Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 806
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • В къЩи.
Ама вие сте бели като пуканки! Rolling Eyes Аз минавам за светлокожа, а №54 ми е лееекинко, една милимунда светъл. ooooh!

За #54 трябва да изкарам поне две седмици на море. Laughing

Голям проблем ми е да си избера цвят.По светлите винаги розовеят, а аз съм със жълт подтон. Tired

# 631
Бих пробвала и аз базата на wet n wild, тук продават продуктите им доста по-скъпо, отколкото са в САЩ. Ако тази база там струва 3-4 долара, колко пък да е добра?  newsm78

# 632
  • Бургас/Пз
Може ли да ми препоръчате лакочистител, който да се справя добре с брокатени лакове. Имам един зелен на Лили, обаче първо ми е някакъв мазен и второ голямо търкане пада.

# 633
  • Стара Загора

ani_d, зеленият на Лили ти е мазен, защото се води маслен лакочистител. Аз с него си махам брокатните пясъци - задържам напоеното памуче върху нокътя за известно време за да разтвори лака и след това търкам.

# 634
И аз брокатените мога да ги махна само със зеления на Лили. Аз точно заради това съм му фен- спестявам си 10 минутното търкане с други лакочестители. Peace

# 635
  • Варна
Още един + и от мен за зеления на Лили.
ani_d, имах бурканче с гъба и лакочистител, което обаче беше старо и не вършеше работа. Смених му гъбата и долях от зеления на Лили и сега така си чистя пясъчните лакове, става много бързо. Пробвай, става да ползваш и бурканче от бебешко пюре  Peace

# 636
  • Бургас/Пз
Благодаря много. Значи пак него ще купя. Забелязвам, че поне не ми изсушава кожичките като другите.

# 637
  • София
Forte в бурканче. При мен маха всичко от раз, със зеления повече търкам и много ми цапа bouquet

# 638
Ползвали ли сте тези масла на Алверде? Впечатления?

Аз много харесвам това с дива роза,ето и едно ревю. http://gigiexobeauty.blogspot.bg/2016/05/alverde.html?m=1

# 639
  • Бургас
Ама вие сте бели като пуканки! Rolling Eyes Аз минавам за светлокожа, а №54 ми е лееекинко, една милимунда светъл. ooooh!

За #54 трябва да изкарам поне две седмици на море. Laughing

Голям проблем ми е да си избера цвят.По светлите винаги розовеят, а аз съм със жълт подтон. Tired

Пробвай на Лореал най-светлите фон дьо тени,особено True match 2.R/2.C.На мен не ми розовее.Ако търсиш нещо по-евтино виж Катрис,също не розовее.На Мейбълин са доста розови,а също и на Римел повечето,но в серията Wake up на Римел също имаше много светъл Фдт с жълт подтон.

# 640
Заинтригувахте ме с този City Radiance, утре ще ходя да го пробвам.
Относно True Match - взех си точно посочения 2R/2C Rose Vanilla, за моята кожа е твърде розов и твърде тъмен. С удоволствие ще го подаря на някоя дама, на която пасва. Във Варна съм. Peace

# 641
Може ли да ми препоръчате лакочистител, който да се справя добре с брокатени лакове. Имам един зелен на Лили, обаче първо ми е някакъв мазен и второ голямо търкане пада.
Синият Forte, само него ползвам за брокатени, по-добри се справя от зеленият Лили. Макар, че зависи от броката, някои изискват доста киснене и търкане, независимо от лакочистителя. Най-добре е да се използва отлепваща се база под лака, в такива случаи.

# 642
Синият Forte, само него ползвам за брокатени, по-добри се справя от зеленият Лили. Макар, че зависи от броката, някои изискват доста киснене и търкане, независимо от лакочистителя. Най-добре е да се използва отлепваща се база под лака, в такива случаи.
И аз от както се помня съм със синия Форте, но напоследък ми се струва, че не чисти като хората. Не знам аз ли си внушавам. newsm78 А с брокатените лакове няма оправия каквото и да правя, просто си търкам като побъркана. ooooh!

# 643
Можете ли да ми препоръчате база за сенки, от която сте доволни? bouquet

# 644
Невито, то аз за това вече ги избягвам, много рядко слагам такъв, и задължително с отлепваща се база отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт