На море в Гърция 2017

• 151 481
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Привет!
Отдавна не съм се вясвала тук. Всъщност откакто решихме миналото лято на дадем последен шанс на родното море. Ами да - последен беше...
Това лято сме решили една Лефкада на направим. Търся място за настаняване тип студио, с градина и барбекю. Не държа да е в населено място. "Убито село" ме устройва идеално. Дори не държа да е в село. Предпочитам настаняването ми да е добро и комфортно и да пътувам до плаж отколкото обратното. Е, ако има някой малък селски плаж няблизо няма да откажа. Представям си настаняване от сорта на Дионисос в Йерисос. С голяма сенчеста градина.
Ако сте срещали подобно място в Лефкада ще съм много благодарна да споделите.

Погледни това, точно над плажа Катизма, приказна гледка от терасата на залез :

http://www.sirios-hotel.gr/

# 271
Привет!
Отдавна не съм се вясвала тук. Всъщност откакто решихме миналото лято на дадем последен шанс на родното море. Ами да - последен беше...
Това лято сме решили една Лефкада на направим. Търся място за настаняване тип студио, с градина и барбекю. Не държа да е в населено място. "Убито село" ме устройва идеално. Дори не държа да е в село. Предпочитам настаняването ми да е добро и комфортно и да пътувам до плаж отколкото обратното. Е, ако има някой малък селски плаж няблизо няма да откажа. Представям си настаняване от сорта на Дионисос в Йерисос. С голяма сенчеста градина.

А цените какви са там-за апартаментите се интересувам-2 възрастни и дете на 13.

# 272
Привет!

Зависи от периода. Преди 3 години, студио началото на Септември беше 40 евро. Има форма за запитване, може да питате дирекктно.

# 273
Здравейте на всички!
Тази година решихме да плажуваме в Гърция. Можете ли да ми препоръчате местенце за отсядане в по-близките части до България, да не е много населено и плажът да е хубав. С дете на 6 г.  Heart Eyes bouquet В края на юни как е там времето?

# 274
  • София
Привет!

Зависи от периода. Преди 3 години, студио началото на Септември беше 40 евро. Има форма за запитване, може да питате дирекктно.

Е,нещо по здъвкано,може ли..

Здравейте на всички!
Тази година решихме да плажуваме в Гърция. Можете ли да ми препоръчате местенце за отсядане в по-близките части до България, да не е много населено и плажът да е хубав. С дете на 6 г.  Heart Eyes bouquet В края на юни как е там времето?
този въпрос вече е през 2 поста,вземете да попрочетете малко
Уважавайте труда на хората!

пп-Ненаселено,в близките части до Бг-Няма!
а,какво ще е времето,може да питаш Ванга ooooh!

# 275
k@li, благодаря ти за изключително любезния отговор!

Прочетох назад, но посочените в темата не ми допадат, иначе нямаше да питам.

Понякога е по-добре да замълчиш!

# 276
  • София
k@li, благодаря ти за изключително любезния отговор!

Понякога е по-добре да замълчиш!

аз ли да замълча?

# 277
Посочените на 1-ва страница няколко хиляди места за настаняване не ти допадат? Не знам... труден избор те чака явно.

# 278
Исках някой да препоръча хотел, в който е отсядал. Иначе съм прегледала доста линкове с хотели, не само от темата. Едно е да го видиш на снимка, друго е да получиш отзиви и препоръки. Но щом не ви се занимава и подхождате нападателно, няма проблем.  Peace
Не знам какво толкова ви подразни моят въпрос?!?  newsm78 Може просто да го подминете...

# 279
И ще се довериш на мнението на някоя кифла, една от нас в темата, която не познаваш? А пък в трипадвайзър, букинг и подобни има стотици мнения за хотелите, на хора от най-различни националности и с разнообразен профил, та човек може да си състави що-годе обективно мнение, по снимките - също.
Аз много рядко ходя на места, които някой друг е харесал (дори мой приятел, близък), просто защото познавам индивидуалния си вкус и претенции. А някои от най-добрите ми попадения са били чисто нови хотелчета, които още на са натрупали мнения дори.

