Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 578
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
При нас ще откриват аптека Субра каква козметика предлагат?
http://subra.bg/e-apteka/kozmetika/

# 376
  • Стара Загора
Както и предполагах -няма ги четките в нашия ДМ. Crossing Arms

# 377
снощи търсех нова четка за руж - разгледах Прити тайм, Титания и новите Ебелин
новата четка за руж на Ейвън, която ми препоръча Ивчето, ми хареса най-много
Ивче, благодаря ти!  bouquet

Скрит текст:

очната линия в бурканче на Мейбълин хубава ли е?
хиляда пъти сме я обсъждали, но дъртозата не прощава и не помня какви са отзивите  Blush

# 378
  • Варна
Аз ползвам гелът на Loreal-адски издържлива, черна и плътна. За Maybelline имаше също доста добри отзиви, но използвай хубава четка и след време като засъхне 1 капка масло.

Аз се зачудих пред течното матово червило на Golden Rose и в частност сивеещия-лилав цвят. Имате ли наблюдения на кои коже не изглежда мъртвешки. Аз съм със светла с жълт подтон и сива коса.

# 379
  • Вестерос
Каква ѝ е цената на тази четка?

# 380
ако питаш за ейвънската - 8 лв. в текущия каталог

viksdesire, благодаря!  bouquet

# 381
  • Вестерос
 bouquet мерси

# 382
Аз ползвам гелът на Loreal-адски издържлива, черна и плътна. За Maybelline имаше също доста добри отзиви, но използвай хубава четка и след време като засъхне 1 капка масло.

Аз се зачудих пред течното матово червило на Golden Rose и в частност сивеещия-лилав цвят. Имате ли наблюдения на кои коже не изглежда мъртвешки. Аз съм със светла с жълт подтон и сива коса.

И аз съм чувала страхотни мнения за Лореал, дори сравнена със много по-скъпи варианти. Peace

Аз имам червилото на ГР и съм също с жълт подтон, на мен лично страшно много ми харесва. На изкуствена светлина ми сивее, докато на дневна си лилавее точно. Абе страхотно е, съветвам те, обаче, да пробваш тестера, защото наистина зависи от човека. Имам приятелка с жълт подтон и като го пробва хич не и седеше добре. Peace

# 383
Бихте ли ми препоръчали хубава спирала за обем на Мейбълин? Simple Smile

# 384
Аз днес си взех тези две четки Aura и Ebelin. Другите четки на Ebelin не ми харесаха, особено тази с бялата козина, подобна като форма на четката на Avon, която Бубс показа по-горе.
А този лак е ужасен! Close Нито с един, нито с два слоя се получава нещо. Абсолютно не се справям и ужасно не ми харесва. Заминава в кофата!

# 385
И аз днес минах краѝ едно магазинче и взех нещица на меѝбълин,спирала,лак и maybelline color tattoo pink gold  Heart Eyes.Получих и подарък ето това  Laughing
взех и тази четка за сенки

# 386
Бижу, присъединявам се към мнението за лака.  Mr. Green При мен стои още по-кошмарно. На два пласта прилича на блажна боя. Замислям се дали да не го използвам под нещо, например златист лак.

# 387
  • Стара Загора
Аз днес си взех тези две четки Aura и Ebelin. Другите четки на Ebelin не ми харесаха, особено тази с бялата козина, подобна като форма на четката на Avon, която Бубс показа по-горе.
А този лак е ужасен! Close Нито с един, нито с два слоя се получава нещо. Абсолютно не се справям и ужасно не ми харесва. Заминава в кофата!

Значи..... четките все пак ги има, но ние сме последната дупка на кавала. ooooh! Twisted Evil
А лака кой номер е? Аз имах I care for you и на 2 слоя беше екстра. Ти раздруса ли твоя, защото понякога се утаяват отгоре и консистенцията е по-рядка. Peace

# 388
  • Вестерос
На мен ми покри с два слоя Simple Smile

# 389
Ми не съм го друсала май. Rolling Eyes Ама, честно, не очаквам да е по-добре. Малкият и безименният пръсти са с два слоя... ooooh!  03 happy nails е цвета.
Ивче, новите четки Ebelin, в кутиите, бяха общо май четири при нас - за пудра, тази като Avon, моята за контур и една някаква... май плоска за коректор беше или пък за сенки, не помня.

Общи условия

Активация на акаунт