Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 754
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мисля да си взема най-накрая мицеларната вода на Гарние да я пробвам.
Хубава е

# 31
  • Бургас
Мисля да си взема най-накрая мицеларната вода на Гарние да я пробвам.
Хубава е
И аз ги харесвам много мицеларна води на Гарние и утре май ще си взема пак розовата.Имам и двуфазната,тя премахва и водоустойчив грим,но по-приятна за ползване ми е розовата.Моята значително намаля,тъкмо сега ще я улуча на промоция.

# 32
Essence - o2 I Care for You
Скрит текст:
Нищо друго нямаше от намалението на Essence в Лили.

# 33
  • Вестерос
има ли ефект от това? И в ДМ беше намалено

# 34
Бижу, благодаря за темата! Виждам, че си взела червилото на Боржуа. Как е при теб?
Ами... Никак не е червилото Laughing предимно е мокро. Не е покривно, не е трайно, но... колкото и да е странно, е приятно и хидратира вечно сухите ми устни. Ще си го мажа.

# 35
И аз съм фен на мицеларната вода на Гарниер. Направо се учудвам колко бързо свършва, не е от икономичните продукти, но поне цената е добра. Peace

# 36
  • София
Ще ги пробвам лентичките тогава. Благодаря много!

# 37
  • Бургас
И аз съм фен на мицеларната вода на Гарниер. Направо се учудвам колко бързо свършва, не е от икономичните продукти, но поне цената е добра. Peace
При мен не свършва толкова бързо,може би се научих да слагам точното количество на памука,с който почиствам грима.Водата почиства перфектно и с малко количество.

# 38
Моята пък мицеларна няма свършване. Забравих кога съм я купила... Е, накрая е вече. Пак ще си взема Mixa против изсушаване.

# 39
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
има ли ефект от това? И в ДМ беше намалено
Ефект няма, но е много хубав и плътен цвят.Трябва да го сложа пак тея дни.

# 40
  • Бургас
Моята пък мицеларна няма свършване. Забравих кога съм я купила... Е, накрая е вече. Пак ще си взема Mixa против изсушаване.
Да,и при мен бавно свършва.За Микса също мога само хубави неща да кажа,преди ползвах нея,нямах абсолютно никакво дразнене на очите или кожата.Ако някой път имам нужда от мицеларна вода(не че съм наистина в нужда за каквато и да е козметика:) ) и е намалена ,с удоволствие бих я взела.Розовата на Гарние също никак не ми люти или щипе,но двуфазната на Гарние малко ми люти и никак не я препоръчвам за чувствителни очи.Не я ползвам много,само или когато трия моливите на Ейвън или когато прилично съм се наплескала с Фдт.

# 41
  • София
В последно време вятърът все не може да ме отвее до ДМ или Лили, но днес вече съм запланувала да ходя...  Ако не ми мине котка път.
Трябва ми лак за нокти - траен, телесен цвят. И спирала - не съм ползвала на Боржуа нито Volume 1 second, нито "триъгълната"  и ще си избера една от двете. Миглите ми хич не ми застават добре и вече се чудя дали вместо за спирала не съм за Бонилаш Confused Чудя се що така става...

# 42
  • Стара Загора

Трябва ми лак за нокти - траен, телесен цвят.

Аз харесвам лаковете на Flormar от серията Full color. Има телесни цветове и са покривни на един пласт.

При мен мицеларната вода на Garnier свършва бавно. Интересна ми е новата  зелената, която е за смесена кожа, защото моята е такава. Харесвам и на Mixa, пробвала съм само от тези, които са без помпичка. И на Garnier, и на Mixa не ми люти на очите.

# 43
Още един глас за Флормарските. Погледни FC05 - Teddy always with me. При мен е много траен и ми пасва на кожата.

# 44
Благодаря за новата тема  bouquet
Момичета, събирате ли точки от новата програма на ДМ? Дали е хубава четката за лице?

Общи условия

Активация на акаунт