Остров Тасос /Тема 9/

• 122 041
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • На юг от тук
А някой знае ли актуално цени на зехтин 5л в музея на зехтина в Панагиа?Поръчаха ми приятелки и трябва да знам колко пари да нося.

Ако имаш впредвид зехтина на Сотирелис-25 евро.

http://www.sotirelis.gr/bg/olive-products

# 616
Хора за ресторанти ли купувате?ние с една бутилка караме месеци.Как да си помисля за тенекии

# 617
Общо взето по 23-25 евро е зехтина, купих май месец от Тасос за 25 евро, почти на свършване е, чакам Самотраки да презаредя! hahaha hahaha
на Самотракито май малко по евтинко като цяло! Party

# 618
  • Пловдив
Там пътя компенсира цените  Laughing

# 619
Там пътя компенсира цените  Laughing
да, Вещи права си!

# 620
Вие май го пиете.да сте живи и здрави

# 621
  • На юг от тук
Хора за ресторанти ли купувате?ние с една бутилка караме месеци.Как да си помисля за тенекии

Зависи колко човека сте и как го ползвате.У нас се ползва само зехтин и около 5 тенекии годишно ни е разхода.

# 622
Вие май го пиете.да сте живи и здрави
Ми цяло лято сме на салати....ММ пък си прави препечени филии и ги полива със зехтин, да му напомнят за Гръцко, там някъзе нали така ги дават........когато свърша олиото даже и готвя с него, като купя маслини ги заливам със зехтин, особено ако са много солени.......! Върви си....!

# 623
И аз основно зехтин ползвам Готвя с него ,тъй като винаги готвя по суров начин.Олио полвам само занпуржене на картофи и яйца. 😀

# 624
  • на земята
От пазара си взех онзи ден,понеделник се прибрахме улучихме  пазара в Принос ,който се прави всеки понеделник до към обяд.Взех си и маслинки три вида,вкусотия,и тенекия зехтин,втори път взимам от него много хубав.У дома само зехтин и кокосово масло се употребява и ГХИ понякога за готвене.
Зехтин имаше по 25 и 20 евро тенекията.
Взех си и прясна бамя и си замразих,и тя е много вкусна,боб и грозде  Joy

# 625
Здравейте, днес следобед пристигнахме. Като цяло лудница навсякъде, като се започне от Маказа, ферибота и Голдън бийч.Решихме да хапнем в един бар на плажа  (Cielo ), и в момента , в който ни донесоха храната ни нападнаха осите, дотогава не се забелязваха.  Не можехме да се пресегнем да си хванем хамбургери те. Дъщерята на 16 г се разплака и паникьоса. И заряза всичко, въпреки че сервитьорите дойдоха веднага със запалено кафе. Това облекчи ситуацията, но ако не бях забелязала, майка ми щеше да изяде една оса върху месото, ако не бях й казала. Извода, който си направих е никакво ядене на плажа.

# 626
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

Не сме ходили досега на Тасос, но въпреки това току що запазих едно студио за догодина юни  Grinning  Понеже запазвам за пръв път през booking искам да попитам блокира ли се някаква сума? Условията са с безплатна анулация и не би трябвало да блокират, но може да има някаква уловка.

Също ме интересува преминаването, или по-скоро висенето, на Маказа - за колко часа горе-долу се преминава? Ясно ми е, че е много относително, но споделете опит, пък аз ще си направя изводите  Simple Smile. Предполагам събота-неделя е най-натовареното време?

Как се плащат тол таксите в Гърция - в брой или с карта, предполагам на автомат?

# 627
На Маказа се виси доста. Тол таксите се плащат в брой. Доволни са когато имаш точно Simple Smile

# 628
  • ГОре на черешата...
Зависи по кое време на деня минавате. По обяд, малко преди почивката минахме и не сме чакали повече от 10-15 мин. На връщане наистина имаше голяма колона, но ние бяхме група мотори и минахме отпред.

# 629
  • Пловдив
Минахме Маказа в петък сутринта-посока Гърция.Чакахме 20-30 минути

Общи условия

Активация на акаунт