На море в Гърция 2017

• 151 453
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ти за отговора!
Чак по- късно видях, че има отделна тема за ол инклузив в Гърция и там честичко го споменават този хотел, както и недобрия плаж, което обяснява и атрактивната цена.

# 376
  • София
Здравейте,

не намирам в търсачката нищо за arendoo.bg, освен един коментар от 2015 в На море в България.
Някой наемал ли е къща през този сайт.
Става въпрос за тази оферта: http://arendoo.bg/estates/Front%20Line%20Beach%20Villa%20Rhea/?estate_id=913

Благодаря предварително!

# 377
Тази вила я има и на други места, ако те притеснява сайта
https://www.airbnb.com/rooms/17335334?checkin=05%2F14%2F2017& … =0&s=9EVkOoQz

И на още едно място я гледах, но не се сещам в момента.

# 378
Здравейте, някой може ли да ми препоръча вила в Потос на първа линия, наблизо да има капанчета за хапване и опция за вземане храна за вкъщи?

# 379
  • София
Тази вила я има и на други места, ако те притеснява сайта
https://www.airbnb.com/rooms/17335334?checkin=05%2F14%2F2017& … =0&s=9EVkOoQz

И на още едно място я гледах, но не се сещам в момента.

Благодаря, evhen!

Странно, че на едното място вилата се казва Rhea, на другото Mella. Снимките и локацията са едни и същи. Пишеше, че е комплекс. Може да са различни къщи от комплекса. Ще попитам. Simple Smile

# 380
  • Пловдив
  Пожелавам ви приятна почивка там. На мен не ми допадна много. Почиващите са основно българи, което не знам плюс или минус е. Местата за хранене са около пристанището за фериботи. Ние обядахме в "При братята". Храната беше много вкусна, но имайте предвид, че първия път се опитаха да ни излъжат с едни 10-тина евро. Кефенетата пак са там. Има и една закусвалня. Места за разходка няма, няма и много магазинчета. Даже хич ги няма. Ние бяхме там 5 дни, от които един ходихме в Кавала и един на Тасос, защото реално в Керамоти няма какво да се прави. Плажът е хубав. Има две плажни заведения. Ние обикновено ходихме на по-далечното от пристанището, защото при другото имаше вълни и детето се ядосваше. Има и страшно много свободни зони, където може да боднеш чадъра. Имаше и страшно много българи, които ловяха риба.

Много благодаря за отговора   bouquet

# 381
Здравейте и от мен 😍 поздравления за темата .
Ние сме голяма група от 5 семейства,10 човека и 1 дете. Търсих да наемем самостоятелна вила до плажа с двор и барбекю но се оказа трудна задача.
За това сега търсим малки хотелчета със студиа или апартаменти да имат двор и барбекю и на хуба плаж. Нещо като семейни хотелчета или вили на Халкидики ,Тасос или Амуляни . Моля препоръчайте ми .
Миналата година бяхме в къмпинг на Ситония Порто Елеа в мобилни къщи. Препоръчвам го за семейства с деца . Ако някой иска информация да пита. Плажовете около Вурвуру много ни харесаха.

# 382
  • София
Нещо ви изгубих, ама тази година съм със седмокласник и по малко следя темата , засега съм се спряла на Кефалония и Превеза, ама още го мисля кое от двете, ще седна да чета след изпитите, че да ми е мирно на главата и да свършва тази дъндания около тези кандидатствания.

Кое от двете места ще ми препоръчате като по диво , токова свикнах да няма хора, че като видя повече от 5 чадъра в близост и ми става зле  Mr. Green

# 383
  • pomorie
Здравейте,  момичета, започвам да се оглеждам за почивка за края на септември.Миналата година бяхме на Тасос,вълшебно място, чудя се дали да не отидем пак,но краят на септември в морето се къпа само таткото.Като че ли ми се иска да разнообразим малко,за сега оглеждам, като варианти Корфу ( малко далеч,понеже държим да пътуваме с кола,по- комфортно е и за децата),Закинтос ,Самотраки,Евия...Намерих някои добри и евтини места за настаняване,но нямам представа на къде да се насоча,плажове,природа...По принцип не държа да сме на самият плаж,обичаме да обикаляме с колата...

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 13:31 от la_chiquita_linda

# 384
  • София
От изброените за края на септември бих заложила на Евия.

# 385
  • pomorie
Благодаря,а нещо по- конкретно,като настаняване?

# 386
Закинтос и вътрешната част на Южна Евия са единствените места от изброените, на които има добър шанс за плаж с плуване в края на септември.
Корфу и Самотраки ще е хладно вече, а Самотраки няма и плажове.

# 387
  • София
Миналата година бяхме на Евия втората половина на септември. Ставаше за къпане, но с уговорката, че водата не бе топла. За Лихадонисия става дума.
А и през по-голямата част от времето изобщо не ставаше за плаж.

# 388
  • София
Миналия Септември времето беше ужасно в цяла Гърция ooooh!
Дано тази да не е Rolling Eyes

# 389
  • София
Миналия Септември времето беше ужасно в цяла Гърция ooooh!
Дано тази да не е Rolling Eyes

Ако аз ходя тогава, пак ще е лошо Wink
Предишната година обявиха бедствено положение на Кефалоня час след слизането ни от ферито във Василики.

Тогава преди да завали, бе перфектно за плаж там.

Общи условия

Активация на акаунт