Сигурно ако посочиш град, село, плаж, район, бюджет, изисквания, ще получиш и по-конкретни предложения. Само на Халкидики има към 200 плажа и сигурно 10 хиляди места за настаняване.

# 280
Хора, викам да ви разясня някои разлики с темата "Ал инклузив в Турция".
Тук тази тема НЕ се поддържа от служител на туроператор, турагент и т.н.
Тук не се толерира писането на подобни лица в качеството им на такива. Включително и прикрита търговска дейност ни дразни доста. В качеството им на любители на Гърция са добре дошли.
Тук ни е писнало да отговаряме на въпроси от типа "Моля за препоръка на хубав хотел/студио, евтино, в град, на пясъчен плаж, до болница, до супермаркет, до ресторанти, без таралежи, с лунапарк за децата и прочие. С дете на 1/2/3/4/5/6/7/9... години сме".
Тук сме се постарали да предоставим достатъчна информация на първа страница, която да ви е от полза в първичната ориентация, вместо да задавате въпроса "Кое място в близост до България ще препоръчате? Да има хубав плаж и да не е като на нашето море." Писнало ни е да отговаряме и на въпроса "Какво ще е времето/водата през ...?"
Тук сме толерантни към хора, които видимо са се потрудили да си напишат домашното, вместо да дойдат и да очакват смляно всичко на готово.

Поради горното, ако не сте забелязали, да ви го кажа...подобни въпроси в 98% от случаите напоследък остават без отговор.

И т.н.

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 16:37 от Анонимен

# 281
тази тема НЕ се поддържа от служител на туроператор, турагент и т.н.
Не споделям тона на горното мнение, но може би това трябва да се напише на 1-ва страница Simple Smile

# 282
  • софия
Исках някой да препоръча хотел, в който е отсядал. Иначе съм прегледала доста линкове с хотели, не само от темата. Едно е да го видиш на снимка, друго е да получиш отзиви и препоръки. Но щом не ви се занимава и подхождате нападателно, няма проблем.  Peace
На така поставения от теб въпрос може да ти отговори човек, който се занимава с това за бизнес.
Щом си прегледала много неща, дай тези, които ти допадат и питай конкретно (или потърси с Гугъл в темата). Така е по-вероятно тук да бъдем полезни. В темата са обсъждани стотици хотели и места за настаняване. Peace

btw Само да вметна:
ВРЕМЕТО
Много често се задават въпроси като "Ще бъде ли достатъчно топла водата за къпане на датата X?" "Ще става ли за плаж в месеца X"? На този въпрос отговарят следните сайтове:
www.weather.gr
www.meteo.gr
Температура на водата
И още една графика за температура на водата
Полезно е да се знае, че макар северните части на Гърция да са най-хладните, водата в заливите на  Халкидики се стопля по-рано, отколкото в открито море (по-голямата част от гръцкото крайбрежие).
Аз по-подробна, достъпна, систематизирана и ясно написана информация (в първи пост) не съм срещала.

# 283
Благодаря, за времето си права, звънче!

Благодаря и на всички, които се включиха по моя въпрос и, ако някой го дразни въпроса или смята, че вече е писано това, моля да не отговаря!

След размахания пръст и повишения тон, просто нямам желание за коментари. Мислех, че форума е за взаимопомощ.

Параход, понеже не съм наясно с дестинациите в Гърция, затова написах да няма много туристи и да е близо до България. Ако някой е ходил, харесало му е и дава препоръки... Ако не, здраве! Ще избираме с пръст на картата  Mr. Green !

# 284
=== да няма много туристи и да е близо до България. ===

Няма такова място вече, абсолютно сериозно!

Общи условия

Активация на акаунт