На море в Гърция 2017

• 151 276
  • 780
  •   1
Отговори
# 735
Ок, може и да има малки изключения, но аз лично за девета година почивам в Гърция лятото, до момента не са ме спирали.

# 736
  • софия
Здравейте,

Тази година ще се отправим на почивка в Платамонас Simple Smile.Исках да попитам дали някой знае за тази част има ли селски пазари?И ако има кога и къде се правят?
Разгледах на първа страница, но там е само за Халкидики.

Никой ли не е ходил в тази посока на почивка?

# 737
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Сред средата на юни е хубава водата и плажа и всичко в Ситония!  Юли започва да се пълни и да прелива от хора!Може ли да споделиш кое е любимото ви студио?
Ето го: http://www.castristudios.com/
Пиша им директно и ми дават цена, в букинга не съм ги виждала. Намерих ги през туристически сайт на Халкидики преди време. Мястото е много красиво и тихо, далеч е от навалицата на Никити - идеално за хора, които търсят уединение и спокойствие. Но на плаж се ходи с кола, близкият плаж не ни въодушеви и обикаляме. Ние сме двама, дъщеря ни е голяма и не идва с нас и за нас това е перфектно място. Голям двор, кътчета за сядане, барбекю кът с маси, маслинови дръвчета. Приятели с деца бяха също там и го намериха за подходящо.

Офф, да изокам - на мъжа ми не му дадоха отпуск за желания период и може да излезе първата половина на юни. И сега съм в чуденка дали да не търсим нещо надолу след Лариса. Там дали ще е по-топло? Ще чета темата, но ако някой ми препоръча нещо, ще съм много благодарна. Heart Eyes
Каква цена ви предложиха за това студио?

35 евро за 7 нощувки, някъде след 15-16 юни. Следващата опция вече е август за 60 евро.

# 738
Спирали са ни два пъти без нарушения. Сега пътуваме отново след дни и се чудя кога да минем границата.

# 739
Някой може ли да даде информация как е плажа в Сарти  и най-вече ме интересува дали е плитък и ако не е нахално да ми препоръчате къща или хотел ако някой е бил и е доволен.А също така някой бил ли е в Paralia dionisiou-Kasandra, и как е плажа там, тъй като се колебаем къде да отидем, тъй като намерихме добра оферта. Или ако е възможно да ми препоръчате плитък плаж без вълни, подходящ за малко дете.Предварително благодаря.

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 23:44 от Никола Таушанов

# 740
Никола, върни назад на 46 стр. Обсъждахме точно такова питане. Използвай гугъл и търси : плаж Сарти in site: bg-mamma.com

# 741
  • София
Здравейте, ние от много търсене - накрая пак на Евия.  Mr. Green
Имам питане: някой да е ходил от Евия до Скиатос/Скопелос. Миналата година имаше много реклами в Лутра Едипсу, но не им обърнах внимание. Сега тръгвам да търся - видях, че от Мантуди има фериботи, но за юли ми излиза само един, само късен сл. обяд и с връщане на следващия ден, както и с цена около 20 евра на пътник.  Не ми харесва ! Grinning Цената бих я преглътнала, макар че сме петима, но нощувка на някои от другите острови не ме кефи изобщо, та в кратце : Има ли вариант да отидем до Скиатос/ Скопелос за 1 ден? Ще сме в Лутра.

# 742
  • София
Bibi, круиз не ви ли върши работа? Доста под 20 евро на човек беше в края на септември. "Песните и танците на народите" по пътя трудно се изтърпяват, но иначе е приятно. Отпускат 2-3 часа в града на Скиатос и още толкова на плаж Кукунариес. За мен не е достатъчно, но при условие, че не искате да спите на острова, едва ли ще видите нещо повече от това, дори и да сте самостоятелно.

В края на сезона нямаше вариант за Скопелос, но иначе имаше реклами и за такъв круиз.

# 743
  • София
Bibi, круиз не ви ли върши работа? Доста под 20 евро на човек беше в края на септември. "Песните и танците на народите" по пътя трудно се изтърпяват, но иначе е приятно. Отпускат 2-3 часа в града на Скиатос и още толкова на плаж Кукунариес. За мен не е достатъчно, но при условие, че не искате да спите на острова, едва ли ще видите нещо повече от това, дори и да сте самостоятелно.
Явно реклами за "круизи" съм гледала. Знаеш ли от къде тръгват ?

# 744
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате хубаво местенце с плитка вода и хубав плаж?
Били сме на Керамоти и ми се иска да е като там. Ще почиваме началото на Август.

# 745
  • София

Ние се качихме от Пефки, но корабчето идваше отнякъде. Не съм се интересувала откъде.

Иначе по наше време беше останал само 1 круизен кораб. Агенциите по брега си го бяха разпределили по дни. Учудихме се, че едните предлагат само в понеделник и събота, а другите във вторник и петък и т.н. После ни се изясни картинката. Казвам го, за да не си помислите, че има ден без круиз.  Wink Ние така бяхме разбрали и щяхме да удължаваме престоя си с 1 ден, за да се вместим в програмата.  Laughing Хубаво, че обиколихме и другите агенцийки.  Laughing На всичкото отгоре пишат и различен брой часове. Искахме да имаме повече време в града и по-малко на плажа. А всъщност се оказа, че всички предлагат билети за едно и също нещо.  Laughing

# 746
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате хубаво местенце с плитка вода и хубав плаж?
Били сме на Керамоти и ми се иска да е като там. Ще почиваме началото на Август.

Може!

https://www.google.bg/search?espv=2&q=%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1% … 0.0.0.7aspEJjAXnk

# 747
  • софия

Ние се качихме от Пефки, но корабчето идваше отнякъде. Не съм се интересувала откъде.
Скрит текст:
Иначе по наше време беше останал само 1 круизен кораб. Агенциите по брега си го бяха разпределили по дни. Учудихме се, че едните предлагат само в понеделник и събота, а другите във вторник и петък и т.н. После ни се изясни картинката. Казвам го, за да не си помислите, че има ден без h.  Wink Ние така бяхме разбрали и щяхме да удължаваме престоя си с 1 ден, за да се вместим в програмата.  Laughing Хубаво, че обиколихме и другите агенцийки.  Laughing На всичкото отгоре пишат и различен брой часове. Искахме да имаме повече време в града и по-малко на плажа. А всъщност се оказа, че всички предлагат билети за едно и също нещо.  Laughing
И ние сме хващали корабче за дей трип от Пефки, но си тръгваше от там. Пускала съм в темата линк към профила на фирмата. Вече съм ги махнала от листата си във ФБ.

# 748
  • някъде ... тук ...
И ние се качихме от Пефки и корабчето тръгваше от там. В началото на септември беше. Цена: 12 евро на човек и 8 за деца под 10 години.
Собственичката на едно заведение до Орей ни каза, даже звъня да пита трябва ли да запазваме места, че бяхме 15 човека (деца и възрастни).
За дневна разходка, за 3 часа на плаж и 3 часа в града, беше екстра Simple Smile
Сега Звънче като написа за ФБ, се сетих, че имахме някъде снимка с табелата на фирмата. Биби, ще я потърся, ако искаш Peace

# 749
  • София
Ние бяхме с Елизабет круизи. Това е основната фирма, но не помня от коя фирмичка по крайбрежната улица купихме билетите. Цените бяха еднакви навсякъде. Правилно съм запомнила, че беше много под 20 евро. Сигурно и при нас е било по 12.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт