Остров Тасос /Тема 9/

• 121 624
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
От пристанището в Лименас, в посока старата част на града взех една брошура, на която имаше разписание за пътуване към плажовете на Тасос. Не си спомням компанията (брошурата е в колата ми). Тръгваше 10 или 10,30 сутринта и се връща в 17,30. Имаше и цени до съответния плаж, по спомен до Слиара беше 10 Евро на човек. Утре ще я потърся и ще я снимам.

# 211
  • Варна
отиване 10
връщане 17
водно такси

# 212
Мисля, че отива до Парадайс, като спира на всички плажове по пътя, и след това обратно по същия маршрут.

# 213
  • До морето
Каква е таксата за ферибота в момента?

# 214
Супер, ще чакам снимка на брошурата. Така спокойно можем да отидем до острова без кола и с водно такси да отидем на плаж. Дори не знаех за съществуването на тази опция, благодаря ви  bouquet
А някой спомена за мини круиз около острова - със спиране на няколко плажа. Дали има линк на подобна услуга?
Mariposa_Malva , според инфото на 1 стр. - 3Е на възрастен и 1.5 на дете.

# 215
  • До морето
Благодаря, на едно място пише, че годините на децата имат значение, на друго пише, че нямат. Ще видим в събота.

# 216
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже кой е най-хубавия път до Мраморния плаж.Четох,че тръгваш към Макриамос и оттам някъде се отделя пътя.Има ли друг по-хубав път

# 217
Не мога да намеря брошурата, сигурно са я изхвърлили на някоя автомивка. Може би това ще бъде полезно https://www.youtube.com/watch?v=s9jwScd171c.

Не е лошо да се прочетат и отзивите в TripAdvosor, за да няма изненадани. https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g189482-d4915622-R … gean_Islands.html

# 218
  • ГОре на черешата...

Ако въпросът е за този от Керамоти - 3,50 евро на човек, 5 - за мотор, 20 - за кола.

# 219

Ако въпросът е за този от Керамоти - 3,50 евро на човек, 5 - за мотор, 20 - за кола.

Миналата година, таксата за кола беше 24 евро. Въпреки това, тук ги има цените точно посочени както е писала mari_eta:
http://www.thassos-ferries.gr/bg/tickets.php

# 220
  • ГОре на черешата...
Само да уточня, че си правят оглушки за груповия билет - и двата пъти искахме за група от 12 човека и не ни дадоха.

# 221
Този Мраморен плаж не е ли доста малък? Каква е верояността да отиде човек и да няма място къде да си сложи хавлията, предполагам чадърите  ще са малко за наплива, който има към него.

# 222
За Мраморния плаж е точно едно черно пътче, след Макриамос. Малко е прашничко, но е 10-на минутки, бавно каране. peterky2002 идеално е казал. Съвсем нормално проходимо е, с нормална кола, няма никаква драма. Друг път аз лично не знам. Реално плажчетата с такава вода са 2. Единия е този, мисля че той е баш Мраморния:

Ако се отиде рано, ще има места. Това е моя снимка от юли 2016

След него има друг плаж, който има бар, срещу консумация, водата пак е толкова красива, има само едни кранове, с които вадят мрамор, ама като цяло е приятно. Бара е модерен, с музика, има и храна и напитки

# 223
  • Варна
По нататък има още такива плажчета , но след първия пътя става по лош.Ако се иде до към 10 - 11 няма драма с местата.

# 224
  • pomorie
За Мраморния плаж е точно едно черно пътче, след Макриамос. Малко е прашничко, но е 10-на минутки, бавно каране. peterky2002 идеално е казал. Съвсем нормално проходимо е, с нормална кола, няма никаква драма. Друг път аз лично не знам. Реално плажчетата с такава вода са 2. Единия е този, мисля че той е баш Мраморния:

Ако се отиде рано, ще има места. Това е моя снимка от юли 2016

След него има друг плаж, който има бар, срещу консумация, водата пак е толкова красива, има само едни кранове, с които вадят мрамор, ама като цяло е приятно. Бара е модерен, с музика, има и храна и напитки

Това не го знаех,значи ние сме ходили на другия плаж,с крановете и заведението....мислех,че той е Мраморният.Там е екстремното спускане...Нищо септември ще посетим и другият.

Общи условия

Активация на акаунт