Дъщеря ми иска да си направи пиърсинг на устата...

• 29 167
  • 234
  •   1
Отговори
# 90
....не бе, всеки е свободен да има пиърсинг, ако така му харесва. Просто да е подготвен и да не се изненадва после, защо нещата не му се получават от първия път или се случват по-трудно.

# 91
И да се бори с много вятърни мелници.
Да заеме отбранителна позиция от сега, ще е нужна.

# 92
  • постоянно
Не знам в какъв свят живеете вие, но в големите градове отдавна не се гледа по този начин на хората...
Живея в град с над 10 млн жители. Гледа се. Има доста по-консервативни Американци и Европейци от Българите по отношение на дрес кода и протокола.

+ 1  Hug

# 93
  • София
Бъдете хамелеони - консервативни и обрани в работата си; в свободното си време изразявайте себе си.
...
Извинете, с цялото ми уважение към отсрещаседящия и без нищо лично, но вие коя бяхте?! Такава, че да нарежда на непознати във форум какви да бъдт? Rolling Eyes

За мен, който не умее да се абстрахира от външността и да види зад нея ума, е назадничав и безполезно консервтивен. Ако ви се изправят двама специалисти - умен с пиърсинг и кух с вратовръзка, кой бихте наели да ви свърши работата? Ооо, забравих, вратовръзката беше много важна! Честито! Stuck Out Tongue

Сега чакам някой да каже нещо за прическата на Айнщайн...
А ако са двама умни - с пиърсинг и вратовръзка, кой ще предпочете пиърсинга пред вратовръзката? Някой шеф с татуси и пиърснг? Thinking

# 94
Някой политик, президент, крал - с татус и пийрсинг?!

# 95
  • София
Споменаха ли вече, че пиърсингите в устата увреждат зъбите?

Флешовете са ми най-ужасното нещо.

# 96
Споменаха. Общо взето 'ползите' са значително по-малко от вредите.

# 97
То е ясно,  че момичето се влияе от приятелката си- нали тя си е сложила наскоро... Може да й предложите да изчака година-две като й кажете,  че сте убедена,че приятелката й ще го махне дотогава заради минусите. Нека я наблюдава известно време... Може също да й кажете: " Защо пък ти ще й подражаваш? Нека тя копира от теб,  а не ти от нея! " Може да се поддаде на тази провокация:) Думите и общуването са мноооого важни,  трябва да прозвучите убедително,  но не нападателно... В крайна сметка,  каквото и да реши, бъдете до нея... Има къде къде по-лоши и необратими неща... 

# 98
  • Варна

Бъдете хамелеони - консервативни и обрани в работата си; в свободното си време изразявайте себе си.
Ако човек успее да съчетае страстта си с работа - това вече е призвание, няма нищо по-хубаво от това.
     Лелее, а аз си мислех, че приказките за перфектната ССФ са доста преувеличени. О, как съм грешала!
   Предполагам, че децата Ви ще намерят "правилният" начин за себеизразяване в свободното им време;))  Само да не им избият бушоните от толкоз много перфектност покрай тях, докато Вие се тревожите, да не ги развали някой "странен индивид".

А по темата (която наистина се изчерпа): да, много скапват зъбите тези неща. На авторката й допадна идеята за временна халка. Дано и дъщеря й хареса този вариант.

# 99
17годишно момиче, отличничка - дали пък не си е помислила по въпроса? Щял да остане белег - ужас, как ли ще скрие една почти незабележима дупчица. В свят без козметика и грим. ooooh!
Пък и не вярвам да е порцеланова кукла, без един косъм на криво. (Авторске,с най-добри чувства го казвам!)
Или пък какво би станало с човек, ако "придобие" ужасен белег на видимо място? Да се затвори в някоя кула ли?
Ако един човек ме съди само по външния вид ще го "хвърля" в графа "повърхностен" и всеки по пътя си. Затова се навъдиха толкова подръжнички на чалгата. Защото, ако едно момиче излезе нагримирана, със тясното клинче и чизмите то тя е поддържана, грижи се за себе си и тн.  Ако обаче излезе по дънкови къси панталонки и карирана риза. Със диадема с ушички и неизправен коса то тя е пропаднала, наркоманка...

А попринцип не харесвам пиърсинга. hahaha

# 100
Боже това пък какво общо има с темата ooooh!
Взехте да пишете свободни съчинения. С карирана риза кой каза пък,че си пропаднал Rolling Eyes

# 101
  • Бургас
Някой политик, президент, крал - с татус и пийрсинг?!

Може и да има. На някое по-скрито място например.
Нека не изпадаме в крайности. Всеки има право на мнение.

# 102
Боже това пък какво общо има с темата ooooh!
Взехте да пишете свободни съчинения. С карирана риза кой каза пък,че си пропаднал Rolling Eyes
Ми няма, но тук изкарахте всичко по-малко перфектно от Барби ненормално, неставащо и тн.  Crazy

# 103
Няма такова нещо.
Основното бе да се подхожда с маааалко мисъл Peace

# 104
  • Down south
@ utro77
Не съм чела цялата тема, но определено против.
Дъщеря ми е на 16 и миналата година имаше подобни хрумвания  ooooh! Категорично забранихме. Според мен, освен нашата забрана, мнението на стоматологът и, който обясни, че най-малкото има вероятност да се увредят предните долните зъби от непрекъснатия досег с чуждото тяло, свърши работа.
 Мисля, че ако не беше неговият съвет, щеше да настоява (не че щеше да се случи), но след като девойка е минала през ортодонтски процедури, само и само зъбите да са красиви, подобно мнение има тежест.

На теб успех в намиране на начин да я отклониш от тази идея.

Общи условия

Активация на акаунт