Остров Тасос /Тема 9/

• 121 595
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
  • на земята
Юхууу, дойде време за моя остров приказка, утре тръгваме! Wink
Тази година сме за първи път на новия хотел Гранд Резорт! Виждам има отзиви, че е хубаво! Септември бях на Халкудики, на Кадандра, страшно ми хареса, но ми идва далече! Девойки кажете в района на Алики хубави таверни, винаги сме били от другата страна на острова ? newsm78
Весело изкарване на цялата компания МИМИ,сподели за времето и за водата дали става,чакам отзиви,че и ние тръгваме натам идната седмица да празнуваме РД на приятел  bouquet bouquet bouquet

# 121
Лаленце, благодаря!Хотелът е превъзходен, много ми харесва и мастото му! Снощи беше 26 градуса, но днес духа! Ще се разходим до Панагия! ММ в четвъртък има РД, ще го отбележим подобаващо.....с узаки, дзадзики и сиртаки!  hahaha hahaha
Натам го дават да става по топло времето!
Обичам го Тасосчето, всичко е зелено, с многп цветя, мирише на билки, треви и борове!

# 122
  • София
Тасос ми е голяма любов и на мен! Heart Eyes

Мими, да си изкарате супер! Hug Споделяй, за да усещаме атмосферата, докато работим.  Grinning

Илли, ако трябваше да избирам, бих предпочела Лименария пред Лименас. Но ти вече си избрала Скала Потамия. Хубаво да си изкарате, където и да сте на Тасос! Peace

# 123
  • на земята
Лаленце, благодаря!Хотелът е превъзходен, много ми харесва и мастото му! Снощи беше 26 градуса, но днес духа! Ще се разходим до Панагия! ММ в четвъртък има РД, ще го отбележим подобаващо.....с узаки, дзадзики и сиртаки!  hahaha hahaha
Натам го дават да става по топло времето!
Обичам го Тасосчето, всичко е зелено, с многп цветя, мирише на билки, треви и борове!

Благодаря много,дано към 25 да е по топличко!
 Hug

# 124
  • Варна
Знае ли някой кога има пазари на острова и къде?

# 125
Привет! Обиколихме наново острова, толкова се бях затъжила...! Днес прекарахме цял ден на Потамия, беше 29 градуса, хората се печат и къпят в морето! На мен морето ми е още студено обаче! Вечер също става хладно!
Потос също е супер, кипи як живот!
Лименарията още е в ремонти, плажът с работещи машини, някак запусната ми се видя!
Таверна Елена не е същата Sad, масите с покривки с дупки, порциите намалени...!
Новите ми любими таверни са Ирене в Потос, Green see в Потамия и Горгона на Скала Рахони! Те не, че са нови, но преди не ги бях посещавала, само Горгоната!
Тасос Гранд Ресорт е чудесен, но си е типично български...! Много чист и луксозен, прекрасно изпълнение, любезен персонал!
Илио Маре и Александър са си пък типично гръцки! Хубав любим мой Тасос! Simple Smile
Илли, Скала Потамия е прекрасна, не си сгрешила в избора! Плажът там е божествен! Simple Smile

# 126
  • София
Много се радвам, Мими Hug
Нямаме търпение!
Записвам препоръките.

# 127
Нямаме търпение!
Записвам препоръките.
Непременно посетете  Green sea, чудничко ресторантче!
В Потамия има и Карфур, харесах си и един сладък хотел на първа линия! Камелия се казва! Оххх, останха ни само два дни! Sad

# 128
Евтини стаи на Тасос, близо до Golden beach.

http://stai-tasos.weebly.com/

# 129
Нямаме търпение!
Записвам препоръките.
Непременно посетете  Green sea, чудничко ресторантче!
В Потамия има и Карфур, харесах си и един сладък хотел на първа линия! Камелия се казва! Оххх, останха ни само два дни! Sad

А Green Sea hotel става ли?

# 130
Знае ли някой кога има пазари на острова и къде?
В Прино всеки понеделник.

# 131
Има хотелска част. Има и свободен апартамент за нашите дати и съм в чуденка между него и Константинос бийч. Кой плаж е по-хубав. Едното е в Скала потамиас на Голдън бийч. Другото в Лименария. В Грийн сий мога да запазя 5 нощувки и да комбинирам с 2 в Керамоти, докато в другото мога цялата почивка да е там. И съм в голяма чуденка.
П.п. Грйн сий е малко по-ефтино Smile

# 132
Скала потамоя плжжът е превъзходен!
Лименария е още рарушкана, подготвяха плажа!

# 133
Имате ли мнение за хотел Louloudis Boutique Hotel ?

# 134
  • София
Има хотелска част. Има и свободен апартамент за нашите дати и съм в чуденка между него и Константинос бийч. Кой плаж е по-хубав. Едното е в Скала потамиас на Голдън бийч. Другото в Лименария. В Грийн сий мога да запазя 5 нощувки и да комбинирам с 2 в Керамоти, докато в другото мога цялата почивка да е там. И съм в голяма чуденка.
П.п. Грйн сий е малко по-ефтино Smile

Плажът пред Green Sea e чудесен. За другия - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт