На море в Гърция 2017

• 151 413
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте, някой има ли впечатления от района над Ормос Панагиас на втория ръкав? Плажовете хубави ли са (Трани Амудия, Акти Салоники) - морето спокойно ли е? На снимки районът изглежда много красив. Става ли за плаж средата на юни или водата е още студена?

Студена е, в тази район само на Кариди е добре (говоря за деца под 4-5 години). За по-големите става.

# 166
Запис, че тази година май ще сме в Торони. Никога не съм била там.

# 167
Запазих нещо в Сивири. Много ми е странно, никога не съм си мислила, че ще отида на Касандра. Нали било сухо и пренаселено...Може и да размислим,де... Нищо не знам за това място.

# 168
Сивири не е чак пренаселено, то е малко село. Плажът е тесен, доколко ще е натоварен зависи от сезона на посещение.
Тази страна като цяло е по-дива от източната, като изключим комплекса Сани. И морето е по-ветровито и вълнисто. Ще обикаляте по ръкава. Не е хич да няма.

# 169
ще следя с интерес темата.
препоръчайте ми хотел на първа линия в Халкидики, семейство с 2 деца на 3г и 11г
Благодаря предварително. Hug

# 170
препоръчайте ми хотел на първа линия в Халкидики, семейство с 2 деца на 3г и 11г

Препоръчвам първа страница или туристическа агенция.

# 171
коя плажна ивица да избера в Ситония

# 172
  • София
Здравейте! Тази година за първи път ще ходим в Гърция, решили сме да е в средата на юни месец, но не сме решили къде, а вече е време да се запазва. Исками се да е място достижимо с кола без фериботи, плажът да е с пясък и да е чисто. Моля за съвети 🙄

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 19:53 от Ester Georgieva

# 173
  • София
Запазих нещо в Сивири. Много ми е странно, никога не съм си мислила, че ще отида на Касандра. Нали било сухо и пренаселено...Може и да размислим,де... Нищо не знам за това място.

На мен Сивири ми хареса. Не съм отсядала там, но ходихме на плаж няколко пъти (втората половина на юни). На юг от мостчето съвсем малко по- на юг от кея има чудесна псаротаверна. Ние плажувахме почти пред нея. Там нямаше толкова хора  и само се примъквахме от шезлонгите до масите за морски вкусотии. Simple Smile Има и няколко други заведения - шезлонгите и чадърите им се ползваха срещу консумация. Пясък, плитка чиста вода, нито едно камъче и нито една вълна. Това са спомените ми от там.

# 174
Vivi, добре звучи!
Това за вълните и вятъра не ми допада много, но до юли мога да отменя резервацията, така че ще събирам мнения. Има и други минуси, като например, че приятелите ни ще са на другия ръкав.

# 175
  • Тра-ла-ла
Муш в темата Grinning Да попитам в градовете Александуполис, Комотини и Кавала има ли платено паркиране/сини зони?! Одеве се разхождах със стрийт вю-то и видях в Александруполис такива табели по центъра. Какво значат?

# 176
  • София
Има платено паркиране - купуват се талони от павилионите по центъра.

# 177

Препоръчвам първа страница или туристическа агенция.

Е тогава защо пишем във форума, като всичко е написано на първа страница? Все ми се струва, че идеята е да се споделят мнения, опит, преживяно. Вероятно момичето ще се разрови в инфото на първа стр., но ако някой е ходил на място, подобно на това, което тя търси, какво пречи да сподели?

# 178
  • Тра-ла-ла
Има платено паркиране - купуват се талони от павилионите по центъра.
Това за Александруполис ли е само или и за трите града, за които питах?! Колко е талонът на час и за целия град ли е платено?!

# 179
Само в центъра е платеното паркиране, в работни дни, както е и в българските градове. На Кавала паркингът на пристанището беше безплатен доста години, но не сме ходили от известно време натам и не зная сега как е.

Общи условия

Активация на акаунт