Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 834
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Аз имам един. Миии... нищо особено. Не ми е любим.

# 61
Червилото на Max Factor, което до утре е на промоция трайно ли е? По-мазно или по-сухо е?

# 62
  • София
Благодаря за предложенията Simple Smile
Лаковете на Флормар и аз много ги харесвам.
Пропуснах да спомена, че и молив за очи има в списъка за пазаруване, но него вече ми го казахте - водоустойчивият на Есенс.

# 63
Към онези от вас, които са ползвали този фон дьо тен и са с мазна кожа:

Колко време издържа при вас? Rolling Eyes

# 64
Sladkishi, за четката за лице на Браун ли говориш?

Да Simple Smile

# 65
  • Варна
Аз имам един. Миии... нищо особено. Не ми е любим.

Ще се въздържа, благодаря!

Червилата на Макс Фактор са много приятни, аз имам четири. Не са сухи върху устните.
(предполагам става въпрос за намалението им в ДМ).

# 66
Не знам за кои червила на Макс Фактор говорите, но ако са тези със златистата гилза, на които само отдолу се вижда цветът - супер са! Имам 2 цвята, поне на моите устни са доста трайни и приятни за носене. Simple Smile

Иначе днес взех новата мицеларна вода на Гарние. Ако не бяхте вие, даже нямаше да разбера, че има нова  Laughing Сега я пробвах и ми допадна как почиства. Не ми остави леко лъскавия филм като розовата, което най-много ми хареса. С комбинирана кожа съм, да не кажа мазна дори  Laughing

# 67
  • Варна
За тях - Color Elixir

# 68
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/linkableblob/bg_homepage/576524/d … f?v=1485357351000

Да, точно за същите червила питах. Благодаря ви, момичета  bouquet Няма да се колебая и ако са останали ще си купя тази вечер  Peace

# 69
О, доста са ги намалили! В Елитис (или поне в Стара Загора) сега са на 11 лв и някакви стотинки. Днес ги мернах, ама вече много щяха да ми станат разходите за деня  Laughing

# 70
Червилата на МаксФактор са супер. Червеното им Ruby Tuesday е най-трайното червено, което съм ползвала. Много трудно го трия, но си заслужава.

# 71
  • на кого му пука
А някой да е ползвал заздравителите на Титания?
Или пък някаква друга марка от ДМ,без  Евелин 8 в 1.От него при мен полза нямаше.

# 72
Аз днес бях в 2 Лилита и един ДМ и в нито един от трите не намерих цвят 52 от новия Хелти Микс на Буржоа (намален в Лили на 14 лв.). А 51 ми се струва прекалено светъл. Нямаше я и розовата база за грим на Катрис (за която разбрах от темата, но опаковката ми вече свърши).
Обзаведох се с една спирала на Мейбълин.

# 73
Случи, калциевият гел на Перфект е добър. И за основа става, държи лак по-дълго.
http://apteka.framar.bg/30033205/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%84%D0%B5% … -13-%D0%BC%D0%BB-

# 74
Може и аз да разгледам тези червила на Максфактор, ако е останало нещо.

Общи условия

Активация на акаунт