Остров Тасос /Тема 9/

• 122 051
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Тъжно е на Тасос плаж да не намериш Simple Smile Съвсем неуместно е сравняването ни с  Гърция - нито можеш да сравниш  14 000 км брегова ивица и 230 обитаеми острова с 350 км. , нито можеш да сравниш Черно море със Средиземно.
Напълно вярно!  Simple Smile

# 601
Преди време някой беше писал, че имало лодки, които те оставят на Мраморния плаж сутрин и те вземат следобед. Някой може ли да каже откъде тръгват и къде изобщо да ги търсим, каква е цената?

# 602
Аз да се оплача от вила Алмира (Villa Almyra). Имаше оферта за ласт минит в  go thassos , дадох заявка през сайта и ми върна мейл пак да и пиша, ако наистина искам резервация. Писах и се обадих по телефона. Каза че не можело от 26-ти както пише в сайта, можело от 27ми. Сменихме си датата за днес и уж всичко точно. Предложихме да и изпратим пари, за да е сигурна в нас, нямало проблеми, да не се притвсняваме.
Ииии снощи, точно нагласихме багажа и в 11 часа получавам мейл, че има голям проблем с резервацията ни, защото деугото семейство катастрофирало и било в болница и да си търсим друго място - не може да спим там. Имам спомен за подобен сценарий и при друг от форума, но не знам дали за същата вила беше.
Детето ревна, ние се вкиснахме, бяхме готови да разопаковаме.
Гледаме в букинг на 99 % всичко пълно, на го тасос нищо подходящо за 27ми. Накрая харесахме една оферта от 28ми в Албатрос студио. Обадихме се на жената и тя ни намери за една нощувка при нейна позната и след това при тях. Моля се с тук всичко да е наред, защото слизаме от ферито и ако и тези са като Almyra ... не знам какво ще правим.
Някой има ли мнение за тях?

# 603
  • София
На нас ни отмениха резервация на друго място в Гърция, защото имало грешка в букинга и нямали свободни места. 15 минути по-късно ни се обади по телефона една мацка от букинга и ни съдейства да си намерим ново място за настаняване. Мисля, че са длъжни, щом имаш резервация, трябва да ти намерят място.

# 604
  • София
Здравейте от Тасос!
Ние сме вече в Скала Панагиа, в Ники апартаменти. Отседнали сме в студио с изглед към пътя - трябваше да избирам между приземен етаж и това и избрах второто, когато запазвах исках с изглед към градината, но ми каза, че няма такива студиа...предполагам апартаментите са там. Аз лично не успях да заспя от шума на минаващите коли и мотори цяла нощ, въпреки че към 2-3ч. трафикът съвсем намаля, мъжът ми и детето си спаха непробудно. Ще си купувам явно тапи за уши. Водата в морето е топла и чиста, на Голдън бийч има хора, но не е чак толкова претъпкано. Оси има в изобилие, пробвахме вече таверна Финикас - перфектна храна, много ни хареса. Последно да ви питам - аптека видях в Панагиа, а в Скала Потомя има ли?
Хубава почивка и добро настроение на всички!🌞

# 605
  • Stuck in a moment
Галя Илиева, писала съм за Албатрос в темата, можеш да потърсиш. Нямаш основание за притеснение.

# 606
  • София
Здравейте от Тасос!
--------------------------
-- Последно да ви питам - аптека видях в Панагиа, а в Скала Потомя има ли?
Хубава почивка и добро настроение на всички!🌞

Има и на двете места ТУК

Matsani Vasileia - Ματσάνη Βασιλεία
Аптека
+30 2593 062252

# 607
Галя Илиева, писала съм за Албатрос в темата, можеш да потърсиш. Нямаш основание за притеснение.

Запознахме се с жената, настанени сме. Много сърдечен човек. Ще пиша за нейните студиа след това.

# 608
В момента на Тасос хладно ли е или не?да отскочим за три дена

# 609
  • Пловдив / София
В момента на Тасос хладно ли е или не?да отскочим за три дена

https://www.accuweather.com/en/gr/thassos/2283987/daily-weather-forecast/2283987

На първа страница има и други сайтове за прогнозата.

# 610
Здравейте , и аз да попитам още нещо преди тръгването ни . Освен паспорта на детето нужно ли е да нося и акт за раждане , при условие че пътуваме двамата с баща му , но нямаме брак и сме с различни фамилий ???

# 611
Здравейте , и аз да попитам още нещо преди тръгването ни . Освен паспорта на детето нужно ли е да нося и акт за раждане , при условие че пътуваме двамата с баща му , но нямаме брак и сме с различни фамилий ???
Да

# 612
Вземи го за всеки случай,няма да ти дотежи.....! Simple Smile На нас не са ни искали, но детето ни е голямо има лична карта вече.....!.а и тримата сме с еднакви фамилии!

# 613
  • pomorie
Задължително и акт за раждане, щом нямямате брак!И ние сме така и където и да сме пътували извън БГ, винаги са ми го   искали!Включително и в Гърция, миналата есен!Само с него може да се докаже, че сте му майка и съответно баща!

# 614
А някой знае ли актуално цени на зехтин 5л в музея на зехтина в Панагиа?Поръчаха ми приятелки и трябва да знам колко пари да нося.

Общи условия

Активация на акаунт