За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 74 973
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • WonderLand
  • Мнения: 3 896
Изпеких повече еклери отколкото крем. Искам да съхраня за около седмица след коетп да вложа в еклерова торта. Как да съхраня еклерите до тогава?

# 736
  • София
  • Мнения: 12 222
Изпеких повече еклери отколкото крем. Искам да съхраня за около седмица след коетп да вложа в еклерова торта. Как да съхраня еклерите до тогава?
Покрити в кутия на стайна температура. Ако ги поставиш в хладилник ще се овлажнят и омекнат.

# 737
  • WonderLand
  • Мнения: 3 896
Изпеких повече еклери отколкото крем. Искам да съхраня за около седмица след коетп да вложа в еклерова торта. Как да съхраня еклерите до тогава?
Покрити в кутия на стайна температура. Ако ги поставиш в хладилник ще се овлажнят и омекнат.

Много благодаря Simple Smile

# 738
  • Мнения: 1 098
Момичета помагайте.По-назад в темата бяхте публикували рецепта за кекс с овесени ядки и банани.Реших да го правя,но някой тайно ми е изял бананите.Мога ли да го заменя с настъргана ябълка?

# 739
  • София-Младост
  • Мнения: 24 079
Момичета помагайте.По-назад в темата бяхте публикували рецепта за кекс с овесени ядки и банани.Реших да го правя,но някой тайно ми е изял бананите.Мога ли да го заменя с настъргана ябълка?
Ети ти рецепта за сладкиш с овесени ядки и ябълки направо:
http://sladkoisoleno.blogspot.bg/2012/11/blog-post.html

http://cuococreativo.blogspot.bg/2012/09/blog-post_24.html

# 740
  • Мнения: 17 268
Страхотно предложение !
Аз само да попитам нещо -чувала съм, че медът не трябва да се подлага на топлинна обработка. Във втория сладкиш има мед . Дали е правилно ? newsm78

# 741
  • Мнения: 1 098
Благодаря за предложенията!Избрах първия,пече се в момента и ще го видим какъв ще излезе и дали ще се хареса. Peace

# 742
  • София
  • Мнения: 44 538
Правя сурово брауни с фурми, какао и ядки. Къде да го сложа да стегне? В хладилника или в камерата?

# 743
  • Мнения: 7 849
Правя сурово брауни с фурми, какао и ядки. Къде да го сложа да стегне? В хладилника или в камерата?
В хладилника.

# 744
  • София
  • Мнения: 44 538
Благодаря.

# 745
  • Мнения: 3 034
Здравейте, искам да ми препоръчате изпитана рецепта за тесто за домашни кифлички.

# 746
  • Мнения: 22 867
Здравейте, искам да ми препоръчате изпитана рецепта за тесто за домашни кифлички.

На Джемма, на пеп-4о и на Ян Бибиян - в мое изпълнение. Peace

# 747
  • Русе
  • Мнения: 6 164
Здравейте, искам да ми препоръчате изпитана рецепта за тесто за домашни кифлички.

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/03/blog-post_13.html

Скрит текст:

# 748
  • Мнения: 2 815
Аз идвам с молба за меки, лепкави,  леко дъвчащи, силно  шоколадови бисквитки.  Може би тип браунис  newsm78. Правила съм преди много години тези на Съншайн, хубави са, но не е това което търся, търся бисквитки по скоро от типа на кукис, с разлята форма.
Да си повдигна питането  bouquet

# 749
  • Мнения: 9 461
Аз идвам с молба за меки, лепкави,  леко дъвчащи, силно  шоколадови бисквитки.  Може би тип браунис  newsm78. Правила съм преди много години тези на Съншайн, хубави са, но не е това което търся, търся бисквитки по скоро от типа на кукис, с разлята форма.
Да си повдигна питането  bouquet

в новата тема, Поли, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=970711 дано имаш отговор.  Яли сме такива, правила съм, от оня ден мисля но не се сещам кои бяха. От форума на гответе с мен определено са...

Общи условия

Активация на акаунт