Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 765
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, ето един клип на български, на мен много ми помогна да разбера каква очна линия ми трябва за моето око. За първи път попадам на такова хубаво обяснение. Peace
https://www.youtube.com/watch?v=N00forGvX94

Иначе аз още не съм се добрала до ДМ за новите неща на Есъснс, навсякъде ми излизат техни снимки и реклама. ooooh! Crazy

# 691
На мен точно това видео ми помогна много след дългогодишна борба с очната линия. Сега вече имам всякакъв вид очна линия и ми е къде къде оо лесно слагането и. Имам и лоши дни,в които с нищо не ми се получава,но сс рядко.
Моля ви да ми препоръчате хубаво червило,малинов цвят,матов завършек по възможност. Благодаря  Hug

# 692
Борито е супер , много я обичам , всичко , което е показвала във видеата си ми е помагало.
И аз си търся руж , искам прасковен цвят , обаче намирам или розови или в златисто -кафява гама(ама и го обясних)преди имах един руж на Импала точно прасковен цвят , но вече  не го намирам

# 693
Новите продукти на Есенс и Катрис нали са от март месец, така пишеше в сайта newsm78 има сега само част от новите неща на Есенс, но представени като лимитираните серии, не са по щандовете. Старите още се разпродават. Поне тук е така.

# 694
И при мен в Ямбол е така нищо ново , само старата колекция.

Впрочем този коректор , на Есенс някой да се престраши да го купи  newsm78

# 695
Чела съм, че течния камуфлаж на Катрис е много по- хубав. На този му липсвало покривност и трайност.

# 696
Аз  Peace при мен ефектът е по-добър отколкото от течния камуфлаж на Катрис. Този ми издържа повече, не изсушава толкова под очите и не ми подчертава фините линии, които имам вече (а нямам 30...).
'Бах го това Омбре, колко трудно се слага на долната устна...  Joy 5 минути се мъча. Заредили са някои нови неща на Катрис и Есънс в Лили на Тодор Александров.

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 13:50 от Виктория Андреевна

# 697
  • Вестерос
Борито е супер , много я обичам , всичко , което е показвала във видеата си ми е помагало.
И аз си търся руж , искам прасковен цвят , обаче намирам или розови или в златисто -кафява гама(ама и го обясних)преди имах един руж на Импала точно прасковен цвят , но вече  не го намирам
И аз си търся праскова, имам един в кафяв нюанс и един в червеникав, но за пролетта искам прасковчица  Blush Heart Eyes

# 698
  • на последния етаж
Моля да ми препоръчате подхранващо масло за кожички.

# 699
Това работи при мен много добре  Peace

Включвам се в питането за прасковен руж  Laughing

# 700
Харесвам ружовете на Essence
Скрит текст:

# 701
  • Варна
За ружовете мога да ви препоръчам Милани. Поръчват се от интернет, за жалост, но аз лично съм доволна от тях. Имат няколко вида, включително и прасковени цветове  Peace Ползвам и тяхната база за сенки, също ми харсва.

Във ФБ страницата на Есенс бях чела, че новите неща ще се зареждат поетапно в градовете, като започват в София.В Шумен на 14.03, в Видин - 10-11.03, , Бургас - 16-17.03, , Добрич-16-16.03, Варна- 05-06.03, Русе-12.03. Има и още градове, като коментари са под едната снимка с единичните сенки  Party

# 702
  • на последния етаж
Харесвам ружовете на Essence и Catrice. А също тези на Deborah.

# 703
  • София
Здравейте!
Моля за препоръка за сравнително бюджетен фон дьо тен със средна покривност за комбинирана кожа? Благодаря предварително.

# 704
  • Вестерос
Харесвам ружовете на Essence
Скрит текст:
Тези са и моите, много ми харесват- kissable и indian summer.

Бижу, ти имаш ли прасковения цвят от тях?

Общи условия

Активация на акаунт