Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 844
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Реших да сменя базата за грим и преди няколко дни си взех тази на Катрис..Очаквах да видя на стелажа розова и зелена, но намерих само бяла. Взех я и за сега съм я ползвала 2 пъти и съм доволна, за 10 часа не лъснах изобщо, но не знам дали да отдавам заслугата за това на базата или на пудрата, която също смених. Ползвах прозрачната на Катрис доста време и в началото нямах никакви проблеми с омазняването, но в последно време през 2-3 часа лъсвах и открих една позабравена, подарена ми от приятелка пудра на Ейвън и останах очарована.

Тази мицеларна вода на Гарниер за мазна/комбинирана кожа, защо да е нова? Аз я ползвах още миналата година и бях доволна от нея.

# 76
  • Вестерос
Днес бях с аффинитон, на моята смесена кожа добре действа, не се омазни лицето ми и по -точно носа и челото. Покривен е малко повече от бб крем, за сега е супер  Heart Eyes

# 77
  • Варна
Подобни първи впечатления споделям и аз. Напомня ми на СС крема на Боржуа като разнасяне.

# 78
бУржОа, бе, девойки! Laughing Как ви иде да напишете Боржуа, все по-често ви чета да го пишете така? newsm78
Аха, щях да забравя - специално за Тифани Crazy МейбЪлин, не Мейбалин! bouquet

# 79
Между другото Revlon Colorstay този месец е намален. Мисля, че е към 15-16лв.
В страницата на Revlon, бяха написали, че намалението важи за всички магазини, в които се продава марката.

# 80
  • Варна
 Laughing Laughing
Буржоа Буржоа - отивам да го напиша двадесет пъти и ще донеса домашното после за проверка.

# 81
  • СОФИЯ
Момичета,понеже не съм полдвала досега база ,бихте ли ми дали малко насоки моля.слагате ли крем преди базата ?изчаква ли се да "попие" самата база?дали е подходящо да се ползва под bb крем?благодаря

# 82
Laughing Laughing
Буржоа Буржоа - отивам да го напиша двадесет пъти и ще донеса домашното после за проверка.
Mr. Green Ан така! bouquet

# 83
  • Вестерос
бУржОа, бе, девойки! Laughing Как ви иде да напишете Боржуа, все по-често ви чета да го пишете така? newsm78
Аха, щях да забравя - специално за Тифани Crazy МейбЪлин, не Мейбалин! bouquet
нали се разбираме  Joy

# 84

Здравейте, някой може ли да ми каже къде мога да намеря тези във Варна?

# 85
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Здравейте, някой може ли да ми каже къде мога да намеря тези във Варна?
На щандовете на марката в двата мола.

# 86
Розовата база на Катрис и в моето Лили я няма още когато я намалиха, много интересно. newsm78

# 87
Последно си купих фдт Буржоа в новата опаковка, много ми хареса, да похваля и тампончетата за махане на грим на Нивея.  Peace

# 88
Днес в Лили ( София) видях, че лаковете на Essie са намалени. Мисля, че от 16 бяха на 11. Heart Eyes

# 89
Аз ще чакам за 52 цвят на новия фон дьо тен на Буржоа. Докато чакам, обаче, забърсах течния хайлайтър Ultra sculpt, че е на 11 лева! Grinning Между впрочем новата спирала на Essence от колекцията в ДМ, не валентинската. Те са две розова - за обем и извивка, другата е лилава за удължаване. Днес взех лилавата. За първо впечатление е мнооого черна, малко слепва, но наистина удължава. Утре по-подробно, хихи.

Знаете ли промоцията на Буржоа в Елитис как са цените?

Общи условия

Активация на акаунт