На море в Гърция 2017

• 151 322
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря момичета Simple Smile
Не съм резервирала още за Великден, в двоумение съм - дали да запазя в Неас Мармарас или в някой голям хотел с вечеря. Моето сдкишче ще е на 5 месеца тогава и хич не знам какво ще ми е по-удобно. Като сме ходили преди предпочитахме по-далечни и по-интересни плажове, ама сега с нея.. Дайте съвети как е с няколкомесечно бебе.

Ей това гледах, ама е на Касандра, която не ми е от любимите.

http://vacanto.bg/offers/2-noshtuvki-zakuski-i-vecheri-v-Miraggi … Spa-Resort-5.html

Да се отчета - гледах ръкавите, ама нали не ги познавам много, пак запазих наблизко - в Неа Врасна. Важното е, че е цяла вила само за нас, че сме цял керван.

Ако не ти е проблем, дай координати на вилата Simple Smile

# 586
  • София
Мостът е еднакъв за колите и кемперите. Цената се сменя за над 2.70.
Аз друго видях в сайта с цените, ама сигурно не знам кемпъра коя категория е Simple Smile

Не съм сигурна, но мисля, че по Егнатия границата на височината на МПС-то е 2,70, а по Атинската магистрала е 2,30.
Оттук може да се получава още по-голяма разлика.

# 587
Магнолия, отидете в Сани. Само провери дали ще е отворен комплекса толкова рано.

# 588
Магнолия, можете да отидете в Афитос. Мога да прегледам какво работи и ако искаш, да ти препоръчам хотел, не знам какъв е бюджетът. Църквата е голяма, хубава в центъра, местните си ходят активно. Ако решиш случайно в Сани да отседнете, пак там на църква ще идеш.

Бебето нали го кърмиш, единственото, което ти трябва, е една торба памперси и да понесе добре пътуването, ако му е сефте на толкова дълъг път.

# 589
  • София
Моля за инфо за Кокинон нерон и Велика. Пак за плажовете основно ми е питането.Мерси !

# 590
Магнолия, можете да отидете в Афитос. Мога да прегледам какво работи и ако искаш, да ти препоръчам хотел, не знам какъв е бюджетът. Църквата е голяма, хубава в центъра, местните си ходят активно. Ако решиш случайно в Сани да отседнете, пак там на църква ще идеш.

Бебето нали го кърмиш, единственото, което ти трябва, е една торба памперси и да понесе добре пътуването, ако му е сефте на толкова дълъг път.

Бъркаш. Комплекса си има църква.

# 591
Здравейте!
Нахлувам в темата, с молба да ми препоръчате подходящо място за лятната ни ваканция. Предварително се извинявам, че не съм изчела предишните коментари и подробната информация на Параход.
Голямо семейство сме, като най-малките са близнаци на 2 години. Мъжът ми държи хотелът да е не по-малко от 4 звезди. Закуската е задължителна, а вечерята желателна клоняща към задължителна. Заради децата искам хотела да е близо да плажа. Пак заради тях искам да сме в северната част. Пътувамето с кола е мъка и искаме да е кратичко. Аз бих се чувствала прекрасно на спокойно място. Би било добре, ако в радиус от 20-30 км. има нещо интересно за разглеждане или атракциони за деца.
Благодаря ви!

# 592
Бъркаш. Комплекса си има църква.
Не знаех Simple Smile

Зорибори,
има една друга тема, която разисква хотели с изхранване в Гърция. Повечето тук отсядаме в семейни хотелчета с по няколко стаи. Класика в жанра са Антемус сий, Антигони бийч, Кротири Ризорт на Ситония, Крузо вилидж на Касандра (първият е 5 зв., другите са по 4), по-горе се писа за Сани ризорт, ако ви попада в бюджета. Има и разни други нови или реновирани, по-добре ще те насочат в другата тема.

# 593
  • някъде ... тук ...
Мостът е еднакъв за колите и кемперите. Цената се сменя за над 2.70.
Аз друго видях в сайта с цените, ама сигурно не знам кемпъра коя категория е Simple Smile
Така съм си записала през април 2015. Таксували са ни 13.20 в посока Рио-Антирио. Даже съм си писала, че сме платили с карта. Това излиза от сайта на моста в момента Peace

# 594
  • София
Така съм си записала през април 2015. Таксували са ни 13.20 в посока Рио-Антирио. Даже съм си писала, че сме платили с карта. Това излиза от сайта на моста в момента Peace
Според този линк за кемпера е 13,30 евро.
Май ще се пътува по Егнатия, въпреки че е малко по-дълго като разстояние.
Но пък и през Коринт ми се минава.

# 595
  • София
Змия,минете си по Егнатия,моста съвсем спокойно може да си го спестите(малко ще се забавите)ферибота е доста на често,и е 6/7евро Peace
И ние от там ще минем,Атинската магистрала стана непосилна с тея толове,преди 3г.платихме за кемпера 60евро(през Коринт)в посока,а сега е още по-скъпа ooooh!

Докато можем ще пътуваме от другата страна,но няма да е задълго.
Строят с пълна сила и там и бая толове ще има,миналата година ги видяхме,ма се надявам като я приключат цялата,тогава да ги пуснат Thinking

Вие до къде смятате да стигнете?

# 596
  • София
Нямам още точен план, но ще се постараем да обиколом колкото може повече.
Засега планираме да тръгнем на 28 април след работа и да се приберем на 8 май късно вечерта.

# 597
Здравейте!
Нахлувам в темата, с молба да ми препоръчате подходящо място за лятната ни ваканция. Предварително се извинявам, че не съм изчела предишните коментари и подробната информация на Параход.
Голямо семейство сме, като най-малките са близнаци на 2 години. Мъжът ми държи хотелът да е не по-малко от 4 звезди. Закуската е задължителна, а вечерята желателна клоняща към задължителна. Заради децата искам хотела да е близо да плажа. Пак заради тях искам да сме в северната част. Пътувамето с кола е мъка и искаме да е кратичко. Аз бих се чувствала прекрасно на спокойно място. Би било добре, ако в радиус от 20-30 км. има нещо интересно за разглеждане или атракциони за деца.
Благодаря ви!
https://www.visit.bg/pochivki-chujbina/greece/pieria/litohoro-ol … bWZ-bPBoC1P_w_wcB
Миналата година бяхме септември в луксозна вила с басейн - 600 лв. на вечер за двама възрастни, кака на 14 и бебе. Резервирахме през Рад феста. Беше фантастично. Имам забележки само към вечерята - беше по меню и не особено вкусна. Закуската е много богата, с фрешове и др. Наблизо е Литохоро, планината. Ако имаш въпроси, мога да отговоря на лични, да не разводнявам темата.

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 11:51 от bubkab

# 598
  • някъде ... тук ...
Ние смятаме да пропуснем моста и да ползваме ферибота за Патра тази година.
Пътуваме на 19.05, но още не съм готова съвсем с плана и графика. Идеята е западен Пелопонес и дано остане време и за Мани.
Змия, можете да минете и през Коринт, зависи къде ще обикаляте в Пелопонес. Дали в посока Рио-Коринт или обратно, а и магистралата от Каламата излиза при Коринт.

# 599
  • София
За Мани ще ви трябва доооста време,и пътищата са по тегави Peace
Ние през Юни ще обикаляме само Месиня,живи и здрави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт