един момент ако не се лекуват стават хронични, съответно се лекува по бавно и по продължително .

При гъбичките има сърбеж и течение от пениса. Също може да се бели главичката на пениса.

Общи условия

Активация на акаунт